کد خبر: ۴۳۳۱۹
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۹

لبنان از اسرائیل به شورای امنیت شکایت کرد

در پی تشدید حملات عامدانه رژیم اشغالگر به غیرنظامیان در جنوب لبنان و حمله پهپادی اخیر این رژیم به یک خودرو غیرنظامی در نبطیه، هیئت دائم لبنان در سازمان ملل، از اسرائیل به شورای امنیت شکایت کرد.
لبنان از اسرائیل به شورای امنیت شکایت کرد

مخاطب۲۴-در پی افزایش تجاوزات رژیم اشغالگر صهیونیستی علیه غیرنظامیان در جنوب لبنان، نمایندگی دائم لبنان در سازمان ملل متحد در نیویورک به دستور وزارت امور خارجه این کشور، شکایت‌نامه‌ای را به شورای امنیت سازمان ملل علیه اسرائیل ارائه داد.

در این شکایت‌نامه به حمله پهپادی اخیر رژیم صهیونیستی به یک خودرو غیرنظامی اشاره شده که منجر به شهادت راننده این خودرو و مجروح شدن سه دانش آموز در یک سرویس مدرسه در جاده شوکین- کفر دجال واقع در جنوب غربی شهر نبطیه گشت.

هیئت دائم لبنان در سازمان ملل در شکایت‌نامه خود تاکید کرد: از آنجایی که حقوق بشردوستانه بین المللی، محافظت از غیرنظامیان و تاسیسات غیرنظامی را بر اساس ماده ۲۷ کنوانسیون چهارم ژنو تضمین می‌کند، بنابراین تجاوز عامدانه اسرائیل به یک خودروی غیرنظامی و سرویس مدرسه حامل دانش آموزان خردسال، نقض آشکار قوانین بشردوستانه بین‌المللی به شمار می‌رود و جنایت جنگی است.

در ادامه این شکایت‌نامه آمده است: حمایت از کودکان در زمان جنگ یک اصل در حقوق بشر دوستانه بین المللی به شمار می‌رود و بر اساس ماده ۱۶ کنوانسیون ژنو همه کشور‌ها موظف به احترام به این اصل و محافظت از کودکان هستند و تحت هیچ شرایطی کودکان نباید در جنگ مورد هدف تحرکات متجاوزانه قرار بگیرند.

هیئت لبنان در سازمان ملل تصریح کرد: با توجه به آسیب پذیری شدید کودکان، مجمع عمومی سازمان ملل متحد در سال ۱۹۷۴ اعلامیه حمایت از زنان و کودکان در شرایط اضطراری و درگیری‌های مسلحانه را صادر کرد که شامل ممنوعیت حمله به غیرنظامیان است.

بیشتر بخوانید

بر اساس این شکایت‌نامه، لبنان از شورای امنیت می‌خواهد که اسرائیل را مجبور کند تا به قوانین بشردوستانه بین‌المللی و حقوق کودکان احترام بگذارد و از هدف قرار دادن غیرنظامیان خودداری کند. همچنین شورای امنیت باید هدف قرار دادن مستقیم، عامدانه و مکرر غیرنظامیان توسط اسرائیل را محکوم و تلاش کند تا اطمینان حاصل گردد که این رژیم از مجازات به خاطر این جنایت‌های جنگی فرار نمی‌کند.

هیئت دائم لبنان در سازمان ملل در پایان تاکید کرد: شکست اعضای شورای امنیت در محکوم کردن این جنایات اسرائیل، دست این رژیم را در ادامه حملات عامدانه علیه غیرنظامیان بدون هیچگونه مانعی باز می‌گذارد.

برچسب ها: اسراییل
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها
سفر بن‌سلمان به آمریکا تمرکز بر دریافت اف-۳۵، توافق امنیتی و انرژی هسته‌ای دارد و همزمان مسیر عادی‌سازی روابط عربستان با اسرائیل را روشن می‌کند.
نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد
مطالعه دانشگاه هاروارد نشان می‌دهد قرار گرفتن در معرض نور مصنوعی هنگام خواب، خطر ابتلا به بیماری قلبی را بالا می‌برد و رعایت تاریکی اتاق توصیه می‌شود.
جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد
رئیس پلیس فتا هشدار داد با نزدیک شدن جمعه سیاه، تبلیغات فریبنده و کلاهبرداری‌ها در فضای مجازی به ویژه تلگرام و اینستاگرام افزایش می‌یابد.
گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تأکید کرد ایران برنامه ساخت سلاح هسته‌ای ندارد، اما به توسعه فناوری‌های پیشرفته و افزایش ذخایر اورانیوم ادامه می‌دهد.
اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود
روزنامه یسرائیل هیوم گزارش داد ارتش اسرائیل خود را برای آغاز یک حمله چندروزه به لبنان آماده کرده و عملیات علیه زیرساخت‌های حزب‌الله و حماس ادامه دارد.
بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است
سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد تفاهم قاهره با آژانس از نظر ایران لغو شده و قطعنامه اخیر شورای حکام علیه ایران، حقوقی و قانونی نیست و واکنش ایران در پی خواهد داشت.
توافق افغانستان و هند برای تقویت تجارت از طریق چابهار توافق افغانستان و هند برای تقویت تجارت از طریق چابهار
وزیر بازرگانی افغانستان و همتای هندی وی در دهلی‌نو بر گسترش همکاری‌های اقتصادی، توسعه تجارت دوجانبه و استفاده از بندر چابهار به توافق رسیدند.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر