کد خبر: ۳۸۳۸۶
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۸

هجوم اسرائیلی‌های هراسان به فروشگاه‌های مواد غذایی

وب‌سایت اسرائیلی «والانیوز» روز پنجشنبه گزارش داده که اسرائیلی‌ها بعد از تهدید ایران به انتقام به سمت فروشگاه‌ها هجوم آورده و در حال ذخیره مواد اساسی مورد نیاز خود هستند.
هجوم اسرائیلی‌های هراسان به فروشگاه‌های مواد غذایی

مخاطب ۲۴- اسراییل- مطابق این گزارش، در فروشگاه‌های زنجیره‌ای بزرگ صف‌های طولانی تشکیل شد و قفسه‌ها به سرعت خالی شدند.
فروشنده‌ها هم از افزایش قابل توجه فروش به ویژه در بخش کالا‌های اساسی خبر دادند.
دانیل هاگاری سخنگوی ارتش اسرائیل امروز در یک نشست خبری برای کاستن از هراس اسرائیلی‌ها گفت: «نیازی به خرید ژنراتور، ذخیره غذا و برداشت پول از عابربانک‌ها توسط اسرائیلی‌ها نیست.»
وی اضافه کرد: «در صورتی که تغییری در وضعیت ایجاد شود به صورت رسمی و فوری آن را اعلام خواهیم کرد.»
هواپیما‌های جنگی اسرائیل روز دوشنبه ۱۳ فروردین به ساختمان وابسته به سفارت ایران در سوریه حمله کردند.
حسین اکبری، سفیر جمهوری اسلامی ایران در سوریه گفت این حمله با جنگنده اف-۳۵ و شش موشک انجام شده است.
سپاه پاسداران ساعاتی بعدتر در اطلاعیه‌ای گزارش‌های پیشتر منتشرشده درباره شهادت سرداران محمدرضا زاهدی و محمد هادی حاج رحیمی و پنج تن از همراهان آن‌ها در این حمله را تأیید کرد.
این حمله با مخالفت کشور‌ها و مقام‌های مختلف روبرو شده است. ترکیه، پاکستان، عربستان سعودی، الجزایر، امارات، تونس، مصر، ونزوئلا، کوبا، چین، روسیه و شماری از دیگر کشور‌ها و شخصیت‌های بین‌المللی اقدام اسرائیل را محکوم کرده‌اند.
خبرگزاری رویترز گزارش داد که روز چهارشنبه، آمریکا با حمایت انگلیس و فرانسه از تصویب بیانیه‌ای در شورای امنیت که حمله اسرائیل را محکوم می‌کرد خودداری کرد.

برچسب ها: اسراییل
اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
برگزیده
وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم
ستار هاشمی با تأکید بر اینکه اگر گفته شود به اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم شوخی تلخی کرده‌ایم، گفت: امروز فضای مجازی بخشی از فضای واقعی زندگی مردم شده و باید این موضوع را بپذیریم.
تنهایی استراتژیک اوکراین؛ صلحی بر پایه‌ی اجبار تنهایی استراتژیک اوکراین؛ صلحی بر پایه‌ی اجبار
پس از دیدار رئیس‌جمهور اوکراین و آمریکا در داووس، کی‌یف مجبور به پذیرش واگذاری ارضی از سوی ترامپ شد.
تصویب قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه ایران تصویب قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه ایران
شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در پایان نشست ویژه روز جمعه، قطعنامه پیشنهادی ایسلند، آلمان، مقدونیه شمالی، جمهوری مولداوی و انگلیس درباره ایران را تصویب کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر