کد خبر: ۴۳۲۹۹
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۹

ناگفته‌های عجیب از درآمد پزشکان عمومی

مقام سابق نظام پزشکی معتقد است برخلاف تصور عمومی درآمد حاصل از ویزیت بیماران حتی کفاف اجاره مطب پزشکان را نمی‌دهد.
ناگفته‌های عجیب از درآمد پزشکان عمومی

مخاطب ۲۴- «ایرانی نیستی اگر بعد از رفتن به مطب یک پزشک با شمارش تعداد بیماران درآمد پزشک را حساب نکنی.» زمانی این جمله طنز خیلی فراگیر بود و می‌گفتند هر ایرانی حتما در طول عمرش حداقل یکبار پس از ماندن در صف بیماران در مطب پزشکان تعداد بیماران را در مبلغ ویزیت ضرب کرده است.

اما شاید جالب باشد که بدانید درآمد پزشکان از معاینه بیماران (به هرچه تعداد که باشد) حتی کفاف هزینه‌های مطب را نمی‌دهد؛ این موضوع را حسین کرمانپور، مدیرکل پیشین روابط عمومی سازمان نظام پزشکی به خبرنگار تابناک می‌گوید.

معاینه بیمار برای هیچ پزشکی درآمدزا نیست
کرمانپور در این گفتگو تاکید می‌کند نه تنها پزشکان عمومی بلکه برای تمامی پزشکان متخصص (البته به غیر از چند تخصص خاص) صرف معاینه بیمار نمی‌تواند درآمدزا باشد و نهایت هزینه‌های مطب تامین می‌شود و تنها پزشکانی در این حوزه به درآمدزایی می‌رسند که کار‌هایی جدا از صرف معاینه انجام دهند.

بازار پزشکی عمومی مشوش و غیردرآمدزا است
وی علت استقبال پزشکان عمومی از رشته‌های زیبایی را کمبود درآمد دانست و افزود: یک پزشک عمومی پس از هفت سال درس خواندن وقتی بازار کار می‌شود متوجه می‌شود که تمام تصوراتش اشتباه بوده و حرفه او بازاری مشوش و غیردرآمد زا دارد.

بیشتر بخوانید

پزشک عمومی کمترین درآمد را در جامعه دارد
مقام سابق نظام پزشکی ادامه داد: شرایط کشور به گونه‌ای رقم خورده که پزشک عمومی کمترین درآمد را در جامعه دارد و به همین خاطر پزشکان عمومی به سراغ علمی‌ترین رشته‌ای که می‌تواند برای آن‌ها درآمدزایی کند می‌روند چرا که بازار پزشکی زیبایی همچنان اشباع نشده و مانند دیگر تخصص ها، دچار دخالت ظالمانه تعرفه‌ای نشده است.

کرمانپور ادامه داد: دخالت‌های کلان سیستم‌های بیمه گری در حوزه زیبایی بسیار کمتر از دیگر تخصص‌ها است.

هزاران مطب پزشک عمومی بسته شدند
مقام سابق نظام پزشکی عنوان کرد: یک پزشک نهایت می‌تواند ۶۰ بیمار را در طول روز معاینه کند، اگر برای هر ویزیت بیمار، یک دلار بگیرد مجموع این رقم به هیچ وجه حتی کفاف پول اجاره مطب و حقوق منشی و. را نمی‌دهد به همین خاطر در سال‌های اخیر هزاران مطب پزشک عمومی بسته شدند.

افزایش سه برابری تعرفه ویزیت پزشکی در سال‌های اخیر

براساس این گزارش، تعرفه ویزیت پزشکان عمومی در بیمارستان‌های خصوصی، ۱۲۶ هزار تومان، پزشک متخصص ۱۸۹ هزار تومان، پزشکان فوق تخصص و فلوشیپ ۲۴۱ هزار تومان اعلام شده است.

ویزیت یک پزشک عمومی در سال ۱۴۰۰، ۴۴هزار تومان بوده و اکنون به ۱۲۶ هزار تومان رسیده و افزایش حدود سه برابری طی دو تا سه سال گذشته داشته است.

برچسب ها: پزشک
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا
نزدیک به چند هزار سال است که آخرین شب پاییز یعنی شب یلدا که تاریک‌ترین و درازترین شب سال است توسط ایرانیان جشن گرفته می‌شود و آیین‌ها و رسومات مختلفی در این شب به یاد ماندنی در کنار هم سپری می‌کنند، شب زیبایی که در شهر‌های مختلف ایران آداب و رسومی دارد.
پرواز همزمان ۲ جنگنده جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک پرواز همزمان ۲ جنگنده  جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک
در حالی که جهان هنوز در حال هضم دستاوردهای نسل پنجم جنگنده‌هاست، پکن با بردی فراتر از انتظار، وارد عصر جدیدی از نبردهای هوایی شده است.
فیلم+ بارش برف در آرامگاه کوروش را ببینید فیلم+ بارش برف در آرامگاه کوروش را ببینید
این ویدئو بامداد روز جمعه ۲۸ آذرماه به ثبت رسیده و ارامگاه کوروش در محوطه باستانی پارسارگاد را در زیر بارش زیبای برف به تصویر می‌کشد.
بهترین سریال‌های کمدی در سال ۲۰۲۵ بهترین سریال‌های کمدی در سال ۲۰۲۵
اگر از طرفداران بهترین سریال‌های کمدی جهان هستید، سال ۲۰۲۵ حتما سال خوبی برای شما بوده است. شبکه‌های بزرگ با ارائه آثار خنده دار متعدد طیف گسترده‌ای از مخاطبان را پوشش دادند. این سریال‌ها بسیار سرگرم‌کننده هستند و می‌توانند موضوعات و چالش‌های زندگی روزمره را به زیباترین شکل ممکن نشان دهند
اعلام شماره حساب برای جمع آوری تفاضل دیه الهه حسین نژاد کلاهبرداری است اعلام شماره حساب برای جمع آوری تفاضل دیه الهه حسین نژاد کلاهبرداری است
امیرحافظ سلیمانی، وکیل اولیای دم مرحومه الهه حسین‌نژاد در خصوص موضوع «تفاضل دیه» این پرونده و سو استفاده برخی افراد از این بحث اعلام کرد: تاکنون هیچ‌گونه شماره حساب، شماره کارت یا فراخوانی جهت جمع‌آوری کمک‌های مردمی از سوی اولیای دم یا نمایندگان قانونی آنها اعلام نشده و هرگونه مطلب یا درخواست منتشرشده در این خصوص، فاقد وجاهت قانونی و اعتبار رسمی است.
شب یلدا؛ سنتی پابرجا، برخی اقلام حذف، برخی مهمانها در انتظار +فیلم شب یلدا؛ سنتی پابرجا، برخی اقلام حذف، برخی مهمانها در انتظار +فیلم
مراسم شب یلدا چقدر خرج بر‌می‌دارد؟ برای مهمانی شب یلدا چقدر باید هزینه کنیم؟ هزینه یلدا با دلار ۱۳۰ هزار تومانی؟ حداقل هزینه شب یلدا ۱۴۰۴چقدر میشود؟ هزینه یک خانوار در شب یلدا چقدر است؟ اینها سوالاتی است که این روزها ذهن خیلی از ایرانیها را به خودش مشغول کرده است
عده ای از عدم برگزاری ماراتن کیش منافع مالی می برند عده ای از عدم برگزاری ماراتن کیش منافع مالی می برند
برگزاری مسابقه دو ماراتن کیش در روز جمعه مورخه ۱۴ آذر با استقبال گسترده شرکت‌کنندگان و در ادامه با واکنش هایی نسبت به بی‌حجابی بانوان در این رویداد روبه‌رو شد، بطوریکه ماراتن کیش یکی از پربحث‌ترین موضوعات در میان کاربران ایرانی بوده و همچنان هست، در ادامه صحبتهای شروین وکیلی محقق و جامعه شناس را در این رابطه ببینید
برگزیده
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
صفحه خبر بالای تصاویر