کد خبر: ۴۳۲۵
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۲
معرفی کامل فیلم‌های جشنواره فیلم فجر

فیلم شب طلائی

در دوره چهلم جشنواره فیلم فجر ۲۲ فیلم از طرف هیأت انتخاب برگزیده شده و در بخش‌های سودای سیمرغ نمایش داده می‌شوند.
فیلم شب طلائی

به گزارش سرویس فرهنگی مخاطب ۲۴ به نقل از عصر ایران، در این بخش به معرفی فیلم نگهبان شب می‌پردازیم:

 

فیلم شب طلائی


نگهبان شب
کارگردان: رضا میرکریمی
بازیگران: محسن کیایی، تورج الوند، لاله مرزبان، علی اکبر اصانلو، صفورا خوش طینت، فهیمه هرمزی، زهرا اسلامی، پرهام غلاملو، محمدصادق ملک، علی غابشی، مهراد اکبرآبادی، ایمان سلگی، نوید بانی و ویشکا آسایش

رضا میرکریمی جدیدترین فیلم خود را با نام نگهبان شب به جشنواره چهلم تحویل داده است. فیلمی که وی علاوه‌بر کارگردانی، نگارش، تهیه، تدوین آن را نیز برعهده داشته است. ساخته‌ی جدید میرکریمی اخیرا دچار حاشیه‌هایی شده است. حاشیه‌هایی به این قرار که محمد تقی فهیم، منتقد سینما که از قضا یکی از منتقدان برنامه هفت نیز محسوب می‌شود، در صفحه اینستاگرام خود یادداشت‌هایی برای فیلم‌های جشنواره پیش رو نوشته است. مسئله این است که از یادداشت‌های آقای فهیم مشخص شده که ایشان بخش‌هایی از فیلم نگهبان شب را دیده است و از طرفی محمدتقی فهیم عضو هیئت انتخاب جشنواره نبوده پس طبعا نباید فیلم‌های جشنواره را دیده باشد. این اقدام آقای فهیم واکنش سازندگان نگهبان شب را برانگیخته است.

محمد تقی فهیم در این‌باره گفته نسخه‌ای پانزده دقیقه‌ای با کیفیت موبایلی و همچنین با راش‌های ناقص از فیلم جدید رضا میرکریمی را دیده است و یادداشت خود را بر همین اساس نوشته است. روابط عمومی فیلم نگهبان شب اقدام آقای فهیم را «جرم محرز» خوانده است. محمد تقی فهیم همچنین در اینستاگرام خود نوشت به‌هیچ‌عنوان نام کسی که بخش‌هایی از فیلم را به او نشان داده، فاش نخواهد کرد.

میرکریمی را با ساختن آثاری با مضامین دینی و انسانی می‌شناسیم. آثاری که امر قدسی در آن اولویت دارد. نگهبان شب در بی‌خبری مطلق ساخته شد. خبر کنجکاوی‌برانگیز اولیه آن حضور نوید محمدزاده در فیلم بود که بعد از ابتلای او به کرونا محسن کیایی جایگزینش شد. داستانی هم از فیلم برون نیامده تا بشود درباره آن حدس‌هایی زد. می‌ماند فقط یک اُمید که فیلم کیفیت آثار درخشان میرکریمی را داشته باشد.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چهره‌های جدید استقلال مشخص شد چهره‌های جدید استقلال مشخص شد
مسئولان باشگاه استقلال که نمی‌خواهند به دلیل ادامه حضور در جام‌حذفی از بازار نقل و انتقالات عقب بیافتند، مذاکره با چند بازیکن را آغاز کردند و با پنج آبی‌پوش تاثیرگذار به توافق رسیدند.
ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران
هر سال هزاران خانواده ایرانی با خاک‌سپاری عزیزانی که برای تأمین معاش به معادن، کارگاه‌ها و کارخانه‌های ناامن پا گذاشته‌اند داغدار می‌شوند، اما حوادث تلخ انسانی همچنان در حاشیه اولویت‌های ملی گم می‌شوند. در این گفت‌و‌گو امیر خراسانی، جامعه‌شناس با ارائه وضعیت و شرایط کارگران به ریشه‌های این بی‌توجهی می‌پردازد.
مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین! مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین!
یک شبکه روسی جزئیات عجیب و خواندنی از گفتگوی ترامپ و پوتین را منتشر کرد.
پبام نیازمند به پرسپولیس پیوست پبام نیازمند به پرسپولیس پیوست
پیام نیازمند دروازه‌بان سپاهان سرانجام قرارداد خود را با پرسپولیس نهایی کرد.
برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم
مسعود پزشکیان با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا گفت: ایران هیچ‌گاه زیر بار زور نخواهد رفت و ملت خود را از دستاورد‌های صلح‌آمیز صنعت هسته‌ای در عرصه‌های بهداشت، درمان، کشاورزی و صنعت محروم نخواهد ساخت؛ ما برای رشد و پیشرفت ملت‌مان از کسی دستور یا اجازه نمی‌گیریم.
بازدید از «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان است بازدید از «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان است
هم‌زمان با روز ملی جمعیت، بازدید از قلعه «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان شد.
سردار آزمون آقای گل آسیا شد سردار آزمون آقای گل آسیا شد
مهاجم ایرانی شباب الاهلی علی‌رغم غیبت در دو بازی نیمه نهایی و فینال لیگ قهرمانان آسیا به عنوان آقای گلی این رقابت‌ها دست یافت.
برگزیده
بازدید از «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان است بازدید از «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان است
هم‌زمان با روز ملی جمعیت، بازدید از قلعه «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان شد.
عوارض مصرف بی‌رویه عطاران عوارض مصرف بی‌رویه عطاران
چرا فیلم «صددام» با همۀ لودگی‌هایش نمی‌تواند بخنداند؟
فراخوان سرکاری دلواپسان علیه نمایش خانگی فراخوان سرکاری دلواپسان علیه نمایش خانگی
فراخوان تجمع اعتراضی علیه سریال‌های نمایشی مقابل ساترا صادر شده بوداما مشاهدات میدانی خبرنگار دیده‌بان ایران حاکی از آن است که فردی در تجمع شرکت نکرده و مقابل ساترا آرامش برقرار است.
صفحه خبر بالای تصاویر