کد خبر: ۴۲۸۶
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۴
معرفی کامل فیلم‌های جشنواره فیلم فجر

فیلم هناس

در دوره چهلم جشنواره فیلم فجر ۲۲ فیلم از طرف هیأت انتخاب برگزیده شده و در بخش‌های سودای سیمرغ نمایش داده می‌شوند.

به گزارش سرویس فرهنگی مخاطب ۲۴ به نقل از عصر ایران، در این بخش به معرفی فیلم هناس می‌پردازیم:

 

فیلم هناس


صورت فلکی (هناس)
کارگردان: حسین دارابی
بازیگران: بهروز شعیبی، مریلا زارعی، وحید رهبانی، سیاوش طهمورث، سولماز غنی، امین میری، علیرضا نایینی و کوثر حیدری

فیلم سینمایی صورت فلکی یکی دیگر از محصولات حوزه هنری در جشنواره چهلم است. این فیلم به روایت داستان زنی می‌پردازد که در آستانه‌ی از دست دادن تمام زندگی‌اش است. تدوین فیلم همزمان با فیلم‌برداری‌اش در جریان بوده و به همین ترتیب فیلم به احتمال فراوان در زمان مقرر آماده نمایش خواهد شد. تدوین صورت فلکی را سیاوش کردجان انجام می‌دهد و طراحی و ترکیب صدا‌ها را نیز آرش قاسمی برعهده دارد.

حسین دارابی اولین فیلم بلند خود به نام مصلحت را هم با همکاری حوزه هنری جلوی دوربین برده بود. مصلحت در جشنواره سی و نهم به نمایش درآمد و در ۷ رشته نامزد دریافت سیمرغ بلورین شد.

حسین دارابی مانند فیلم قبلی‌اش مصلحت که درامی سیاسی بود با کمک حوزه هنری سراغ یک داستان معمایی با مضمونی سیاسی رفته است. داستان یک زوج که در آستانه سفری به آلمان پروازشان لغو می‌شود و زن به تدریج متوجه می‌شود همسرش در کاری مربوط به فعالیت هسته‌ای کشور مشغول است. به همین خاطر تلاش می‌کند تا شوهرش را از ادامه آن کار منصرف کند و وقتی با مخالفت شوهرش روبه‌رو می‌شود خودش راساً اقدام می‌کند. مصلحت حسین دارابی در جشنواره قبل بسیار مورد توجه قرار گرفت و در چند رشته هم کاندیدا شد. به نظر می‌رسد صورت فلکی هم با توجه به تهیه کننده قدرتمندش و مضمون حاکمیت پسندش از شانس‌های اصلی جشنواره امسال باشد.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جنیفر لارنس و افسردگی پس از زایمان جنیفر لارنس و افسردگی پس از زایمان
جنیفر لارنس در نشست خبری فیلم تازه‌اش در جشنواره کن، با صداقتی بی‌پرده از تجربه شخصی‌اش با مادری و افسردگی پس از زایمان گفت؛ احساسی عمیق از انزوا که به گفته خودش، «شبیه زندگی در سیاره‌ای دیگر» است.
شکار جدید قرمزها! شکار جدید قرمزها!
باشگاه پرسپولیس در ادامه روند سریع نقل و انتقالاتی خود، امشب هم از یک خرید جدید رونمایی خواهد کرد.
اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند! اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند!
باشگاه استقلال هم به صف مشتریان جذب محمدمهدی زارع، مدافع جوان گل‌گهر اضافه شد
کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را! کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را!
با تصمیم کادر فنی پرسپولیس، امروز نام چهار بازیکن در فهرست خروجی این تیم قرار گرفت.
برهنگی ممنوع برهنگی ممنوع
با تصمیمی که دیروقت اعلام شد، برگزارکنندگان جشنواره فیلم کن ممنوعیت رسمی برهنگی و لباس‌های حجیم را در این مراسم اعلام کردند.
خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا
۲ میلیارد بدهی زنجانی به شرکت نفت بر اساس اعلام رسمی قوه قضائیه تسویه شده و سرمایه او که تا دم اعدام هم رفت، بر سر جای خود باقی ماند. اگر رقم ۳ میلیارد دلار باقی مانده اموال زنجانی درست باشد، او با قیمت دلار ۸۰هزار تومانی، باید حدود ۲۴۰ همت سرمایه داشته باشد. اگر این سرمایه بیش از ۳ میلیارد دلار نباشد.
تاج: در هر استان یک افسر حفاظت از کودکان انتخاب خواهیم کرد! تاج: در هر استان یک افسر حفاظت از کودکان انتخاب خواهیم کرد!
رئیس فدراسیون فوتبال از عملکرد سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان ابراز رضایت کرد و گفت این مربی به کار خود در این تیم ادامه خواهد داد.
برگزیده
جنیفر لارنس و افسردگی پس از زایمان جنیفر لارنس و افسردگی پس از زایمان
جنیفر لارنس در نشست خبری فیلم تازه‌اش در جشنواره کن، با صداقتی بی‌پرده از تجربه شخصی‌اش با مادری و افسردگی پس از زایمان گفت؛ احساسی عمیق از انزوا که به گفته خودش، «شبیه زندگی در سیاره‌ای دیگر» است.
وقتی محله اعیان تهران، بیابان بود وقتی محله اعیان تهران، بیابان بود
در پاییز سال ۱۳۴۰، روستای خوش آب و هوای خوردین، توسط گروهی از مهندسان آمریکایی با رؤیای ساخت تهرانی مدرن، تبدیل به شهرکی شد که به‌دلیل شباهت شهرسازی‌اش با مدل‌های آمریکایی، شهرک غرب نام گرفت که بعد از پیروزی انقلاب به افتخار بیت‌المقدس، شهرک قدس نامیده شد.
سرنوشت فرحناز شیری و ۳۰ زن راننده سرنوشت فرحناز شیری و ۳۰ زن راننده
با وجود سال‌ها غیبت زنان راننده در ناوگان اتوبوسرانی تهران، حالا بار دیگر جرقه‌هایی از تغییر در پایتخت روشن شده است؛ در شرایطی که شهرهایی، چون مشهد و بیرجند تجربه موفق حضور زنان در حمل‌ونقل عمومی را پشت سر گذاشته‌اند، مقامات شهری و انتظامی پایتخت نیز از بازگشت زنان به خطوط اتوبوس‌های شهری، به‌ویژه بی‌آرتی، سخن می‌گویند.
صفحه خبر بالای تصاویر