کد خبر: ۴۳۲۱۸
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۳
مناظره‌های انتخاباتی؛

بگم بگم انتخاباتی از کی شروع می‌شود؟

مناظرات انتخاباتی برقرار است، اما برنامه‌ریزی‌ها و طراحی‌ها به گونه‌ای پیش می‌رود تا بی‌اخلاقی‌های سیاسی و انتخاباتی اتفاق نیفتد.
بگم بگم انتخاباتی از کی شروع می‌شود؟

مخاطب ۲۴- خبری در فضای‌مجازی دست به دست شد که تلویزیون برای انتخابات ریاست جمهوری هشتم تیرماه مناظره برگزار نخواهد کرد.

طراحی دکورِ مناظرات انتخابات ریاست جمهوری، جلسات برنامه‌ریزی و بقیه موارد گویای برپایی گفتمان کاندیدای ریاست جمهوری در قالب مناظرات تلویزیونی است.

همچنان که پیمان جبلی رئیس صداوسیما با حضور در یکی از برنامه‌های تلویزیونی اعلام کرد که «ما حتماً مناظره‌ها را خواهیم داشت، اما به دنبال به حداقل رساندن آسیب‌های آن هستیم.»

جلسات ستاد انتخاباتی رسانه ملّی این روز‌ها فشرده‌تر از گذشته برگزار می‌شود چه از حیثِ طراحی فرم و محتوا و چه اتفاقات دیگر، زمان خیلی فشرده‌تری نسبت به گذشته وجود دارد. همه‌چیز در زمان حداقلی‌تر از گذشته پیش می‌رود از این جهت مثلِ گذشته با مراسم قرعه‌کشی، اما با درنظر گرفتن این نکته که مناظرات و برنامه‌های تبلیغاتی تلویزیونی ریاست‌جمهوری این بار در بازه زمانی کمتری برنامه‌ریزی و به سرانجام می‌رسد.
اما با این اوصاف مناظرات تلویزیونی و دیگر برنامه‌های تبلیغاتی ریاست‌جمهوری همچون قبل برگزار می‌شود تا حرارت و شور و نشاط انتخاباتی برقرار باشد.

بیشتر بخوانید

در روز‌های گذشته گمانه‌زنی‌هایی هم درباره مجریان مناظره در فضای‌مجازی انجام شده است. از بازگشت مرتضی حیدری مجری که اجرای چند مناظره انتخاباتی ریاست جمهوری را در دستور کار خودش داشته و چه نام‌های آشنایی همچون محمدجعفر خسروی مجری قدیمی تلویزیون، کامران نجف‌زاده خبرنگار قدیمی و مجری این روز‌های برنامه «برمودا»، المیرا شریفی‌مقدم مجری و گوینده تلویزیون، مهدی مهدی قلی و برخی از گزینه‌های دیگر دست به دست می‌شود.

طبق پیگیری خبرنگار تسنیم درباره گزینه اصلی مجری مناظرات انتخاباتی، هنوز ستاد انتخاباتی صداوسیما به جمع‌بندی در این باره نرسیده‌اند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند! وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند!
موساد هیچ عملیات نفوذ پیچیده‌ای ترتیب نداد؛ هدف، خودش به در زد. پژوهش مشترک «نیروی زمینی آمریکا و دانشگاه کینگ کالج لندن» (۲۰۲۳) نشان می‌دهد ۵۷ ٪ از افشاگران اطلاعاتی خاورمیانه طی دهه اخیر، ابتدا داوطلب تماس بوده‌اند.
جنیفر لارنس و افسردگی پس از زایمان جنیفر لارنس و افسردگی پس از زایمان
جنیفر لارنس در نشست خبری فیلم تازه‌اش در جشنواره کن، با صداقتی بی‌پرده از تجربه شخصی‌اش با مادری و افسردگی پس از زایمان گفت؛ احساسی عمیق از انزوا که به گفته خودش، «شبیه زندگی در سیاره‌ای دیگر» است.
شکار جدید قرمزها! شکار جدید قرمزها!
باشگاه پرسپولیس در ادامه روند سریع نقل و انتقالاتی خود، امشب هم از یک خرید جدید رونمایی خواهد کرد.
اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند! اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند!
باشگاه استقلال هم به صف مشتریان جذب محمدمهدی زارع، مدافع جوان گل‌گهر اضافه شد
کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را! کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را!
با تصمیم کادر فنی پرسپولیس، امروز نام چهار بازیکن در فهرست خروجی این تیم قرار گرفت.
برهنگی ممنوع برهنگی ممنوع
با تصمیمی که دیروقت اعلام شد، برگزارکنندگان جشنواره فیلم کن ممنوعیت رسمی برهنگی و لباس‌های حجیم را در این مراسم اعلام کردند.
خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا
۲ میلیارد بدهی زنجانی به شرکت نفت بر اساس اعلام رسمی قوه قضائیه تسویه شده و سرمایه او که تا دم اعدام هم رفت، بر سر جای خود باقی ماند. اگر رقم ۳ میلیارد دلار باقی مانده اموال زنجانی درست باشد، او با قیمت دلار ۸۰هزار تومانی، باید حدود ۲۴۰ همت سرمایه داشته باشد. اگر این سرمایه بیش از ۳ میلیارد دلار نباشد.
برگزیده
شرط و شروط جدید اسرائیل برای برقراری آتش بس در غزه شرط و شروط جدید اسرائیل برای برقراری آتش بس در غزه
رسانه‌های صهیونیستی از جزئیات طرح پیشنهادی جدید تل آویو در مذاکرات دوحه به منظور برقراری آتش بس و تبادل اسرا خبر می‌دهند.
وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند! وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند!
موساد هیچ عملیات نفوذ پیچیده‌ای ترتیب نداد؛ هدف، خودش به در زد. پژوهش مشترک «نیروی زمینی آمریکا و دانشگاه کینگ کالج لندن» (۲۰۲۳) نشان می‌دهد ۵۷ ٪ از افشاگران اطلاعاتی خاورمیانه طی دهه اخیر، ابتدا داوطلب تماس بوده‌اند.
پزشکیان درباره مهاجرین افغانستانی چه گفت؟ پزشکیان درباره مهاجرین افغانستانی چه گفت؟
وزیر خارجه طالبان با رئیس‌جمهور ایران دیدار کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر