کد خبر: ۱۵۵۹
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۱

استودیوی سابق «نود»، میزبان مناظره‌های انتخاباتی

استودیو شماره ۱۱ جام جم که در این سال ها برنامه های خاطره انگیز و پرحاشیه بسیاری را به خود دیده است، این روزها برای مناظره انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ آماده می شود.
استودیوی سابق «نود»، میزبان مناظره‌های انتخاباتی استودیو شماره ۱۱ جام جم که در این سال ها برنامه های خاطره انگیز و پرحاشیه بسیاری را به خود دیده است، این روزها برای مناظره انتخاباتی ریاست جمهوری  ۱۴۰۰ آماده می شود.

به نقل از ایسنا، استودیو شماره ۱۱ ساختمان تولید، لوکشین معروف و نوستالژیکی است که در عین حال از آن به عنوان «قوی ترین استودیوی ساختمان جام جم» یاد شده است. این استودیو، زمانی میزبان برنامه های ماندگاری چون «نود»، ویژه برنامه جام جهانی ۲۰۱۸، «زیر گنبد کبود» (آقای حکایتی) و بسیاری از تله تئاترهای ماندگار تلویزیون بوده است.

با این همه، این لوکیشن، هر چهار سال یک بار، با خانه تکانی و تغییر فضا، برای برگزاری مناظره های انتخاباتی ریاست جمهوری آماده می شود.

امسال هم با توجه به نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰، این استودیو بار دیگر تجهیز می شود تا دکور مناظره های انتخاباتی در آن نصب و تعبیه شود.

استودیوی سابق «نود»، میزبان مناظره‌های انتخاباتی

 

استودیو ۱۱ از ماه ها قبل تخلیه و در حال آماده سازی برای نصب دکور است. تعویض و تغییر ساختارهای فرسوده فنی هم از جمله اقداماتی است که انجام شده است.

حمید خواجه نژاد ـ مدیر روابط عمومی معاونت سیما ـ با انتشار عکس هایی از وضعیت حال حاضر استودیو ۱۱، از تایید نهایی دکور مناظره خبر داده و اعلام کرده است که این طرح، از بین ۴۲ طرح دریافتی به تایید رسیده است.

این در حالی است که همانند دوره های گذشته، با نزدیک شدن به انتخابات گمانه زنی هایی مبنی بر احتمال پخش نشدن مناظره های تلویزیونی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ به گوش می رسید؛ هرچند محمدحسین صوفی، دبیر شورای نظارت بر صداوسیما چند روز قبل، در گفت وگویی با ایسنا این احتمال را منتفی دانسته و به جد اعلام کرده بود که «پخش مناظره‌های انتخاباتی از صداوسیما قطعی است.»

استودیوی سابق «نود»، میزبان مناظره‌های انتخاباتی

 

در پی این اعلام، معاون سیما هم با پرهیز از اعلام جزییات برنامه های انتخاباتی صداوسیما در بهار ۱۴۰۰، تاکید کرد که «تلویزیون برای انتخابات ۹۰۰ ساعت برنامه دارد.»

شاه آبادی همچنین در صحبتهایش بر استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای تاثیرگذاری بیشتر بحث های انتخاباتی در تلویزیون تاکید کرده و در این زمینه از تلوبیون و پادکست نام برده بود.

ضمن اینکه علاوه بر استودیو ۱۱، همانند دوره های گذشته استودیوهای شماره ۱۲، ۱۳ و ۱۴ به همراه سالن همایش ها و استودیوی جام جم برای ایام تبلیغات نامزدهای انتخابات در نظر گرفته شده است.

اما از دیگر چالش هایی که برنامه های انتخاباتی تلویزیون علاوه بر طراحی ساختار و محتوای مناسب و همچنین طراحی دکور و انتخاب مجری، با آن مواجه هستند، معضل کروناست که باید دید حضور جمع کثیری از نامزدهای انتخاباتی به همراه عوامل تولید در استودیوهای جام جم، در شرایطی که کشور همچنان به شدت با بحران کرونا دست و پنجه نرم می کند، چگونه شکل می گیرد و صداوسیما چگونه از عهده انجام صحیح این مهم برمی آید.




 


 


 

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.