کد خبر: ۴۳۱۲۳
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۳

مایکروسافت باز هم وارد حریم خصوصی شد؟

قابلیت‌های جدید مایکروسافت مبتنی بر هوش مصنوعی موجب نگرانی در مورد حفظ حریم خصوصی شده است.
مایکروسافت باز هم وارد حریم خصوصی شد؟

مخاطب۲۴- مایکروسافت چندین ویژگی جدید مبتنی بر هوش مصنوعی را اعلام کرده که در ماه ژوئن در ویندوز ۱۱ در دسترس خواهند بود، از جمله Live Captions و Recall که هر کاری را که در رایانه انجام می‌دهید می‌بیند و اسکرین‌شات می‌گیرد و آن‌ها را به صورت محلی در دستگاه شما ذخیره می‌کند.

اگرچه می‌توانید این ویژگی‌ها را به صورت دستی غیر فعال کنید و مایکروسافت می‌گوید این ویژگی ۱۰۰ ٪ بر حریم خصوصی متمرکز است، سازمان دیده‌بان داده انگلیس در حال بررسی ویژگی جدید برای تعیین تدابیر امنیتی به منظور محافظت از حریم خصوصی کاربران است.

عصر جدید کامپیوتر‌ها

مایکروسافت قاطعانه اعلام کرده است که این ویژگی‌های ویژه به طور انحصاری در دوره جدید رایانه‌های شخصی ویندوزی در دسترس خواهند بود.

این کار بیشتر به این دلیل است که این ویژگی‌ها به یک واحد پردازش عصبی (NPU) بسیار پرقدرت نیاز دارند و مایکروسافت تضمین می‌کند که این ویژگی ۱۰۰ ٪ بر حریم خصوصی متمرکز است و اسکرین‌شات‌ها به صورت محلی در دستگاه شما ذخیره می‌شوند.

علاوه بر این، تایید کرد که از داده‌های دسترسی به ویژگی مبتنی بر هوش مصنوعی برای آموزش مدل‌های خود استفاده نخواهد کرد و کاربران مشخص خواهند کرد که چه مدت می‌خواهند فیلم در دستگاه‌هایشان در یک فضای مشخص ذخیره شود.

بیشتر بخوانید

نگرانی‌های بزرگ

ویژگی Recall مایکروسافت حتی قبل از راه‌اندازی خود با واکنش‌های کاربران در شبکه‌های اجتماعی، نگرانی‌های بیشتری را نسبت به Copilot ایجاد کرده است و برخی از کاربران ویندوز حتی برنامه‌های خود را برای کنار گذاشتن ویندوز و رفتن به لینوکس به دلیل نگرانی‌های حفظ حریم خصوصی تایید کرده‌اند. ایلان ماسک میلیاردر نیز احساسات مشابهی را تکرار کرد و نشان داد که پس از در دسترس قرار گرفتن این ویژگی، آن را خاموش خواهد کرد.

یک کابوس برای حریم خصوصی

رگولاتور انگلیس در حال انجام پرس و جو‌هایی با مایکروسافت است تا بفهمد چه تدابیری برای محافظت از حریم خصوصی کاربر در خصوص ویژگی هوش مصنوعی جدید آن وجود دارد که می‌تواند همه چیز را در رایانه شما ببیند و داده‌ها را برای مراجعات بعدی ذخیره کند.

اگرچه به عنوان یک کابوس حفظ حریم خصوصی دیده می‌شود، اما مایکروسافت آن را به عنوان یک تجربه اختیاری و در عین حال حفظ حریم خصوصی و ارزش‌های امنیتی اصلی به ویندوز ۱۱ ارسال می‌کند.

برچسب ها: مایکروسافت
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
خوشحالی طارمی از بازگشت به تمرینات اینتر خوشحالی طارمی از بازگشت به تمرینات اینتر
مهاجم تیم ملی فوتبال ایران به بازگشت خود به تمرینات اینتر ایتالیا واکنش نشان داد.
۶ راه تأمین مالی برای دانش بنیان‌ها طراحی شد ۶ راه تأمین مالی برای دانش بنیان‌ها طراحی شد
مدیر کل مرکز تأمین مالی معاونت علمی از طراحی ۶ الگوی تأمین مالی شرکت‌های دانش بنیان خبر داد و به تشریح جزییات این برنامه‌ها پرداخت.
ورود هیات ایرانی به عمان برای مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا ورود هیات ایرانی به عمان برای مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا
سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان (صبح شنبه، ۲۳ فروردین) در راس هیئتی سیاسی وارد مسقط پایتخت عمان شد.
قائم پناه: طیب‌نیا گزینه اصلی تصدی وزارت امور اقتصاد و دارایی است قائم پناه: طیب‌نیا گزینه اصلی تصدی وزارت امور اقتصاد و دارایی است
معاون اجرایی رئیس جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری، از «علی طیب‌نیا» به عنوان گزینه اصلی تصدی وزارت اقتصاد در فهرست پیشنهادی به رئیس جمهور پزشکیان خبر داد.
چه کسانی همراه با عراقچی راهی مذاکرات عمان شدند؟ چه کسانی همراه با عراقچی راهی مذاکرات عمان شدند؟
حسین جابری انصاری، مدیرعامل خبرگزاری ایرنا با انتشار پستی در ایکس درباره ورود هیأت ایران به عمان برای مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا نکته‌ای را مطرح کرد.
بلاتکلیفی دانش‌آموزان پایه یازدهم برای امتحانات نهایی بلاتکلیفی دانش‌آموزان پایه یازدهم برای امتحانات نهایی
مصوبه کاهش دروس امتحان نهایی در پایه یازدهم با امضای رئیس‌جمهور ابلاغ شد، اما کمتر از یک ماه شورای عالی انقلاب فرهنگی این مصوبه را ملغی کرد.
درخواست ابطحی از تیم مذاکره کننده ایران در عمان چیست؟ درخواست ابطحی از تیم مذاکره کننده ایران در عمان چیست؟
محمدعلی ابطحی فعال سیاسی خطاب به سخنگوی وزارت خارجه نوشت: ‏دست خدا و حمایت جمعیِ مردم ایران بدرقه راهتان.
برگزیده
بلاتکلیفی دانش‌آموزان پایه یازدهم برای امتحانات نهایی بلاتکلیفی دانش‌آموزان پایه یازدهم برای امتحانات نهایی
مصوبه کاهش دروس امتحان نهایی در پایه یازدهم با امضای رئیس‌جمهور ابلاغ شد، اما کمتر از یک ماه شورای عالی انقلاب فرهنگی این مصوبه را ملغی کرد.
کدام بیماران حق سفر به حج ۱۴۰۴ را ندارند؟ کدام بیماران حق سفر به حج ۱۴۰۴ را ندارند؟
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر گفت: امسال علاوه بر بیماری‌های خاصی که در سال‌های قبل نیز مانع از سفر حج بوده است، بیماران دیالیزی نیز به این لیست اضافه شده‌اند.
پرواز کاملا زنانه به فضا! پرواز کاملا زنانه به فضا!
پرواز فضایی کاملا زنانه «بلو اوریجین» روز دوشنبه ۱۴ آوریل همراه با «کیتی پری» خواننده آمریکایی راهی مقصد خود می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر