کد خبر: ۶۱۱۷۹
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۴
اسکایپ امروز تعطیل می‌شود

اسکایپ بعد از ۲۲ سال فعالیت و ۳۰۰ میلیون کاربر امروز برای همیشه خاموش می‌شود

پیشتر شرکت مایکروسافت اعلام کرده بود، کاربران اسکایپ تنها چند روز فرصت دارند تا از سرویس‌های صوتی، تصویری و پیام‌رسانی این پلتفرم استفاده کنند، این مهلت امروز تمام می‌شود.
اسکایپ بعد از ۲۲ سال فعالیت و ۳۰۰ میلیون کاربر امروز برای همیشه خاموش می‌شود

مخاطب۲۴- بنا بر اعلام قبلی شرکت مایکروسافت، اپلیکیشن تماس تصویری اسکایپ تا ساعاتی دیگر برای همیشه خاموش می‌شود. اسکایپ ۲۲ سال پیش توسط مایکروسافت عرضه شد و بیش از ۳۰۰ میلیون کاربر فعال داشت.

پیشتر شرکت مایکروسافت اعلام کرده بود، کاربران اسکایپ تنها چند روز فرصت دارند تا از سرویس‌های صوتی، تصویری و پیام‌رسانی این پلتفرم استفاده کنند، این مهلت امروز تمام می‌شود.

مایکروسافت از هفته‌های قبل به کاربران هشدار داده بود که از اطلاعات خود در این برنامه بک‌آپ بگیرند.

مایکروسافت تأکید کرد که داده‌های کاربران اسکایپ، از جمله مخاطبین و تاریخچه مکالمات، به‌صورت خودکار به حساب تیمز منتقل خواهد شد. با این حال، اگر تمایلی به استفاده از تیمز ندارید، می‌توانید اطلاعات خود را از اسکایپ اکسپورت کنید.

بیشتر بخوانید

مایکروسافت ظاهرا به این نتیجه قطعی رسیده که حفظ و نگهداری اسکایپ ارزش زمانی را که برای آن صرف می‌شود ندارد، زیرا گزینه‌های دیگری در دسترس دارد.

اسکایپ در مرداد ۱۳۸۲ (اوت ۲۰۰۳) توسط دو کارآفرین اسکاندیناویایی، نیکلاس زنشتروم و یانوس فریس، راه‌اندازی شد و تنها دو سال بعد، در یک معامله ۲.۵ میلیارد دلاری به شرکت eBay فروخته شد. سپس در سال ۱۳۹۰ (۲۰۱۱)، مایکروسافت این پلتفرم را با قیمت ۸.۵ میلیارد دلار خریداری کرد. اکنون پس از سال‌ها خدمت، این سرویس محبوب برای همیشه تعطیل می‌شود.

برچسب ها: مایکروسافت
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر