کد خبر: ۴۳۱۱۵
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۸

رونمایی از تمبر و پروانه فعالیت شرکت بیمه حافظ در سرزمین اصلی

با حضور رییس کل و اعضای هیات عامل بیمه مرکزی و مدیران ارشد بیمه حافظ از تمبر شخصی و پروانه فعالیت این شرکت در سرزمین اصلی رونمایی شد.
رونمایی از تمبر و پروانه فعالیت شرکت بیمه حافظ در سرزمین اصلی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه حافظ:دکتر علی استاد هاشمی در این آیین ضمن بیان وضعیت بیمه حافظ در دوره‌های مختلف فعالیت در مناطق آزاد گفت: با پشتوانه مباحث کارشناسی و جلسات متعدد و نظارت مستمر، بیمه حافظ به چرخه فعالیت اصولی برگردانده شد. رییس کل بیمه مرکزی در همین راستا اظهار داشت: برای ورود شرکت‌های بیمه مناطق آزاد به سرزمین اصلی تبعیض و محدودیتی وجود ندارد و شرکت‌های مشابه در صورت تمایل می‌توانند با تطبیق خود با آیین نامه‌های سرزمین اصلی مانند آیین نامه شماره ۱۰۰، رعایت افزایش سرمایه و تبدیل به سهامی عام درخواست خود را به بیمه مرکزی ارائه دهند. وی با بیان این مطلب که تمامی درخواست‌ها در نهادناظر بررسی خواهد شد به نیاز مناطق آزاد به محصولات نوین اشاره کرد و افزود: انتظار می‌رود که بیمه حافظ با توجه به تجربه حرفه‌ای خود در مناطق آزاد به بازار‌های جدید و ظرفیت سازی‌های تازه در این مناطق توجه ویژه داشته باشد. دکتر استادهاشمی با اشاره به اینکه برنامه افزایش سرمایه شرکت‌های بیمه‌ای یکی از برنامه‌های جدی صنعت بیمه به شمار می‌رود، خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود که پیشنهاد ارائه شده از سوی بیمه مرکزی در این خصوص که در هیات دولت مطرح است به زودی مصوب و اجرایی شود. استادهاشمی با اشاره به اینکه بحث اخذ ودایع از شرکت‌های بیمه یکی دیگر از موارد در دست اقدام از سوی بیمه مرکزی است، گفت: اخذ ودایع کمک می‌کند که در شرایط بحرانی شرکت‌های بیمه، از ظرفیت آن‌ها استفاده کنیم. رئیس شورای عالی بیمه در همین راستا تصریح کرد:با توجه به اینکه آئین نامه توانگری نیز در حال تغییر است، احتمال دارد موضوع ودایع برای شرکت‌هایی که از توانگری مناسبی برخوردار هستند دارای ضوابط متفاوتی باشند. وی خاطرنشان کرد: هر اندازه که اطمینان مردم نسبت به صنعت بیمه ارتقا یابد ضریب نفوذ صنعت بیمه نیز افزایش خواهد یافت. در ادامه رئیس کل بیمه مرکزی استفاده از فناوری‌های جدید در شرکت‌ها و رقابت آن‌ها در این حوزه را آینده حتمی صنعت بیمه توصیف کرد و از هیات مدیره و مدیران شرکت بیمه حافظ خواست تا در این حوزه فعالیت و برنامه خود را با جدیت دنبال کنند. بر اساس این گزارش دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران نیز با اشاره به عبور بیمه حافظ از دوران فراز و نشیب گفت: خوشبختانه بیمه حافظ توانست با پشت سر گذاشتن مشکلات عدیده‌ای به سرزمین اصلی ملحق شود و امیدوارم برنامه کسب و کار جدید خود را بر مبنای تحول دیجیتال پایه گذاری کند و خدمات بیمه‌ای جدیدی را ارائه نماید. جلال سلطانی در پایان ضمن قدردانی از حمایت‌های رییس کل و اعضای هیات عامل بیمه مرکزی در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری در خصوص ضرورت بهبود فضای کسب و کار گفت: امیدوارم بیمه حافظ در سرزمین اصلی بتواند شایستگی‌های خود را به نمایش بگذارد و طبق برنامه پنج سال دوم و با هدف جذب سرمایه گذاری خارجی بیمه حافظ به یک شرکت بین المللی تبدیل شود. گفتنی است در پایان این نشست از تمبر شخصی و پروانه فعالیت بیمه حافظ در سرزمین اصلی رونمایی شد.

برچسب ها: بیمه حافظ
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.