کد خبر: ۱۱۰۶۴
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۸
سرمایه بیمه حافظ به ۱۸۶ میلیارد تومان رسید؛

شرکت بیمه حافظ رسما از شمولیت ماده ۱۴۱ قانون تجارت خارج شد

پیرو برگزاری مجمع عمومی فوق العاده بیمه حافظ و موافقت سهامداران، مرحله اول افزایش سرمایه این شرکت در کمتر از یک ماه صورت گرفت و سرمایه شرکت از مبلغ ۵۰۰ میلیارد ریال به یک هزار و ۸۵۹ میلیارد ریال افزایش یافت.
شرکت بیمه حافظ رسما از شمولیت ماده ۱۴۱ قانون تجارت خارج شد

شرکت بیمه حافظ رسما از شمولیت ماده ۱۴۱ قانون تجارت خارج شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه حافظ:شرکت بیمه حافظ افزایش سرمایه مصوب در مجمع عمومی فوق العاده‌ی برگزار شده در ۵ دی ماه ۱۴۰۱ کلیه مراحل اجرایی آن را به سرانجام رسانده و اکنون با ثبت این افزایش، سرمایه خود را به مبلغ یک هزار و ۸۵۹ میلیارد ریال رسانده است.


لازم به ذکر است، در ادامه این روند بر اساس آگهی شماره ۴۱/۱۳۹۳۸۳ در تاریخ ۲۱ دی ماه ۱۴۰۱ اداره ثبت شرکت ها، شرکت بیمه حافظ رسما از شمولیت ماده ۱۴۱ قانون تجارت خارج شد.


با توجه به برنامه استراتژیک شرکت مبنی بر اخذ مجوز فعالیت در سرزمین اصلی، اقدامات اجرایی لازم صورت گرفته و مرحله دوم افزایش سرمایه از یک هزار و ۸۵۹ میلیارد ریال به ۳هزار میلیارد ریال که طی مصوبه مجمع به هیات مدیره تفویض شده بود، کلید خورد و به سرعت عملیاتی خواهد شد.

برچسب ها: بیمه حافظ
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
عکس قدیمی از مراسم شب یلدا در ایران عکس قدیمی از مراسم شب یلدا در ایران
قدیمی‌ترین عکس از مراسم شب یلدا در ایران منتشر شده است
با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت
رئیس انجمن موبایل، تبلت و لوازم جانبی با اشاره به افزایش قابل‌توجه هزینه‌های واردات تلفن همراه مسافری، گفت: با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری حدود ۳۰ میلیون تومان افزایش یافته و این موضوع می‌تواند به کاهش جدی ورود گوشی از مسیر مسافری و تشدید رکود بازار منجر شود.
افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟ افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟
رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران می‌گوید: با افزایش قیمت طلا در دو ماه اخیر، تقاضا به سمت خرید طلای آبشده رفته و مردم کمتر مصنوعات طلا خریداری می‌کنند.
امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است
سیدعلی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی، در آیین نواختن زنگ معاملات امروز بورس تهران، با تأکید بر نقش کلیدی بازار سرمایه در اقتصاد کشور، اظهار کرد: امید جدی ما به بازار سرمایه است؛ بازاری که ذاتاً بر شفافیت استوار است و تمام تلاش ما این است که هرجا عدم شفافیتی وجود دارد، به‌تدریج برطرف شود.
کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا
نزدیک به چند هزار سال است که آخرین شب پاییز یعنی شب یلدا که تاریک‌ترین و درازترین شب سال است توسط ایرانیان جشن گرفته می‌شود و آیین‌ها و رسومات مختلفی در این شب به یاد ماندنی در کنار هم سپری می‌کنند، شب زیبایی که در شهر‌های مختلف ایران آداب و رسومی دارد.
پرواز همزمان ۲ جنگنده جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک پرواز همزمان ۲ جنگنده  جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک
در حالی که جهان هنوز در حال هضم دستاوردهای نسل پنجم جنگنده‌هاست، پکن با بردی فراتر از انتظار، وارد عصر جدیدی از نبردهای هوایی شده است.
فیلم+ بارش برف در آرامگاه کوروش را ببینید فیلم+ بارش برف در آرامگاه کوروش را ببینید
این ویدئو بامداد روز جمعه ۲۸ آذرماه به ثبت رسیده و ارامگاه کوروش در محوطه باستانی پارسارگاد را در زیر بارش زیبای برف به تصویر می‌کشد.
برگزیده
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر