کد خبر: ۴۲۹۷۱
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۸

تاثیر سطح پایین تستوسترون بر افزایش خطر مرگ و میر

محققان گزارش می‌دهند که سطح پایین تستوسترون با افزایش خطر مرگ و میر ناشی از همه علل و افزایش خطر مرگ قلبی عروقی مرتبط است.
تاثیر سطح پایین تستوسترون بر افزایش خطر مرگ و میر

مخاطب ۲۴- به گفته محققان، تستوسترون پایین در مردان می‌تواند به معنای طول عمر کوتاه‌تر باشد.

محققان دانشگاه استرالیای غربی، بررسی سیستماتیک و متاآنالیز ۱۱ مطالعه شامل بیش از ۲۴۰۰۰ نفر را انجام دادند.

محققان می‌خواستند ارتباط هورمون‌های جنسی را با مرگ و میر و خطر بیماری‌های قلبی عروقی در مردان مسن بررسی کنند.

آن‌ها به این نتیجه رسیدند که سطوح پایین تستوسترون در مردان با افزایش خطر مرگ و میر ناشی از همه علل و سطوح بسیار پایین با افزایش خطر مرگ قلبی عروقی مرتبط است.

این تیم برای درک روابط بین غلظت هورمون‌های پایه (تستوسترون کل، گلوبولین متصل کننده به هورمون جنسی، هورمون

لوتئینیزه کننده، دی هیدروتستوسترون و استرادیول) و خطر نسبی حوادث قلبی عروقی، مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی، و مرگ و میر ناشی از همه دلایل، داده‌های فردی بیمار را بررسی کردند.

با توجه به داده‌ها، محققان گفتند که تنها مردانی که غلظت تستوسترون کل پایینی دارند، خطر مرگ و میر ناشی از همه علل را دارند.

بیشتر بخوانید

به گفته محققان، مردان می‌توانند به طور طبیعی با کاهش چربی شکم، حداقل ۶ ساعت خواب در هر شب و پرهیز از مصرف غذا‌های فرآوری شده، تستوسترون را افزایش دهند.

همچنین آن‌ها خاطرنشان کردند: آقایان حداقل سه بار در هفته حداقل ۳۰ تا ۴۵ دقیقه ورزش قلبی و عروقی انجام دهند، از مصرف الکل پرهیز کنند، روزانه بیش از ۳ لیتر آب بنوشند و دو تا چهار عدد تخم مرغ در هفته همراه با زرده مصرف کنند.

تاکید می‌شود مردانی که تستوسترون پایینی دارند باید از مصرف مکمل‌های حاوی استروژن اجتناب کنند.

برچسب ها: هورمون
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران
کارشناس سازمان هواشناسی، از ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه به کشور خبر داد و افزود: با ورود سامانه بارشی، بارش ها تشدید می‌شود و گستره منطقه بارش ها وسیع تر خواهد شد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
صفحه خبر بالای تصاویر