کد خبر: ۴۲۹۵۳
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۲

پاسخ به چند پرسش مهم بازنشستگان کشوری در خصوص قرارداد بیمه تکمیلی درمان سال۱۴۰۳

در پی انتخاب شرکت بیمه ملت به عنوان ارائه دهنده خدمات بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان و وظیفه‌بگیران صندوق بازنشستگی کشوری در سال ۱۴۰۳، سوالاتی از سوی بازنشستگان محترم مطرح می‌شود که سعی می‌شود به مرور به این پرسش‌ها پسخ داده شود.
پاسخ به چند پرسش مهم بازنشستگان کشوری در خصوص قرارداد بیمه تکمیلی درمان سال۱۴۰۳

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه ملت:پس از مشخص شدن شرکت بیمه ملت به عنوان شرکت بیمه‌گر در قرارداد بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان و وظیفه بگیران صندوق بازنشستگی کشوری در سال ۱۴۰۳، سوالاتی از سوی بازنشستگان عزیز مطرح شده است، که در این اطلاعیه و اطلاعیه‌های بعدی پاسخ آن‌ها داده خواهد شد.

مهم‌ترین سوالات مطرح شده و پاسخ به این پرسش‌ها به قرار زیر است:

سوال اول: آیا برای قرارداد سال ۱۴۰۳ نیاز به ثبت نام مجدد است؟
پاسخ: همانطور که اعلام شده است، قرارداد سال جاری طبق روال سنوات گذشته اجرا خواهد شد. به این معنی که تمامی افراد تحت پوشش قرارداد بیمه تکمیلی درمان سال ۱۴۰۲ به صورت خودکار به قرارداد سال ۱۴۰۳ منتقل خواهند شد؛ بنابراین نیازی به ثبت نام جدید نیست.

سوال: ثبت درخواست حذف و اضافه به چه معنا است؟
پاسخ: بازنشستگان و وظیفه بگیران تحت پوشش قرارداد بیمه تکمیلی درمان در صورت نیاز به اضافه یا کم کردن افراد تحت تکفل خود که در قرارداد سال قبل ثبت شده/نشده بودند، می‌توانند برای ثبت یا حذف این عزیزان (افراد تحت تکفل) در بخش مربوطه در درگاه خدمات الکترونیک صندوق بازنشستگی کشوری به نشانی https://eservices.cspf.ir/govsso/sb-supplementary-health-insurance اقدام نمایند.
نکته: بدیهی است، بازنشستگان و وظیفه بگیران عزیزی که تمایل به استفاده از این خدمت برای سال ۱۴۰۳ ندارند نیز می‌توانند در همین سامانه نسبت به حذف قرارداد پوشش بیمه تکمیلی درمان اقدام کنند. عکس این موضوع نیز برای افرادی که قبلا بیمه نبوده و اکنون متقاضی بیمه تکمیلی هستند، قابل انجام است

سوال: برای حذف یا اضافه کردن افراد تحت تکفل به کدام سامانه باید مراجعه شود؟ تا چه زمانی مهلت وجود دارد؟
پاسخ: سامانه ثبت درخواست حذف و اضافه همانگونه که در سال قبل هم اشاره شد در لینک زیر قابل دسترس است:
https://eservices.cspf.ir/govsso/sb-supplementary-health-insurance
بازنشستگان و وظیفه‌بگیران صندوق بازنشستگی کشوری از اول خرداد ماه تا پایان مرداد ماه ۱۴۰۳ (سه ماه) می‌توانند به صورت اینترنتی از طریق نشانی اینترنتی بالا و «صرفا از طریق کامپیوتر یا لب تاپ» اقدام لازم را انجام دهند.

سوال: قرارداد جدید چگونه بوده و هزینه آن برای هر نفر چه مقدار است؟
پاسخ: قرارداد سال جاری (۱۴۰۳) برخلاف سنوات ۱۲ سال اخیر از کارمزدی (صندوقی) به صورت سرانه‌ای تغییر کرده است. سرانه این قرارداد برای سال ۱۴۰۳ از مبلغ ۶۷.۵۰۰ تومان به ۱۰۷.۴۰۰ تومان برای هر نفر افزایش یافته است.
نکته (۱): هزینه قرارداد جدید برای هر نفر ۳۵۸هزار تومان است که ۷۰درصد آن توسط صندوق بازنشستگی کشوری تامین خواهد شد و ۳۰درصد مابقی (۱۰۷ هزار و ۴۰۰ تومان) توسط بازنشسته عزیز پرداخت می‌شود.
نکته (۲): با توجه به قرارداد جدید که از ابتدای سال ۱۴۰۳ منعقد و اجرایی شده است، مبلغ سرانه از ابتدای فروردین ماه محاسبه شده و در حقوق ماه آینده بازنشستگان عزیز (خردادماه) کسر خواهد شد.

سوال: مدارک و اسناد پزشکی قرارداد سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ چگونه قابل پیگیری است؟
پاسخ: مدارک پزشکی سال ۱۴۰۲ که تحویل شرکت کارپردازی آتیه سازان حافظ شده است، پس از ارسال از سوی این شرکت پس از تامین منابع لازم پرداخت خواهد شد.
نکته (۱): مدارک پزشکی سال ۱۴۰۳ که تحویل شرکت کارپردازی قبلی شده است از سوی آن شرکت به شرکت بیمه ملت ارسال می‌شود. بیمه ملت پس از محاسبات لازم و لحاظ کردن جدول پوشش‌های مصوب شده در قرارداد جدید، نسبت به پرداخت هزینه‌ها در کمترین زمان ممکن اقدام خواهد کرد.
نکته (۲): بازنشستگان عزیز برای تحویل مدارک و اسناد سال ۱۴۰۳ که تاکنون تحویل نداده اند، ضمن نگهداری از مدارک مورد نظر، منتظر اطلاع رسانی‌های بعدی باشند.
نکته (۳): هدف قرارداد جدید بیمه تکمیلی درمان، تحویل یا ارسال مدارک و اسناد پزشکی به صورت اینترنتی برای شرکت بیمه ملت و بدون نیاز به مراجعه حضوری بازنشستگان عزیز خواهد بود؛ بنابراین تا تکمیل فرآیند موردنظر مدارک را نزد خود نگهداری کنید.

سوال: مراکز طرف قرارداد بیمه ملت کدام‌ها هستند؟
لینک مراکز درمانی طرف قرارداد بیمه تکمیلی شرکت بیمه ملت به قرار زیر است:
Darman.mellatyar.app

برچسب ها: بیمه ملت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
رئیس‌جمهور قانون همکاری ریلی بین ایران و ترکیه ابلاغ کرد رئیس‌جمهور قانون همکاری ریلی بین ایران و ترکیه ابلاغ کرد
قانون موافقتنامه چارچوب همکاری ریلی بین ایران و ترکیه توسط رئیس‌جمهور ابلاغ شد تا توسعه حمل و نقل ریلی و تبادلات بین دو کشور آغاز شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر