کد خبر: ۴۲۸۹۹
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۸

رئیس قوه‌قضاییه مطلقاً قصدی برای نامزدی در انتخابات ندارد

مرکز رسانه قوه قضاییه در واکنش به برخی گمانه‌زنی‌های انتخاباتی در فضای مجازی و رسانه‌ای با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد: ریاست قوه قضاییه مطلقاً قصد و اراده‌ای برای گام نهادن در مسیر انتخاباتی جهت تصدی ریاست دولت را ندارد.
رئیس قوه‌قضاییه مطلقاً قصدی برای نامزدی در انتخابات ندارد

مخاطب ۲۴- به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، در واکنش به برخی گمانه‌زنی‌های انتخاباتی در فضای مجازی و رسانه‌ای اطلاعیه‌ای صادر کرد.
متن این اطلاعیه به شرح ذیل است:

بیشتر بخوانید

باسمه تعالی
حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای که از دهم تیرماه ۱۴۰۰ با حکم مقام معظم رهبری مسئولیت ریاست قوه قضاییه را عهده‌دار شده‌است، بر انجام مأموریت محوله در عدلیه اصرار و تمرکز دارد و امتثال‌امر رهبری حکیم انقلاب در راستای تحول در دستگاه قضا را از مفروضات اصلی می‌داند، لذا اعلام می‌شود که ریاست قوه قضاییه مطلقاً قصد و اراده‌ای برای گام نهادن در مسیر انتخاباتی جهت تصدی ریاست دولت را ندارد و کمافی‌السابق معطوف و متمرکز بر اجرایی‌سازی مفاد فصل یازدهم قانون اساسی ناظر بر وظایف و مسئولیت‌های دستگاه قضایی هستند.

برچسب ها: فضای مجازی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
لاریجانی: توافق قاهره لغو شد، آژانس درخواستی داشته باشد بررسی می‌کنیم لاریجانی: توافق قاهره لغو شد، آژانس درخواستی داشته باشد بررسی می‌کنیم
دبیر شورای عالی امنیت ملی اعلام کرد توافق قاهره میان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از اعتبار ساقط شده و هرگونه درخواست جدید آژانس تنها در صورت بررسی مجدد در تهران انجام خواهد شد.
افزایش دوباره قیمت خودرو‌های سایپا افزایش دوباره قیمت خودرو‌های سایپا
شرکت سایپا با ارسال نامه‌ای رسمی به سازمان بورس از توقف نماد معاملاتی خود تا زمان اعلام قیمت‌های جدید خبر داد؛ تصمیمی که نشان از افزایش قریب‌الوقوع نرخ محصولات این خودروساز دارد.
سارکوزی راهی زندان شد سارکوزی راهی زندان شد
نیکلا سارکوزی، رئیس‌جمهور پیشین فرانسه، امروز برای اجرای حکم پنج‌ساله زندان به جرم دریافت کمک مالی غیرقانونی از لیبی برای کارزار انتخاباتی سال ۲۰۰۷، وارد زندان شد.
واکنش تند معاون اول رئیس جمهور به ادعا‌ی اروایی‌ها واکنش تند معاون اول رئیس جمهور به ادعا‌ی اروایی‌ها
معاون اول رئیس‌جمهور و عارف در واکنش جداگانه به ادعای سه کشور اروپایی درباره «مکانیسم ماشه» آن را فاقد مبنای حقوقی خواندند و تأکید کردند دستگاه‌های کشور آمادگی کامل برای مدیریت هرگونه تهدید را دارند.
بازداشت بازیگر مشهور سینما به اتهام تجاوز و آدم‌ربایی بازداشت بازیگر مشهور سینما به اتهام تجاوز و آدم‌ربایی
یک بازیگر سرشناس سینمای با شکایت دختری ۲۰ ساله و به اتهام «آدم‌ربایی» و «تجاوز به عنف»، با دستور مقام قضایی بازداشت شد. پلیس تهران اعلام کرده در دستگیری وی نقشی نداشته و موضوع از طریق مرجع قضایی پیگیری می‌شود.
محور‌های نشست خبری سخنگوی دولت؛ از خط فقر و وام مسکن تا مذاکره و کوچک‌سازی دولت محور‌های نشست خبری سخنگوی دولت؛ از خط فقر و وام مسکن تا مذاکره و کوچک‌سازی دولت
سخنگوی دولت در نشست خبری هفتگی ضمن اعلام رقم خط فقر سال ۱۴۰۳، از جریمه مالیاتی بانک‌های متخلف در پرداخت وام مسکن خبر داد و تأکید کرد دولت چهاردهم در مسیر اصلاح ساختار اقتصادی، کوچک‌سازی و مردمی‌سازی اقتصاد گام برمی‌دارد.
جریمه مالیاتی در انتظار بانک‌های متخلف از پرداخت وام مسکن جریمه مالیاتی در انتظار بانک‌های متخلف از پرداخت وام مسکن
معاون وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد: بانک‌هایی که از پرداخت سهم تعیین‌شده تسهیلات نهضت ملی مسکن خودداری کنند، از سوی سازمان امور مالیاتی جریمه خواهند شد.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر