کد خبر: ۳۶۸۵۰
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۵

واکنش رئیس قوه قضاییه به لو رفتن سوالات آزمون مرکز وکلا

اژه‌ای گفت: مسئولیت آزمون وکالت با سنجش بوده است، اما در عین حال حفاظت اطلاعات و دادستانی تهران را به طور جدی پیگیری کنند و مقصر شناسایی و تعقیب شود.
واکنش رئیس قوه قضاییه به لو رفتن سوالات آزمون مرکز وکلا

مخاطب 24- حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای امروز دوشنبه (۲۱ اسفند) طی سخنانی در نشست شورای عالی قوه قضائیه، ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: همگان باید سعی کنیم در ماه مبارک رمضان، برای تحکیم آرامش و امنیت جامعه تلاش مضاعف داشته باشیم و در کسب فضائل، ستیز با شیاطین، خیرات و مواسات، همدلی، احسان و نیکوکاری، استیفای حقوق ذی‌حقان و مقابله با ظلم و ظالمان و نفسانیات، کوشش دوچندان کنیم. همچنین ضروری است همگان نسبت به حفظ حرمت ماه مبارک رمضان اهتمام ویژه داشته باشند و با هنجار‌ها مقابله کنند و خود سبب ناهنجاری نشوند. بدون تردید، ناهنجاری‌ها و بداخلاقی‌ها، کار دست انسان می‌دهد.

بیشتر بخوانید



رئیس قوه قضائیه در ادامه با اشاره به سکوت و انفعال مجامع بین‌المللی در قبال جنایات سبعانه رژیم صهیونیستی در غزه و متعاقب آن، گزارش هیأت به اصطلاح حقیقت‌یاب بین‌المللی در مورد ایران، گفت: امروز دیگر کسی نمی‌تواند در قبال صحتِ این گزاره که «حقوق بشر به یک ابزار سیاسی و دستاویز در نزد قدرت‌های زورگو تبدیل شده است» شک و تردید کند. حدود پنج ماه است که صهیونیست‌ها بیش از ۳۱ هزار فلسطینی را در باریکه غزه قتل‌عام کرده‌اند و به قدری بر دامنه جنایات خود افزوده‌اند که دیگر این جنایات در مفاهیم و تعاریف مندرج در اساسنامه دیوان کیفری بین‌المللی و مصادیق جنایت جنگی و نسل‌کشی و کودک‌کشی و اِعمال گرسنگی اجباری، نمی‌گنجد و باید مفهوم‌سازی و تعریف جدیدی را در قبال آن‌ها به کار برد. قابل تأمل آنکه قدرت‌های قلدر جهانی نه تنها چشمان خود را به این جنایات ددمنشانه بسته‌اند که انواع و اقسام حمایت‌های تسلیحاتی و مالی را هم از صهیونیست‌های کودک‌کش به عمل می‌آورند؛ آنگاه همین قدرت‌ها، بانی و حامی تهیه گزارشی سیاسی، غیرحرفه‌ای و فاقد مبنای عقلانی علیه ایران در زمینه حقوق بشر می‌شوند!

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: همان شیاطین و قدرت‌های زورگو که در پاییز ۱۴۰۱ قصد به هم ریختن کشور ما و تهدید و تحدید امنیت مردم ما را داشتند و نتوانستند، بعد‌ها با دروغ‌پردازی و کشته‌سازی و جعلیات (نظیر اینکه در فلان زندان چه می‌گذرد و از این قبیل مطالب کذایی که صددرصد دروغ و کذب هستند) در صدد برآمدند تا برای هیأت به اصطلاح حقیقت‌یاب بین‌المللی در مورد ایران، مواد خام تهیه کنند و با الفاظ پرطمطراق، علیه منافع ملت ایران فضاسازی کنند.

رئیس عدلیه در ادامه بیان داشت: در ماه مبارک رمضان، روز قدس را در پیش داریم و باید از این روز بیش از پیش در جهت تبیین و افشای جنایات سبعانه صهیونیست‌ها و همچنین شناساندن حامیان آن‌ها استفاده کنیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه نشست امروز، با اشاره به مطالب مطروحه در باب لو رفتن سؤالات آزمون وکالت در روز جمعه ۱۸ اسفند، گفت: ابتدا باید توجه داشت که مسئولیت برگزاری این آزمون با سازمان سنجش بوده است و «مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه» در این خصوص مسئولیتی نداشته است؛ با این حال، به کلیه بخش‌های ذیربط در دستگاه قضایی از جمله «مرکز حفاظت و اطلاعات»، «دادستانی تهران» و «مرکز وکلا» دستور می‌دهم که در رابطه با این موضوع، پیگیری‌ها و بررسی‌های کامل و جامع را انجام دهند و هر فردی در این قضیه مقصر بوده را شناسایی و مورد تعقیب قرار دهند و با هماهنگی و همکاری «مرکز رسانه قوه قضاییه»، موضوعِ مورد اشاره را به صورت واضح و روشن برای مردم تبیین کنند و اجازه ندهند این مقوله در جامعه مبهم بماند چرا که به اعتماد مردم لطمه می‌زند؛ در این قضیه به صورت دقیق باید روشن شود که افشای سؤالات در چه سطح و چه حدی بوده است و چه کسانی تقصیر و یا قصور داشته‌اند؛ در این زمینه نباید حقی از کسی ضایع شود.

رئیس قوه قضائیه در ادامه نشست امروز، با اشاره به وقوع سیل در سیستان و بلوچستان گفت: با همت و تلاش جهادگران مردمی، دولت، نیرو‌های مسلح و دستگاه‌های مختلف، بحران اولیه‌ی مربوط به سیل سیستان و بلوچستان، مهار شده، اما کار تمام نشده است و چه بسا، وظیفه و تکلیف دستگاه قضایی از این مرحله به بعد سنگین‌تر است، چرا که باید با اهتمام و جدیت، مشکلات حقوقی و قضایی مردم آن منطقه را که ممکن است بواسطه وقوع سیل، عارض شده باشد، رفع گرداند؛ لذا به مقامات قضایی استان سیستان و بلوچستان دستور می‌دهم که مسائل و مشکلات حقوقی و قضایی را که بواسط وقوع سیل و در اثر تخریب راه‌ها، اراضی و دام‌های مردم حادث شده است، احصا کنند و با سرعت و جدیت در جهت رفع آن‌ها گام بردارند و چنانچه در این مسیر نیازمند کمک از مرکز می‌باشند نیز، مراتب را به حوزه ریاست قوه قضائیه اطلاع دهند تا اتخاذ تدبیر شود.

قاضی‌القضات در ادامه نشست امروز، به مسئولان قضایی ذیربط دستور داد: با عنایت به تقارن ماه مبارک رمضان و عید نوروز، به آن دسته از زندانیانِ واجدشرایط که بیرون بودن‌شان از زندان، برای امنیت و منافع مردم و شهروندان مُضر نیست، مرخصی اعطا کنید و مدت زمان این مرخصی را با لحاظ جمیع شرایط درنظر بگیرید تا این دسته از محکومان در ایام مبارک رمضان و نوروز در کنار خانواده خود باشند.

محسنی اژه‌ای همچنین به مسئولان قضایی ذیربط دستور داد: امور مربوط به فهرست عفو محکومانِ واجد شرایط به مناسبت عید سعید فطر را برای تقدیم به محضر مقام معظم رهبری، هر چه سریع‌تر نهایی کنید تا در صورت موافقت معظم‌له، این محکومانِ واجد شرایط، تا قبل از عید فطر آزاد و یا با تخفیف مجازات مواجه شوند.

رئیس قوه قضائیه در پایان با گرامیداشت ۲۲ اسفند روز بزرگداشت شهدا، گفت: همه ما مدیون شهدا و جانبازان و ایثارگران وآزادگان هستیم و باید توجه کنیم که صرفِ گرامیداشت یاد شهدا کافی نیست بلکه این گرامیداشت باید تجلی عملی داشته باشد؛ فلذا ضروری است در مسیر شهدا گام برداریم و اهداف و آرمان‌های آن‌ها را گم نکنیم؛ همچنین باید پیوسته در خدمت‌رسانی به خانواده معظم شهدا و جانبازان کوشا باشیم؛ در تمامی مراکز و مراجع قضایی، تکریم ارباب رجوع باید در قبال همه مراجعان انجام پذیرد و این مهم در قبال خانواده‌های معظم شهدا و جانبازان و آزادگان و ایثارگران باید مضاعف باشد و ضروری است تعجیل بیشتری در رفع حاجات آن‌ها داشته باشیم.

منبع: باشگاه خبرنگاران

برچسب ها: رئیس قوه قضاییه
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آثار شگفت انگیز کاهش فشار خون آثار شگفت انگیز کاهش فشار خون
تصور کنید با هر قدم، نه تنها به مقصدتان نزدیک می‌شوید، بلکه به قلبی قوی‌تر و رگ‌هایی آرام‌تر دست می‌یابید. پیاده روی، این فعالیت ساده و در دسترس، قدرتی شگفت انگیز در کاهش فشار خون و ارتقای سلامت کلی شما دارد.
پنج مقصد امن برای پول‌هایی که نمی‌خواهید بسوزند پنج مقصد امن برای پول‌هایی که نمی‌خواهید بسوزند
حمله هوایی رژیم اسرائیل به کشورمان ایران یک تجربه غیرمنتظره بود که مهمترین اولویت برای هرکس حفظ جان در شرایطی بود که سرو صدا‌های عجیب برخورد موشک یا مقابله پدافندی ایران شنیده می‌شد. اما امنیت مالی نیزمساله مهمی است.
تنهایی عمیق دختران خطرناک است تنهایی عمیق دختران خطرناک است
گزارش سازمان بهداشت جهانی شیوع بی‌سابقه تنهایی و انزوای اجتماعی در میان دختران نوجوان را بررسی کرد.
دستیار ایرانی ایلان ماسک دستیار ایرانی ایلان ماسک
دستیار دیرینه ایلان ماسک، ثروتمندترین مرد جهان، اغلب توسط کارمندان تسلا به عنوان فردی که قادر به تأثیرگذاری بر تصمیمات رهبر غول فناوری آمریکایی است و اغلب از طرف او عمل می‌کند، شناخته می‌شود.
ماجرای دستگیری پدر زن نوید محمدزاده چه بود؟ ماجرای دستگیری پدر زن نوید محمدزاده چه بود؟
ارگان رسانه‌ای سپاه پاسداران نوشت ساعاتی پیش غفور حسینی پدرزن نوید محمدزاده با ارائه مدارک اقامتی خود آزاد شد.
علی دایی سرمربی پرسپولیس می‌شود؟ علی دایی سرمربی پرسپولیس می‌شود؟
مدیران باشگاه پرسپولیس قصد دارند با علی دایی برای نشستن روی نیمکت این تیم مذاکره کنند.
نرخ آبونمان تلفن ثابت تغییر کرد نرخ آبونمان تلفن ثابت تغییر کرد
بنابر اعلام شرکت مخابرات ایران، مبلغ آبونمان برای مشترکان خانگی بر اساس منطقه جغرافیایی متفاوت است؛ مشترکان در تهران و کلان‌شهر‌ها باید ماهانه ۳۰ هزار تومان، در مراکز استان‌ها ۲۲ هزار و ۵۰۰ تومان و در سایر شهر‌ها ۱۷ هزار تومان پرداخت کنند. این بدان معناست که حتی در صورت‌عدم استفاده از تلفن ثابت، این مبلغ به عنوان حق اشتراک باید پرداخت شود.
برگزیده
نفوذی‌های اسراییل بین خودی‌ها و نمازشب خوان ها! نفوذی‌های اسراییل بین خودی‌ها و نمازشب خوان ها!
محمد صادق جوادی حصار افزود: نفوذ اسرائیل در حالی در جنگ به ضرر ما شد که در داخل دنبال حذف همدیگر هستیم تا جایگاه و منافع مان دست نخورده بماند.
تضعیف وزارت اطلاعات در دولت احمدی نژاد شروع شد تضعیف وزارت اطلاعات در دولت احمدی نژاد شروع شد
سید جلال ساداتیان: در این کشور یک روز تصمیم گرفتند چند هزار افسر کارکشته وزارت اطلاعات را با بهانه‌های واهی در دولت دهم بازنشسته و بازخرید کردند.
به آفریقای جنوبی برگرد! به آفریقای جنوبی برگرد!
ماسک و ترامپ که زمانی «رفیق گرمابه و گلستان» هم بودند، اوایل ماه ژوئن آشکارا با هم اختلاف پیدا کردند. به نظر می‌رسد این اختلاف ناشی از انزجار عمومی ماسک از لایحه «زیبای بزرگ» باشد.
صفحه خبر بالای تصاویر