کد خبر: ۴۲۸۲۵
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۰
روایتی از آخرین جلسه شورای عالی فضای مجازی؛

تاکید رئیس جمهور شهید بر ضرورت توجه جدی به فعالان فضای مجازی

در آخرین جلسه شورای عالی فضای مجازی رئیس جمهور شهید آیت الله رئیسی بر اهمیت و ضرورت توجه جدی به فعالین فضای مجازی و همچنین افزایش سرعت و کیفیت خدمات این حوزه تاکید کرد.
تاکید رئیس جمهور شهید بر ضرورت توجه جدی به فعالان فضای مجازی

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:روز شنبه ۲۹ اردیبهشت ماه، آخرین جلسه شورای عالی فضای مجازی به ریاست شهید آیت الله رئیسی برگزار شد.

این جلسه آخرین جلسه کاری ایشان پیش از عزیمت به شمالغرب کشور بود و برخلاف رویه سابق که جلسات این شورای عالی، روز‌های سه شنبه تشکیل می‌شد، با توجه به برگزاری افتتاحیه مجلس خبرگان در سه شنبه این هفته، شهید رئیسی دستور برگزاری جلسه فوق العاده در روز شنبه داده بودند.

در این جلسه، معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور شهید با توجه به اهمیت سرمایه انسانی به عنوان مهمترین عنصر رشد و شکوفایی در حوزه فضای مجازی، گزارشی تفصیلی درباره ظرفیت‌های سرمایه انسانی در حوزه‌های آموزش و پژوهش، کسب و کار‌های دیجیتال، فعالیت‌های اقتصادی و ایرانیان خارج از کشور ارائه کرد.

در ادامه این جلسه شهید آیت الله رئیسی پس از شنیدن گزارش‌ها و نقطه نظرات و دیدگاه‌های اعضای شورای‌عالی فضای مجازی، با تاکید بر اهمیت و ضرورت توجه جدی به فعالین این حوزه به معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری مأموریت داد تا با تشکیل کارگروهی ویژه، با همکاری سایر دستگاه‌ها و با استفاده از تمامی ظرفیت‌های موجود در کشور برنامه‌ها و راهکار‌های لازم برای تقویت سرمایه انسانی از جمله ایجاد مشوق‌های لازم و برطرف کردن موانع پیش‌روی فعالین حوزه فضای مجازی را تدوین و جهت بررسی و تصویب به شورای‌عالی فضای مجازی ارائه کند.

رئیس جمهور فقید در این جلسه همچنین ضمن ابراز رضایت از برگزاری مطلوب نمایشگاه کتاب با رعایت کامل الگو‌های هنجاری و اخلاقی و بازخورد مثبت آن در جامعه نخبگی و در میان دوست‌داران علم و فرهنگ، از تلاش‌های وزارت ارشاد در این زمینه تشکر کرده بودند.

دکتر آقامیری دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی نیز در گفتگوی زنده با شبکه خبر روایتی از این جلسه را بیان کرد.

وی با بیان اینکه پیش از جلسه که به صورت خصوصی خدمت ایشان رسیدم و گزارش‌ها را ارائه کردم، اظهار داشت: شهید رئیسی جمله‌ای گفتند که قبلاً هم جزو تأکیدات ایشان بود و این بود که هر روزی تأخیری در حل مشکل مردم شود باید جواب بدهیم و دین مردم بر گردن ماست.

رئیس مرکز ملی فضای مجازی با بیان اینکه شهید رئیسی در این جلسه بر فرآیند تولید محتوا و تقویت آن تاکید کردند و یکی دیگر از دغدغه‌هایشان در این جلسه کیفیت و سرعت دسترسی به خدمات بود، گفت: ایشان در موضوع اصلی جلسه هم بر اهمیت سرمایه انسانی به عنوان یکی از گلوگاه‌های کشور تاکید کردند و پس از گزارش خوبی که معاونت علمی ریاست جمهوری ارائه کردند در انتهای جلسه پیش نویسی آماده و کلیات آن تصویب شد

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد
استاندار تهران اعلام کرد با تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا، مدارس و دانشگاه‌های استان بجز فیروزکوه روز‌های ۴ و ۵ آذر به صورت غیرحضوری برگزار می‌شوند.
آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد
دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام کرد، کلاس‌های مدارس ابتدایی روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه ۴ و ۵ آذرماه به صورت مجازی برگزار می‌شوند.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر