کد خبر: ۴۲۷۶۰
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۸
نگاه بازار به آن سوی دریای عمان

پیش بینی بورس امروز ۵ خرداد ۱۴۰۳

بورسی‌ها در شرایطی به استقبال معاملات روز شنبه می‌روند که روز سه‌شنبه شاخص کل بورس تهران اندکی رشد کرد.
پیش بینی بورس امروز ۵ خرداد ۱۴۰۳

مخاطب۲۴- پیش بینی بورس- شنبه ۵ خرداد- به روند بازار سهام در روز سه‌شنبه نگاه می‌کنیم. در آخرین روز معاملاتی هفته شاخص کل رشد هزار و ۱۹۵ واحدی داشت و شاخص کل هم‌وزن ۸۰۱ واحد پایین آمد. شاخص کل فرابورس ۸۳ واحد افت کرد و شاخص هم وزن فرابورس ۲۰۴ واحد کاهش پیدا کرد.
بیشترین افزایش قیمت

روز شنبه در بورس شرکت بیمه پارسیان (پارسیان)، شرکت رینگ سازی مشهد (خرینگ) و شرکت کالسیمین (فاسمین) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت توسعه خدمات دریایی و بندری سینا (حسینا)، شرکت بازرگانی و تولیدی مرجان کار (کمرجان) و شرکت پخش رازی (درازی) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.
بیشترین کاهش قیمت

بیشتر بخوانید

در بورس نماد‌های پدرخش (شرکت درخشان تهران)، کسرام (شرکت پارس سرام) و دفرا (شرکت فراورده‌های تزریقی ایران) در روز چهارشنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت بیمه اتکایی ایرانیان (اتکای)، شرکت صنعتی دوده فام (شصدف) و شرکت پتروشیمی زاگرس (زاگرس) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.
عرضه و تقاضای بازار

در معاملات سه‌شنبه، ۱۰۵ نماد صف خرید داشتند و ۱۷۱ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با افت ۷۷ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۱۱۴ میلیارد تومان کاهش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با کاهش ۷۱ درصدی به ۲۶۷ میلیارد تومان رسید.
پیش بینی بورس امروز

پس از ریزش شاخص در روز یکشنبه و انتشار خبر شهادت رییس جمهور و همراهان، روز دوشنبه معاملات بازار سهام تعطیل شد. شاخص کل روز سه‌شنبه اندکی صعود کرد، اما دیگر شاخص‌های بازار سهام ریزش کردند. شاخص با پیشرانی نماد‌های فملی، فولاد و خودرو بیش از هزار واحد بالا آمد.

روز سه‌شنبه ۱۹۶ میلیارد تومان سرمایه حقیقی از بازار سهام خارج شد. نماد شگویا بیشترین خروج پول حقیقی را داشت و پس از شگویا، نماد‌های خودرو، بوعلی، خگستر و فولاد در رتبه‌های بعدی بودند. در مقابل نماد‌های وتوسم، فملی، فزر، دکوثر و معیار بیشترین ورود سرمایه حقیقی را ثبت کردند.

روز سه‌شنبه ارزش معاملات خرد نیز با کاهش ۴۲ درصدی نسبت به روز قبل به ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان رسید که کمترین رقم در ۲۵ روز معاملاتی اخیر از ۲۷ فروردین ماه به این سو است. بنابراین، بازار در روزی میان تعطیلی شاهد رکود نسبی معاملات بود.

اما از سوی دیگر در بازار آزاد شاهد کاهش قیمت ارز بودیم. ناظران علت آن را خبر غیررسمی مذاکرات غیرمستقیم ایران و ایالات متحده در عمان می‌دانند. در نتیجه می‌بینیم که بازار به هر خبری درباره تحریم و مذاکره واکنش مثبت نشان می‌دهد. البته این خبر تحت تأثیر شهادت رییس جمهور، وزیر خارجه و همراهان قرار گرفت و باید در انتظار بمانیم که آیا مذاکراتی در جریان خواهد بود یا خیر؟

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
برگزیده
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول
نرخ تازه محصولات ایران خودرو برای امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر