کد خبر: ۴۲۶۷
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۹

کیهان دو تشکل حوزوی را پت و مت نامید

روزنامه کیهان در مطلبی به انتشار بیانیه‌ای توسط دو حزب مجمع روحانیون‌مبارز و مجمع مدرسین اعتراض کرد.
کیهان دو تشکل حوزوی را پت و مت نامید

به گزارش سرویس سیاسی مخاطب ۲۴ به نقل از فرارو، روزنامه کیهان در ستون گفت و شنود نوشت:

 

کیهان دو تشکل حوزوی را پت و مت نامید


گفت: دو حزب چند نفره مجمع روحانیون‌مبارز و مجمع مدرسین با صدور بیانیه‌ای به مشکلات اقتصادی موجود اعتراض کرده‌اند! گفتم: این مشکلات را که دولت خودشان ایجاد کرده است. مگر گرانی‌های افسار‌گسیخته، کاهش ارزش پول ملی، هفت برابر شدن بهای مسکن، تعطیلی کارخانجات، فاجعه برجام، افزایش تحریم‌ها به‌جای لغو آن، ضربه شدید به تاسیسات هسته‌ای، تورم۵۰ درصدی و... کار خودشان نبوده است؟!

گفت: در بیانیه ادعا کرده‌اند که «بسیاری از مردم نسبت به اصل انقلاب دچار تردید شده‌اند».

گفتم: درباره حضور چند ده میلیونی مردم در تشییع پیکر مطهر شهید سلیمانی چه می‌گویند؟! مگر شهید سلیمانی نماد انقلاب اسلامی نبود؟!

گفت: کاش این دو گروه مدعی اصلاحات توضیح می‌دادند که کدام قسمت از بیانیه آن‌ها با ادعا‌های آمریکا و اسرائیل علیه اسلام و انقلاب تفاوت دارد؟!

گفتم: شخصی دراز کشیده و استراحت می‌کرد. دو شیاد که خودشان را پزشک جا زده بودند از راه رسیدند و گفتند او مریض است و باید معاینه‌اش کنیم و از دو طرف دستشان را زیر پتو بردند که نبض او را بگیرند و بعد از چند دقیقه با نگرانی گفتند؛ حالش خیلی وخیم است! شخصی که دراز کشیده بود گفت؛ آقایان «پَت و مَت» زیر پتو نبض خودتان را گرفته‌اید!

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک
نماد شیر و خورشید ایران با ریشه‌هایی در اسطوره‌های ایرانی، تاریخ ایران باستان، نجوم، مذهب و سیاست، یکی از مهم‌ترین عناصر هویت ملی و فرهنگی ایرانیان است.
فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟ فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟
رئیس‌جمهور پزشکیان در سفر به استان گلستان با جمعی از خانواده‌های شهدا و آسیب‌دیدگان حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ دیدار کرد.
حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت
بر اساس اعلام رسمی سازمان وظیفه عمومی فراجا، معافیت سربازی برای پدران دارای سه فرزند با شرط ۴۰ سال سن؛ و چهار فرزند و بیشتر (بدون شرط سنی) صرفاً تا پایان سال ۱۴۰۴ اعتبار داشته و پس از آن متوقف خواهد شد
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر