کد خبر: ۴۲۶۶۷
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۸

به استقبال هفته ۲۸ لیگ برتر

رقابت‌های لیگ برتر به حساس‌ترین مقطع خود رسید؛ سه هفته پایانی که بازی‌ها به صورت همزمان برگزار می‌شود.
به استقبال هفته ۲۸ لیگ برتر

مخاطب24:هر فصل و در سال‌های اخیر دیدار‌های سه هفته پایانی لیگ برتر به صورت همزمان برگزار می‌شود تا حساسیت رقابت در بالا و پایین جدول بر سر قهرمانی و بقا در لیگ، تحت تاثیر شایعات و حواشی قرار نگیرد. یک اقدام خوب، بجا و پسندیده... هفته بیست و هشتم که اولین هفته از این سه گانه حساس پایان فصل بود، طبق برنامه قبلی باید روز سه‌شنبه اول خرداد برگزار می‌شد، اما با حادثه دلخراش سقوط بالگرد رئیس جمهور شهید و همراهان ایشان بازی‌های این هفته به روز جمعه ۴ خرداد موکول شد. دیدار‌هایی که همه نگاه‌ها به کورس قهرمانی استقلال و پرسپولیس در بالای جدول است، اما در سایر مسابقات هم جذابیت و حساسیت کم نیست. در مورد دو بازی دو تیم پرطرفدار به طور مفصل در جای دیگر خواهید خواند، اما نگاه کنید به شش بازی دیگر این روز:

پیکان - تراکتور، سرخابی روی نیمکت
بازی رفت عنایتی تازه سکاندار خودروسازان شده بود و با دو گل مغلوب مرد اسپانیایی شد، اما حالا حکایت بازی برگشت چیز دیگری‌ست. حمید مطهری در تراکتور در سه بازی قبلی لیگ هنوز گل نخورده و تیمش با یک امتیاز اختلاف در پله چهارم جدی‌ترین مدعی سپاهان در رتبه سوم است.

پیکان با ۲۵ امتیاز و ناکامی‌های متوالی در هفته‌های اخیر در خطر سقوط قرار دارد و اگر می‌خواهد در منطقه امن برای بقا بماند، چاره‌ای جز کسب این سه امتیاز نخواهد داشت. تقابل ۲ سرمربی استقلالی و پرسپولیسی روی دو نیمکت هم از جذابیت‌های این بازی است.

ملوان - مس، جنگ آبرو و اعتبار
دو تیم خوب شهرستانی که نه داعیه قهرمانی دارند و نه خطر سقوط، اما تا بخواهید آبرو و اعتبار دارند که برای آن بجنگند. در بازی رفت مس در خانه ۴-۱ به ملوان باخت، البته آن روز ساکت الهامی روی نیمکت بود و مس یک نیم فصل بد را سپری کرد. تیمی که دور برگشت با محرم نوید کیا احیا شده، اما این ۱۰ روز را در هیاهوی پرونده سال‌های قبل خود غرق بوده است.

مس و ملوان در جدول دور برگشت و از ۱۲ بازی به ترتیب ۱۷ و ۱۶ امتیاز دارند در رتبه‌های پنجم و هفتم، اما در جدول کلی لیگ، ملوان ششم و مس دهم است. هر چقدر مس دور رفت بد نتیجه گرفت، ملوان خوب بود و هر چقدر در هفته‌های اخیر مس خوب بوده، ملوان از شرایط آرمانی به دور!

مهدی تارتار در آخرین بازی جام حذفی در اصفهان و در لیگ در انزلی به سپاهان باخت و چه فرصتی بهتر از این بازی خانگی برای برگزاری دوباره جشن پیروزی...

سپاهان - هوادار، دو خاطره ۵ گله
بازی رفت، سپاهان در تهران ۵ گل به میزبان زد، اما آن روز‌ها زرد‌ها تیمی شکست ناپذیر و غیر قابل مهار بودند که اتفاقاً درست از بعد همین بازی به بحران سلام کردند. بحرانی که باعث شد سپاهان حالا در پله سوم هیچ شانسی برای قهرمانی نداشته باشد.

هوادار در دور برگشت با مسعود شجاعی تیم دیگری شده، اما به عنوان یک تیم خوب در آخرین بازی تا امروز دوباره شکست با پنج گل را تجربه کرده است! در جام حذفی و بازی مقابل گل گهر، اگر هوادار به نیمه نهایی جام حذفی می‌رسید این بازی باید اواخر خرداد ماه در این تورنمنت تکرار می‌شد!

هوادار هم در رتبه یازدهم با ۲۹ امتیاز جایگاهی تثبیت شده داشته و سرنوشتش مثل سپاهان به سه امتیاز این مسابقه گره نخورده است، اما برای تیم‌های صاحب نام هیچ مسابقه‌ای بدون انگیزه برد نیست.

صنعت نفت - شمس آذر، تا ۳ نشه بازی نشه!
یک بازی مهم و فوق حساس برای تیم‌های پایین جدول، صنعت نفت که در بازی رفت در قزوین موفق به کسب تساوی بدون گل شد، حالا در رتبه شانزدهم جدول با ۲۰ امتیاز و با توجه به دو پیروزی قبلی در خانه مقابل سپاهان و مس، امید بسیاری به نگه داشتن این سه امتیاز خانگی دارد.

اتفاقی که اگر رخ بدهد و نتایج ضعیف فولاد در هفته‌های اخیر ادامه داشته باشد، پس از هفته‌ها و ماه‌ها رنگ پایین جدول از زرد به قرمز تغییر خواهد کرد. در حال حاضر تیم فراز کمالوند تنها دو امتیاز با دو تیم خوزستانی بالا دست خود فاصله دارد و این مسابقه برای استقلال خوزستان و فولاد نیز بسیار مهم است.
از آن طرف شمس آذر که دور برگشت ۱۸ امتیاز گرفته و تیم چهارم جدول بعد از پرسپولیس، استقلال و تراکتور است. تیمی که با وجود کسر ۳ امتیاز در شروع فصل در نخستین تجربه حضور در سطح اول فوتبال با ۴۱ امتیاز واقعی

در رتبه پنجم و ۳۸ امتیاز فعلی در رتبه ششم جدول از هر نظر کارنامه قابل قبول دارد. در حقیقت چشم امید ۴ تیم نگران از بقا در پایین جدول به سعید دقیقی است که از آبادان با امتیاز برگردد.


گل گهر - آلومینیوم، تمرین برای حذفی
دو تیمی که در آخرین بازی رسمی برگزار شده تا امروز از سد رقبای خود در مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی عبور و به نیمه نهایی رسیدند و حالا تنها یک قدم دیگر تا فینال جام حذفی و پس از آن سهمیه حضور در پلی آف لیگ نخبگان فاصله دارند.

بازی رفت این دو تیم در سیرجان بدون گل مساوی شد. دو تیمی که در هفته‌های اخیر در لیگ برتر شرایط خوبی نداشتند و این بازی می‌تواند با روحیه ناشی از جام حذفی استارت مناسبی برای هر دو باشد. در حال حاضر گل گهر با ۳۶ امتیاز هفتم و آلومینیوم با ۳۵ امتیاز تیم نهم جدول است.

فولاد - ذوب آهن، اعاده حیثیت
وقتی بازی رفت این دو تیم بزرگ و ریشه‌دار فوتبال ایران در اصفهان بدون گل مساوی شد، هیچ فوتبال دوستی پیش بینی نمی‌کرد که بازی برگشت آن‌ها در چنین شرایطی برگزار شود. دو تیمی که بار‌ها نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا بودند، دو تیم صاحب جام در فوتبال ایران حالا حال و روز خوبی در دور برگشت ندارند.

در جدول دور برگشت ذوب آهن با ۱۱ امتیاز از ۱۲ بازی تیم چهاردهم است. رکورددار قهرمانی در جام حذفی با چهار عنوان در میان تیم‌های شهرستانی، به یمن نتایج خوب در دور رفت در جدول کلی لیگ نیز با ۳۶ امتیاز در پله هشتم نشسته است. اما نتایج ضعیف هفته‌های اخیر راهی برای محمد ربیعی باقی نگذاشته مگر کسب امتیاز در این مسابقه برای اعاده حیثیت ذوب آهن که اتفاقاً دور برگشت معدود امتیازاتش را در بازی‌های بیرون خانه گرفت.
اما فولاد که با تنها ۷ امتیاز در ۱۲ بازی دور برگشت قعرنشین این جدول است. قهرمان لیگ و قهرمان جام حذفی به خاطر تغییرات پیاپی روی نیمکت با ۲۲ امتیاز تیم پانزدهم جدول است و با عبدالله ویسی در ۷ بازی اخیر صاحب ۳ مساوی و چهار شکست شده است.

فولاد تا خرخره در خطر سقوط است و چاره‌ای جز کسب پیروزی در این بازی خانگی برای بقا ندارد. این تیم هم امتیاز با استقلال خوزستان و ۳ امتیاز با دو تیم پیکان و نساجی بالاتر از خود فاصله دارد، خطر صنعت نفت در پله شانزدهم در فاصله ۲ امتیازی هم هست، اما شاید مهمتر از همه این دلایل جدولی اعاده حیثیت برای آبرو و اعتبار فولاد باشد که آن‌ها را وادار به کسب این پیروزی خانگی می‌کند.

برچسب ها: لیگ برتر
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اخراج از BBC به خاطر حمایت از فلسطین اخراج از BBC به خاطر حمایت از فلسطین
طبق اعلام دیلی میل چهره سرشناس انگلیسی شبکه BBC به خاطر حمایت از فلسطینی‌ها مجبور به استعفا از این شبکه خواهد بود.
ناپدیدشدن ۴ هزار تن شکر دولتی در اصفهان ناپدیدشدن ۴ هزار تن شکر دولتی در اصفهان
آیا سهمیه ۹ هزار تنی شکر دولتی در استان اصفهان ناپدید شده و تنها ۳ هزار تن از آن به دست کشاورزان رسیده است؟ بررسی‌ها نشان می‌دهد پس از تغییر مدیریت، بخش عمده‌ای از شکر با تأخیر یا به قیمت آزاد در انبار‌ها احتکار و در بازار آزاد فروخته شده است؛ در حالی که جابجایی مالی و پرونده‌سازی‌های پیچیده، راه را برای ردیابی دقیق این تخلفات سخت‌تر کرده است.
آزمایشی ۶۰ ثانیه‌ای برای تشخیص علایم اولیه زوال عقل آزمایشی ۶۰ ثانیه‌ای برای تشخیص علایم اولیه زوال عقل
بررسی‌های محققان نشان می‌دهد با یک آزمایش ساده ۶۰ ثانیه‌ای می‌توان فهمید که آیا فردی در خطر ابتلا به بیماری‌های زوال عقل است یا خیر.
فراخوان سرکاری دلواپسان علیه نمایش خانگی فراخوان سرکاری دلواپسان علیه نمایش خانگی
فراخوان تجمع اعتراضی علیه سریال‌های نمایشی مقابل ساترا صادر شده بوداما مشاهدات میدانی خبرنگار دیده‌بان ایران حاکی از آن است که فردی در تجمع شرکت نکرده و مقابل ساترا آرامش برقرار است.
فعالیت ۳۰۰۰ دستفروش در مترو فعالیت ۳۰۰۰ دستفروش در مترو
مدیرعامل شرکت ساماندهی مشاغل و معابر شهر تهران با اعلام اینکه از ۶۰۰ ون کافه تهران فقط ۵۰ ون کافه مجوز دارند گفت: تمام تلاشمان این است که ون کافه‌ها در بستر‌های قانونی و در مناطق قابل پیش بینی فعالیت کنند.
روستای پالگان به چه دلیلی مقصد گردشگری شد؟ روستای پالگان به چه دلیلی مقصد گردشگری شد؟
به تازگی در نشست اجلاس بریکس در برزیل روستای پالنگان به عنوان نمونه‌ای موفق از توسعه گردشگری پایدار با حفظ هویت و فرهنگ بومی معرفی شد. این روستای تاریخی و پلکانی در کردستان قرار گرفته و جاذبه‌های فراوانی برای گردشگران دارد.
پیشنهاد خارق العاده به رونالدو! پیشنهاد خارق العاده به رونالدو!
کریستیانو رونالدو، با پیشنهادی از سوی فلامینگو مواجه شده است.
برگزیده
پیشنهاد خارق العاده به رونالدو! پیشنهاد خارق العاده به رونالدو!
کریستیانو رونالدو، با پیشنهادی از سوی فلامینگو مواجه شده است.
یزدانی هر زمان احساس آمادگی کرد می‌تواند وارد چرخه انتخابی تیم ملی شود یزدانی هر زمان احساس آمادگی کرد می‌تواند وارد چرخه انتخابی تیم ملی شود
رئیس فدراسیون کشتی گفت: تیم‌های منتخب کشتی آزاد و فرنگی کشورمان در سومین مرحله مسابقات رنکینگ‌دار سال ۲۰۲۵ در مغولستان حضور خواهند یافت.
آخرین بلایی که پرسپولیس سر بیرانوند آورد! آخرین بلایی که پرسپولیس سر بیرانوند آورد!
تیم حقوقی پرسپولیس با توجه به طولانی شدن روند رسیدگی به استیناف خواهی در پرونده شکایت بابت فسخ غیر موجه قرارداد از سوی دروازه‌بان پیشین خود، لایحه جدیدی را به فدراسیون فوتبال ارسال کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر