کد خبر: ۴۲۶۱۵
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۳

کدام محصولات وارداتی با مجور وزارت صمت ارز ترجیحی گرفتند؟

بررسی‌ها نشان میدهد در سال گذشته برخی محصولات از جمله تایر و کاغذ که مجوز واردات آن‌ها توسط وزارت صمت صادر می‌شود ارز ۲۸۵۰۰ تومانی دریافت کرده اند.
کدام محصولات وارداتی با مجور وزارت صمت ارز ترجیحی گرفتند؟

مخاطب ۲۴- سال ۱۴۰۲ نزدیک به ۱ میلیارد دلار ارز ترجیحی ۲۸۵۰۰ تومانی به محصولات وارداتی با مجوز وزارت صمت تخصیص یافته است.

در مجموع طی سال گذشته ۴۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار کالا با مجوز وزارت صمت وارد کشور شده اند.

بر این اساس ۳۳۵ میلیون دلار به محصولات شیمیایی که مجوز واردات آن‌ها را وزارت صمت صادر کرده، تخصیص یافته است.

بیشتر بخوانید

مواد پلیمری ۱۲۰ میلیون دلار ارز ترجیحی و وارد کنندگان کاغذ نزدیک به ۱۳ میلیون دلار ارز ۲۸۵۰۰ تومانی دریافت کرده اند.

وارکنندگان تایر نیز حدود ۱۸۰ میلیون دلار ارز ترجیحی گرفته اند، در این فهرست نام واردکنندگان مواد سلولزی به ارزش ۹۲ میلیون دلار و روغن‌های نفتی به ارزش ۷۷ میلیون دلار نیز دیده می‌شود. سایر کالا‌ها نیز ۴۴ میلیون دلار ارز ترجیحی دریافت کرده اند.

برچسب ها: ارز
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر