کد خبر: ۴۲۵۷۱
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۹

پیام تسلیت محمد یاسر طیب نیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در پی شهادت آیت الله رئیسی، رئیس جمهور و همراهان ایشان

پیام تسلیت محمد یاسر طیب نیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در پی شهادت آیت الله رئیسی، رئیس جمهور و همراهان ایشان

به گزارش مخاطب24به نقل از شرکت فولاد مبارکه اصفهان؛بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

«مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَىٰ نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا»

با دریغ و تأسف فراوان، خبر شهادت یار دیرین انقلاب و خادم مخلص و متعهد به مردم و آرمان‌های انقلاب عزیزمان، حضرت آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی، رییس جمهور فقید کشورمان در حین حضور در میدان جهاد خدمت، موجی از اندوه و غم برای ملت شریف ایران و همه دلسوزان کشورمان را موجب شد. آن شهید بزرگوار از شخصیت‌های صدیق، مؤمن و خَدوم کشورمان بودند که تاریخچه‌ی خدمات ارزشمند و مسئولیت‌های خطیری که بر عهده داشتند کارنامه‌ای درخشان از حضور موثر، فداکارانه و دلسوزانه در مسیر پر پیچ و خم انقلاب اسلامی ایران طی بیش از چهار دهه گذشته را به یادگار گذاشته است. کارکنان فولادمبارکه طی بازدید موسع آن فقید سعید از این شرکت، شاهد پیگیری دغدغه مندانه و تلاش وافر ایشان برای رفع موانع تولید و صنعت کشورمان و محبت بی دریغشان به کارگران بخش‌های مختلف این شرکت بودند و اینجانب نیز در جلساتی که در محضر ایشان برگزار شد شاهد تاکیدات مکرر در زمینه رفع موانع موجود و رونق بخشی به جریان تولید در کشور بودم. اینجانب به نمایندگی از فعالان جبهه صنعت در فولاد مبارکه اصفهان شهادت رئیس جمهور خدمتگزار کشورمان و همراهان ایشان بویژه حضرت آیت الله آل هاشم امام جمعه محبوب تبریز، مرحوم دکترحسین امیرعبداللهیان وزیر کاردان امور خارجه و مرحوم دکتر مالک رحمتی استاندار تلاشگر آذربایجان شرقی را به رهبری معظم انقلاب اسلامی و آحاد ملت شریف ایران تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای خانواده محترم ایشان صبر جمیل مسئلت دارم. بدون شک مردم فهیم کشورمان تا همیشه تاریخ قدردان زحمات بی دریغ و خدمت صادقانه ایشان خواهند بود و به راستی شهادت پاداشی شایسته برای خدمتگزاران صدیق و اجری در خور برای تلاش بی وقفه ایشان است. ان شاء الله که با امام شهیدان و اجداد طاهرینشان محشور شوند.

محمدیاسر طیب نیا

مدیرعامل فولاد مبارکه

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
چند رسانه ای
فرونشست ۸ متری در اصفهان فرونشست ۸ متری در اصفهان
به گزارش مخاطب ۲۴، فرونشستی در اصفهان رخ داده که نزدیک به ۸ متر ریزش داشت