کد خبر: ۴۲۵۷
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۲

رویا تیموریان: وقتی امضا می‌دهم تا آخرش هستم

نشست خبری ملودرام «شادروان» با تشویق حضار برای رویا تیموریان همراه شد که گفت «وقتی امضا می‌دهم تا انتها هستم. کتاب همه را از ناآگاهی نجات می‌دهد».

به گزارش سرویس فرهنگی مخاطب ۲۴ به نقل از ایرنا؛ نشست خبری دومین فیلم دومین روز جشنواره عصر سه‌شنبه - ۱۲ بهمن ۱۴۰۰- در خانه جشنواره برگزار شد، شادروان به رغم نامی که داشت، اما از پاسخ‌های عوامل سازنده و بازیگران آن مشخص است که کمدی که نه به قول حسین نمازی کارگردان فیلم «ملودرامی شیرین است»

 

رویا تیموریان: وقتی امضا می‌دهم تا آخرش هستم


خبرنگاران سوالاتی هم از حواشی ساخت فیلم می‌پرسند، بهرنگ علوی یکی از بازیگران فیلم شادروان به خبرنگاری که از او درباره عباس نادران تهیه کننده فیلم و آقازاده و فرزند نماینده مجلس بودنش گفت که او رفیق ۲۵ ساله‌اش است عقبه و خانواده اش را می‌شناسد، استعلام سلامت آن‌ها را از او بگیرند. از من استعلام کنید

 

رویا تیموریان: وقتی امضا می‌دهم تا آخرش هستم



علوی کمی جدی و محکم‌تر جمله اش را این طور تمام کرد: آن‌ها در سلامت کامل هستند اگر شکی در این خصوص داشتم، برای لکه دار نشدن کارنامه‌ام در شادروان بازی نمی‌کردم.

اما خبرنگاران از نادران نیز یک سوال خارج از فیلم پرسیدند که «داوران جشنواره برای انتخاب فیلم شما چه فیلم‌هایی را کنار گذاشتند» او هم خیلی کوتاه جواب داد «نمی دانم از خودشان بپرسید»

معلم زبان داشتم

گلاره عباسی دیگر بازیگر این فیلم که در نقش یک مهاجر افغانستانی ایفای نقش کرده به تجربه رنج غربت‌نشینی خود نیز اشاره‌ای گذرا کرد و گفت: با ایفای این نقش خواستم ادای دینی به مهاجران کرده باشم، اما در این فیلم چالش‌هایی داشتم برای این نقش؛ یک اولا خیلی برایم جذاب بود، اما رای این کار معلم زبان داشتیم. همچنین دوستان افغانستانی نیز سر صحنه بودند که کمک و حمایت می‌کردند. شایعات مجازی است

 

رویا تیموریان: وقتی امضا می‌دهم تا آخرش هستم



در روز‌های ساخت فیلم شایعاتی دست به دست میشد که رویا تیموریان با شادروان قطع همکاری کرده است؛ این نشست بهترین فرصت بود تا بازیگران این فیلم به همه مجازی گویی‌ها پایان دهد و در پاسخ به سئوال خبرنگار بگوید: این حرف‌ها در فضای مجازی است و مجاز است. رسالت حوزه رسانه و فرهنگ جلوگیری از نشر شایعات است. من وقتی برای فعالیتی امضا می‌دهم تا انتها هستم. کتاب و آگاهی همه را از آگاهی نجات می‌دهد؛ که با تشویق حضار روبه رو شد.

شادروان فیلمی در ژانر اجتماعی است و داستان خانواده‌ای حاشیه‌نشین در شهر تهران را روایت می‌کند، دومین ساخته سینمایی حسین نمازی و با تهیه کنندگی عباس نادران است؛ بازیگران این اثر سینا مهراد، گلاره عباسی، نازنین بیاتی، بهرنگ علوی، رویا تیموریان، رضا رویگری و بهرام ابراهیمی هستند.

سایر عوامل این فیلم عبارتند از: نویسنده و کارگردان: حسین نمازی، تهیه کننده: عباس نادران، مدیرفیلمبرداری: مسعود سلامی، مدیر صدابرداری: بابک اردلان، طراح صحنه: بهزاد جعفری طادی، طراح لباس: فاطمه صفری زاده، طراح چهره پردازی: امید گل زاده، مدیر تولید: عماد طاهری، مدیر تدارکات: هادی غفارلو، دستیار کارگردان و مدیر برنامه ریزی: سعید بیات، منشی صحنه: آرزو قربانی، روابط عمومی: زهرا دمزآبادی، عکاس: محمد صادق زرجویان.

 

رویا تیموریان: وقتی امضا می‌دهم تا آخرش هستم



چهلمین جشنواره فیلم فجر با حضور۲۲ فیلم در بخش سودای سیمرغ، ۱۰ فیلم در بخش فیلم کوتاه و ۸ فیلم در بخش مستند از ۱۱ تا ۲۲ بهمن به دبیری مسعود نقاش‌زاده برگزار می‌شود.

فیلم‌های این دوره از جشنواره در سینما‌های ۳۱ استان در سراسر کشور اکران خواهد شد.

 
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان
حاشیه‌های پرونده پژمان جمشیدی وارد فاز تازه‌ای شد؛ وکیل شاکی با واکنشی صریح، برخی اظهارنظر‌های رسانه‌ای را فاقد مبنای قانونی دانست.
علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم
علی نصیریان در دلنوشته‌ای در سالروز ۹۱ سالگی اینگونه نوشت؛ جسم و جان فرسوده‌ام در این ایام کهنسالی و بیماری تاب تحمل ضربه هولناکی که به هموطنان نازنینم را ندارد.
صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان
وزیر آموزش و پرورش، در کارگروه سند تحول بنیادین، با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی برای ارتقای معدل دانش آموزان در دوره متوسطه، گفت: کاهش تنوع مدارس باید در اولویت‌های شورای عالی آموزش و پرورش قرار بگیرد.