کد خبر: ۴۲۱۴
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۵
معرفی کامل فیلم‌های جشنواره فجر چهلم:

بی‌رویا

فیلم بی‌رویا داستان مواجهه‌ی زنی به نام رویا (طناز طباطبایی) با دختری بی نام و نشان است،
بی‌رویا

به گزارش سرویس فرهنگی مخاطب ۲۴ به نقل از عصر ایران، در این بخش به معرفی فیلم بی رویا می‌پردازیم

 

بی رویا


کارگردان: آرین وزیردفتری
بازیگران: طناز طباطبایی، صابر ابر، شادی کرم رودی، فرانک کلانتر، مجتبی فلاحی، نهال دشتی، میلاد یزدانی، مهری آل آقا، شهریار فرد، نوا نعمتی، رضا داوود نژاد، مائده طهماسبی و تیام کرمانیان.

فیلم بی‌رویا داستان مواجهه‌ی زنی به نام رویا (طناز طباطبایی) با دختری بی نام و نشان است، مواجه‌ای که زندگی رویا و همسرش بابک (صابر ابر) را تغییر می‌دهد. آن‌ها پس آشنایی با دخترِ بی‌نام و نشان، اتفاقاتی عجیب را از سر می‌گذرانند. تهیه فیلم بی‌رویا برعهده سعید سعدی و هومن سیدی بوده است.

تدوین فیلم بی رویا برعهده مهدی سعدی، فیلم‌برداری آن برعهده علیرضا برازنده و تهیه موسیقی آن برعهده بامداد افشار بوده است. سعید سعدی تهیه‌کننده ۵۸ ساله و پرکار سینما و تلویزیون ایران است و سابقه تهیه آثاری از جمله سیزده، آلزایمر، خشم و هیاهو، تومان، مغز‌های کوچ زنگ زده و آرایش غلیظ را دارد. از سوی دیگر هومن سیدی، بازیگر و کارگردان شناخته‌شده‌ی این روز‌های سینمای ایران است که فیلم‌های سیزده، آفریقا، خشم و هیاهو، مغز‌های کوچک زنگ زده، اعترافات ذهن خطرناک من و سریال قورباغه را جلوی دوربین برده است.

وزیر دفتری که در حوزه فیلم کوتاه چهره شناخته شده‌ای است و با فیلم کوتاه مثل بچه آدم در بخش سینه‌فونداسیون جشنواره فیلم کن هم حضور داشته با اولین فیلمش که داستان زنی بنام رویا که با دیدن یک دختر دچار تحول می‌شود به جشنواره فیلم فجر آمده است. هومن سیدی یکی از تهیه‌کنندگان بی‌رویا است و باید دید آیا حضور او به عنوان تهیه‌کننده باعث شده تجربه اول وزیر دفتری شبیه کار‌های سیدی شود یا خیر. حضور طناز طباطبایی و صابر ابر که هر دو بازیگران گزیده کار و محبوبی هستند می‌تواند به جذابیت بی‌رویا بی‌افزاید. اما خطری که فیلم را تهدید می‌کند استفاده از تم تحول در یک فیلم اول است، تمی که به شدت مستعد کلیشه شدن است و می‌تواند فیلم اول وزیر دفتری را هم به یک اثر کلیشه‌ای تبدیل کند.

 
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان
حاشیه‌های پرونده پژمان جمشیدی وارد فاز تازه‌ای شد؛ وکیل شاکی با واکنشی صریح، برخی اظهارنظر‌های رسانه‌ای را فاقد مبنای قانونی دانست.
علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم
علی نصیریان در دلنوشته‌ای در سالروز ۹۱ سالگی اینگونه نوشت؛ جسم و جان فرسوده‌ام در این ایام کهنسالی و بیماری تاب تحمل ضربه هولناکی که به هموطنان نازنینم را ندارد.
صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان
وزیر آموزش و پرورش، در کارگروه سند تحول بنیادین، با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی برای ارتقای معدل دانش آموزان در دوره متوسطه، گفت: کاهش تنوع مدارس باید در اولویت‌های شورای عالی آموزش و پرورش قرار بگیرد.