کد خبر: ۴۲۴۶
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۶

ویزای علیرضا دبیر و دو نفر از اعضای تیم ملی کشتی ازاد صادر نشد

با وجود دعوت فدراسیون کشتی آمریکا، این کشور ویزای 3 نفر از اعضای تیم ملی کشتی آزاد را صادر نکرد.
ویزای علیرضا دبیر و دو نفر از اعضای تیم ملی کشتی ازاد صادر نشد

به گزارش سرویس ورزشی مخاطب ۲۴ به نقل از ایلنا، دیدار دوستانه تیم‌های ملی کشتی آزاد ایران و آمریکا که طبق دعوت رسمی فدراسیون کشتی آمریکا در ۲۳ بهمن در تگزاس برگزار می‌شود.

آمریکا ویزای علیرضا دبیر و دو نفر از اعضای تیم ملی آزاد را صادر نکرد!

 


اما پس از بحث و حواشی متعدد دیدار دوستانه تیم ملی کشتی آزاد ایران و آمریکا و صحبت‌های رییس فدراسیون کشتی ایران، آمریکا نیز ویزای ملی پوشان و نفرات اعزامی ایران به این کشور را برای همه به غیر از ۳ نفر صادر کرد.

فاکس نیوز که چندی پیش در پیرامون صحبت‌های رئیس فدراسیون کشتی ایران نوشت: علاوه بر اظهارات ضد آمریکایی دبیر، او گرین کارت آمریکا را دارد. این گزارش در حالی منتشر شده بود که رئیس فدراسیون کشتی مدعی است هفت سال پیش اقامت خود را در آمریکا لغو کرده و برای سفر به این کشور جهت رویارویی دوستانه و اخذ ویزا، همراه ملی‌پوشان راهی دوبی شده بود.

علیرضا دبیر که در المپیک سیدنی مدال طلای کشتی آزاد را از آن خود کرد، گفت: «ما همیشه شعار مرگ بر آمریکا سر می‌دهیم، اما مهم این است که آن را در عمل نشان دهیم. بعضی‌ها زیاد حرف می‌زنند، اما کار زیادی نمی‌کنند. ما باید این را شعار را در عمل ثابت کنیم.»

علی رغم دعوت رسمی آمریکایی‌ها از رییس فدراسیون کشتی ایران برای حضور در این کشور، آمریکا برای علیرضا دبیر رییس فدراسیون کشتی و یک ملی پوش و یک مربی، ویزای سفر به این کشور را صادر نکرد و باید دید در فرصت کم باقیمانده تا اعزام، ویزای این سه نفر صادر می‌شود یا خیر.

به دنبال این اتفاق نیز علیرضا دبیر به فدراسیون کشتی آمریکا اعلام کرد، در صورتیکه حتی ویزای یک نفر نیز صادر نشود، سفر تیم ملی کشتی ایران به آمریکا و دیدار دوستانه انجام نخواهد شد.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین
علی پروین همین امروز شمع ۷۹ سالگی را فوت کرده و نسل امروز فوتبال کمتر خبر دارد که او چه چرا مهمترین چهره تاریخ این باشگاه است
مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد
مراسم توپ طلای فرانس فوتبال به انتخاب برترین‌های فوتبال جهان اختصاص دارد، برنده توپ طلا را ۱۸۰‏‎ ‎روزنامه‌نگار از ۱۰۰ کشور برتر رده‌بندی فیفا ‏انتخاب می‌کنند
صفحه خبر بالای تصاویر