کد خبر: ۴۲۴۵۵
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۷

نرخ فعالیت کاریابی‌های غیردولتی داخلی و خارجی تصویب شد

مدیر کل دفتر توسعه نهاد‌های کارآفرینی و هدایت نیروی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تصویب نرخ فعالیت دفاتر مشاوره شغلی و کاریابی غیردولتی داخلی و خارجی خبر داد.
نرخ فعالیت کاریابی‌های غیردولتی داخلی و خارجی تصویب شد

مخاطب۲۴- امید ملک، مدیر کل دفتر توسعه نهاد‌های کارآفرینی و هدایت نیروی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اظهار داشت: به منظور رفع دغدغه‌های صنفی دفاتر کاریابی و تسهیل و تسریع در فرآیند ارائه خدمات کاریابی توسط دفاتر مشاوره شغلی و کاریابی‌های غیردولتی، نرخ فعالیت دفاتر مشاوره شغلی و کاریابی غیردولتی داخلی و خارجی برای سال جاری در جلسه نوزدهم اردیبهشت ماه سالجاری هیات محترم وزیران تصویب شد.

وی افزود:بر اساس تصویب نامه هیئت محترم وزیران، نرخ فعالیت دفاتر کاریابی غیردولتی داخلی برای ارائه خدمات مندرج در بند الف ماده ۱۱ آئین نامه اجرایی ماده واحده مذکور و بکارگیری (اشتغال) یک سال و بیشتر کارجو در واحد پذیرنده نیروی کار، برابر یک ماه حقوق پرداختی یا اعلامی از سوی کارفرما، تعیین شد

بیشتر بخوانید

مدیر کل دفتر توسعه نهاد‌های کارآفرینی و هدایت نیروی کار با بیان اینکه "میزان سهم پرداختی کارجویان، حداکثر سی درصد (۳۰%) حقوق پرداختی یا اعلامی از سوی کارفرما است"، گفت: همچنین نرخ فعالیت دفاتر کاریابی غیردولتی خارجی نیز برای ارائه کلیه خدمات مندرج در جزء‌های ۱ تا ۴ بند ب ماده ۱۱ آئین نامه اجرایی که منجر به اخذ ویزای کار و اشتغال کارجو در کشور نیروپذیر شود، حداکثر برابر یک ماه حقوق پرداختی یا اعلامی از سوی کارفرمای خارجی نیز تعیین شد.

وی ادامه داد: به‌زودی دستورالعمل ضوابط و شرایط پرداخت حق‌الزحمه کاریابی‌ها پس از تصویب هیئت مرکزی بر اساس بند ۶ ماده ۳ آئین نامه فوق الذکر، که تعرفه هر خدمت به‌طور دقیق مشخص می‌شود، از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به ادارات اجرایی ابلاغ خواهد شد.

برچسب ها: نیروی کار
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.