کد خبر: ۴۲۳۲۹
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۵

نقد‌ها و نظر‌های رهبر انقلاب درباره رمان‌های خارجی در راه

معاون بین‌الملل موسسه انقلاب اسلامی گفت: کتاب «رمان خوانی با شوق» شامل نقد‌ها و نظر‌های رهبر معظم انقلاب درباره رمان‌های خارجی به کوشش محمدحسن مقیسه به زودی منتشر می‌شود. این کتاب به زبان‌های روسی، انگلیسی و فرانسوی نیز ترجمه خواهد شد.
نقد‌ها و نظر‌های رهبر انقلاب درباره رمان‌های خارجی در راه

مخاطب۲۴- نقد‌ها و نظر‌های رهبر معظم انقلاب تحت عنوان «رمان خوانی با شوق» در راه است و به زودی منتشر خواهد شد. این کتاب به زبان‌های روسی، انگلیسی و فرانسوی عرضه می‌شود. محمد اخگری در این باره گفت: این کتاب به کوشش دکتر محمد حسن مقیسه در سه فصل پژوهش، تدوین و ویراسته شده است. در فصل اول، نویسنده به اصول کلی داستان نویسی اشاره کرده است.

وی افزود: در فصل دوم، ویژگی‌های نویسندگی و بایسته‌های یک نوشته خوب ادبی از نگاه رهبر معظّم انقلاب اسلامی روایت شده که در واقع تراز کار نویسندگی را از نگاه ایشان بیان می‌کند که برای جوانان مشتاق، بسیار کاربردی خواهد بود و در فصل سوم، به معرفی و تشریح رمان‌های خارجی می‌پردازد که حضرت آیت‌الله خامنه‌ای آن‌ها را در طول سالیان گذشته، و چه بسا از دوره نوجوانی‌شان خوانده‌اند. آنچه این بخش را از دو قسمت قبلی متمایز می‌گرداند، تحلیل‌هایی است که رهبری از هر یک از کتبی که خوانده‌اند ارائه داه‌اند و در واقع نمایی از جهان‌بینی و دیدگاه ادبی ایشان است.

بیشتر بخوانید

اخگری در ادامه اضافه کرد: ترجمه‌های انگلیسی، روسی و فرانسوی این کتاب نیز در راه است و امیدوارم در سال جاری به پایان برسد و در سال آینده شاهد رونمایی از آن‌ها در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران باشیم.

وی همچنین تأکید کرد: در نمایشگاه امسال کتاب ترجمه کتاب «فلسطین» رهبر معظم انقلاب اسلامی به زبان‌های اردو و کردی، تفاسیر ده جلدی قرآن به زبان عربی و ترجمه کتاب «خون دلی که لعل شد» به زبان‌های پشتو و سوئدی و کتاب «طوفان الاقصی» به زبان‌های انگلیسی، عربی، اردو، هندی، روسی، فرانسوی و اسپانیایی منتشر و رونمایی شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد
کاخ سفید با انتشار گزارش تصویری، لحظه تماس تلفنی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با نخست‌وزیر قطر را تأیید کرد؛ نتانیاهو در این تماس به‌طور رسمی بابت تجاوز هوایی اخیر با هدف ترور رهبران حماس عذرخواهی کرده است.
ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود
ترامپ در جریان نشست خبری مشترک با نتانیاهو در کاخ سفید گفت: ما به حل یک مشکل قدیمی بسیار نزدیک شده‌ایم و به بررسی صلح در خاورمیانه به طور کلی و نه تنها توقف جنگ در غزه پرداختیم
سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی
سعید جلیلی، مذاکره‌کننده اسبق برنامه هسته‌ای ایران که قطعنامه‌های متعددی در زمان او علیه کشورمان به تصویب رسید، به پیشنهاد مناظره حسن روحانی پاسخی جنجالی داد
صفحه خبر بالای تصاویر