کد خبر: ۴۲۳۰۱
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۰

اخذ بهای حفاری توسط شهرداری‌ها ازشرکت مخابرات و اپراتور‌ها ممنوع شد

با توجه ممنوعیت اخذ بهای خدمات حفاری توسط شهرداری‌ها در موارد مربوط به انجام وظائف دستگاه‌های اجرایی، از این پس در موارد مختلف خدمات رسانی سازمان‌ها و نهاد‌های کشوری به ویژه، شرکت مخابرت ایران و اپراتور‌های ارتباطی برای پیشبرد طرح ملی پوشش فیبر نوری در سراسر کشور، اخذ بهای خدمات حفاری توسط شهرداری و دهیاری‌ها در سراسر کشور ممنوع است.
اخذ بهای حفاری توسط شهرداری‌ها ازشرکت مخابرات و اپراتور‌ها ممنوع شد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:این ابلاغیه که توسط عالی‌ترین مقام شهرداری‌های سراسر کشور به تمام زیرمجموعه‌های عمرانی این نهاد ابلاغ شده، مواردی که دستگاه‌های اجرایی در انجام وظائف خود اقدام به حفاری و ترمیم معابر می‌نمایند را با توجه به لزوم تسریع در امر خدمات عمومی برای سازمان‌های خدمت رسان از هر گونه دریافت عوارض و بهایی، مستثنی نموده است.

این گزارش می‌افزاید: باتوجه به دستور مستقیم معاون وزیر کشور و رئیس سازمان دهیاری‌ها و شهرداری‌ها، در مواردی که دستگاه‌های اجرایی در انجام وظائف خود اقدام به حفاری و ترمیم معابر می‌نمایند؛ اخذ بهای خدمات حفاری توسط شهرداری و دهیاری‌ها در سراسر کشور ممنوع است.

بر این اساس، در این ابلاغیه، درج بهای خدمات حفاری در زمره عناوین مندرج در جدول بهای خدمات دستورالعمل اجرایی موضوع تبصره (۱) ماده (۲) قانون درآمد پایدار و هزینه شهرداری‌ها و دهیاریها، ابلاغی وزیر محترم کشور، اخذ وجوه بعنوان بهای خدمات، صرفاً در قبال ارائه خدمات مستقیم مقدور دانسته شده است.

این گزارش می‌افزاید، تصویب و ابلاغ دستور فوق، از این پس در موارد مختلف خدمات رسانی سازمان‌ها و نهاد‌های کشوری به ویژه، شرکت مخابرت ایران و اپراتور‌های ارتباطی که برای پیشبرد طرح ملی پوشش فیبر نوری در سراسر کشور، نیاز مبرم و فراوانی به تکمیل هر چه سریع‌تر حفاری‌ها دارند، نقش مفید و برجسته‌ای ایفا خواهد کرد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای
گوگل به‌زودی با ادغام جمنای در گوگل مپس، تجربه مسیریابی را متحول خواهد کرد و قابلیت‌های هوش مصنوعی جدیدی را به این اپلیکیشن محبوب اضافه می‌کند.
سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره
مصوبه حذف سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره، یکی از مهم‌ترین بحث‌های کارگروه بنزینی دولت است و ممکن است این مصوبه، باعث افت خریدوفروش خودروهای صفر کیلومتر در بازار شود.
برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟ برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟
دانشمندان در پژوهشی تازه مسیر احتمالی برخورد اجرام بین‌ستاره‌ای با زمین را شناسایی کرده‌اند؛ یافته‌ای که نشان می‌دهد این مهمانان فراخورشیدی بیشتر از نزدیکی استوا عبور می‌کنند و در زمستان شانس بیشتری برای برخورد دارند. با این حال، فعلاً زمین از خطر دور است.
توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم
حمید درخشان پیشکسوت پرسپولیس با حضور در استودیو مخاطب۲۴ در خصوص خاطرات خود از دربی‌های برگزارشده و آمار درخشان خود از دربی صحبت کرد
خیرمقدم رسمی باشگاه عراقی به منصوریان خیرمقدم رسمی باشگاه عراقی به منصوریان
روز گذشته خبر رسمی عقد قرارداد علیرضا منصوریان با باشگاه عراقی الطلبه منتشر شد تا مشخص شود این چهره شناخته شده فوتبال ایران بعد از دو سال، قرار است یکبار دیگر در قامت سرمربی فعالیت کند. منتها این بار در عراق.
از فردا بارش باران در این مناطق از کشور از فردا بارش باران در این مناطق از کشور
سازمان هواشناسی اعلام کرد، اواخر وقت امروز در ارتفاعات واقع در شمال غرب افزایش ابر رخ می‌دهد.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر