کد خبر: ۴۲۲۹۸
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۳

پیام مهندس سلطانی به مناسبت روز جهانی ارتباطات ۲۰۲۴ و روز ملی روابط عمومی

مهندس مجید سلطانی، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران همزمان با فرارسیدن روز جهانی ارتباطات و جامعه اطلاعاتی ۲۰۲۴، با ارزشمند خواندن شعار «نوآوری دیجیتال برای توسعه پایدار» که از سوی اتحادیه جهانی مخابرات (ITU) اعلام شده؛ این روز و همچنین روز ملی روابط عمومی را به تمام همکاران و کارکنان شرکت در سراسر کشور تبریک گفت.
پیام مهندس سلطانی به مناسبت روز جهانی ارتباطات ۲۰۲۴ و روز ملی روابط عمومی

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:مهندس مجید سلطانی، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران همزمان با فرارسیدن روز جهانی ارتباطات و جامعه اطلاعاتی ۲۰۲۴، با ارزشمند خواندن شعار «نوآوری دیجیتال برای توسعه پایدار» که از سوی اتحادیه جهانی مخابرات (ITU) اعلام شده؛ این روز و همچنین روز ملی روابط عمومی را به تمام همکاران و کارکنان شرکت در سراسر کشور تبریک گفت.
به گزارش اداره کل ارتباطات و امور بین‌الملل، مهندس سلطانی در پیامی به همین مناسبت آورده است: دسترسی عادلانه به فناوری‌های دیجیتالی، علاوه بر اینکه مسؤولیتی اخلاقی است، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر در ایجاد رفاه و پایداری جهانی نیز محسوب می‌شود.
اتحادیه جهانی مخابرات (ITU) که نماینده و پیشگام فناوری‌های دیجیتال سازمان ملل است، تلاش‌هایی را برای افزایش توسعه از طریق نوآوری دیجیتال، با تمرکز بر توانمندسازی جوامع و تقویت همکاری و تبادل دانش، برای از بین‌بردن شکاف و نابرابری نوآوری دیجیتال و ایجاد زمینه‌های مساوی برای همه، انجام می‌دهد. همچنین این اتحادیه مزایای فناوری‌های دیجیتال را برجسته می‌کند و آگاهی در مورد شکاف و نابرابری دیجیتال جهانی را افزایش می‌دهد.
شرکت مخابرات ایران، امسال نیز هم‌راستا با اتحادیه جهانی مخابرات (ITU)، از روز جهانی ارتباطات و جامعه اطلاعاتی، در مسیر یکدست ساختن جهان و نائل‌شدن به تحول دیجیتال در همه زمینه‌های کسب‌وکار و زندگی استفاده می‌کند.
ما در شرکت مخابرات ایران، خدمت به مردم، رشد درآمد و سودآوری، ارتقای بهره‌وری منابع و مدیریت هزینه‌ها را در راستای توسعه پایدار در سرفصل فعالیت‌های خود قرار داده‌ایم و معتقدیم که توسعه شایستگی‌های سازمانی از طریق توانمندسازی با نیرو‌های تحول‌آفرین، موجب توسعه نوآورانه و هوشمندانه کسب‌و کار می‌شود.
این شرکت همچنین برای ارتقای خدمات با فناوری‌های جدید، استفاده از هوش مصنوعی و نسل پنجم تلفن همراه و دیگرمهارت‌هایی که محور اقتصاد دیجیتال محسوب می‌شود؛ برنامه‌های هدفمندی دارد.
شرکت مخابرات ایران در همین راستا با ایجاد دبیرخانه دائمی انقلاب صنعتی با هدف رشد و توسعه کسب‌وکار و ورود به عرصه فناوری‌های دیجیتال در مسیر ورود به حوزه خدمات‌محوری و هوشمندسازی، گام‌هایی برای تسریع ورود فناوری‌های مبتنی بر اینترنت اشیاء پیموده است. طراحی مدل کسب و کار در حوزه اینترنت اشیاء برای شرکت مخابرات از جمله پارکینگ و تردد هوشمند، خانه هوشمند و فناوری‌های هوشمند متنوع، از جمله آنهاست.
شرکت مخابرات ایران، امسال همزمان با گرامیداشت روز جهانی ارتباطات و با اتکا به شعار امسال مقام معظم رهبری مبنی «جهش تولید با مشارکت مردم» همچنان سعی دارد با مشارکت همه‌جانبه در این زمینه، تولیدات داخلی را رونق داده و توسعه کسب‌وکار را در برنامه خود داشته باشد.
از سوی دیگر، گرامی داشت ۲۷ اردیبهشت‌ماه به عنوان روز ملی ارتباطات و روابط عمومی در تقویم کشورمان بیانگر اهمیت و جایگاه والای ارتباطات و روابط عمومی بوده و در حقیقت فرصت ارزشمندی برای تقدیر و تشکر از زحمات و تلاش‏های صادقانه سخت کوشان عرصه ارتباطات و روابط عمومی است.
بی‌تردید این روز گرامی، یادآور نقش پررنگ و روز افزون صنعت روابط عمومی در دنیای ارتباطات نیز هست که امروزه به قلب تپنده سازمان‌ها تبدیل شده است.
اینجانب ضمن قدردانی از تلاش تمامی همکاران در شرکت مخابرات ایران که جهادگرانه با تحولات پرشتاب فناوری اطلاعات و ارتباطات پیش رفته و همپا با تحولات دیجیتال دنیا توانسته‌اند در عرصه دیجیتال شرکت خود را همسو کنند؛ از تمامی این عزیزان می‌خواهم که رشد و گسترش بستر‌های مخابراتی و ارتباطی را سرلوحه وظایف خود کرده تا با اتکا به توانمندی‌های داخلی به خلق نوآوری‌های دیجیتال جدید دست یابند.

در پایان با تبریک این روز به همه همکاران حوزه روابط عمومی و تمام کارکنان مخابرات ایران در جای‌جای کشور عزیزمان، امیدوار هستم با هم‌افزایی و هم‌گرایی همه بخش‌ها و مشارکت دلسوزانه فعالانه حوزه اقتصاد دیجیتال و ارتباطات کشور، برای رشد و پایداری شبکه زیرساختی مخابرات با هدف ارائه بهترین خدمات برای تحقق ارتباطی فراگیر و رضایت‌مندی تمام ذی‌نغعان گام‌های اساسی برداشته شود.

مجید سلطانی
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
روزنامه تایمز گزارش داد دولت انگلیس برنامه دارد پس از پایان سفر رسمی دونالد ترامپ، موجودیت کشور فلسطین را رسماً به رسمیت بشناسد.
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
برگزیده
روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری
۱۱ سپتامبر روز جهانی بی‌خبری خوش خبری است.؟  می‌گویند امروز روز جهانی"No  news is good news"  است. به زبان خودمانی همان ضرب المثل معروف فارسی که می‌گوید بی خبری خوش خبری است
معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد معوقه بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ همزمان با حقوق مردادماه واریز شد و در حساب آنان قرار گرفت.
صفحه خبر بالای تصاویر