کد خبر: ۴۲۲۹۳
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۵

پیام رئیس هیأت‌مدیره شرکت مخابرات به مناسبت روز جهانی ارتباطات و روز ملّی روابط‌عمومی

دکتر ابراهیم محمودزاده، رئیس هیأت مدیره‌ی شرکت مخابرات ایران در پیامی به مناسبت فرارسیدن روز جهانی ارتباطات و روز ملّی روابط‌عمومی، در نکوداشت این مناسبت‌های مهم و مرتبط با حوزه فعالیت مجموعه مخابرات در بخش‌های مختلف، پیام تبریکی صادر کرد.
پیام رئیس هیأت‌مدیره شرکت مخابرات به مناسبت روز جهانی ارتباطات و روز ملّی روابط‌عمومی

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:دکتر ابراهیم محمودزاده، رئیس هیأت مدیره‌ی شرکت مخابرات ایران در پیامی به مناسبت فرارسیدن روز جهانی ارتباطات و روز ملّی روابط‌عمومی، در نکوداشت این مناسبت‌های مهم و مرتبط با حوزه فعالیت مجموعه مخابرات در بخش‌های مختلف، پیام تبریکی صادر کرد.
به گزارش اداره کل ارتباطات و امور بین الملل، پیام دکتر ابراهیم محمودزاده به این شرح است: نوآوری دیجیتال برای توسعه پایدار، یکی از بهترین، عمیق‌ترین و کیفی‌ترین شعار‌هایی ست که در سال‌های اخیر از سوی اتحادیه جهانی مخابرات و ارتباطات برای گرامی‌داشت این روز مهم تعیین شده است.
روز جهانی ارتباطات و جامعه اطلاعاتی از سال ۱۹۶۷ همه ساله با گرامی داشت تأسیس اتحادیه جهانی مخابرات (ITU) و اولین معاهده بین‌المللی تلگراف در سال ۱۸۶۵ و با هدف بزرگداشت این روز در پیوند دادن جهانیان در ۲۷ اردیبهشت‌ماه مطابق با تقویم خورشیدی برگزار می‌شود.
به همین مناسبت هیأت مدیره شرکت مخابرات ایران با تأکید بر نقش انکارناپذیر کارکنان و همکاران در پیشبرد اهداف سازمان، روز جهانی ارتباطات و جامعه اطلاعاتی را فرصتی برای بهبود نقاط قوت و شناسایی نقاط ضعف همگام با پتانسیل قابل توجه حوزه فناوری در کشورمان می‌داند.
اتحادیه جهانی مخابرات، علی رغم گسترش روز به روز و حتی دقیقه به دقیقه فناوری‌های مخابراتی با نگاهی استراتژیک، سعی داشته تحولات حوزه‌های مختلف را در قالب مشارکت بین اعضاء بازآفرینی کند و این از دلایلی ست که اتحادیه مخابرات، علی‌رغم تحولات مختلف و فاصله چشم‌گیر فناوری و ارتباطات در کشور‌های عضو، هم‌چنان به عنوان یک مرجع قابل اطمینان در بین کشور‌ها به حساب می‌آید.
دکتر محمودزاده، رئیس هیأت مدیره شرکت مخابرات ایران در ادامه‌ی پیام خود آورده است: واپسین دهه‌های قرن بیستم به عصر ارتباطات و انفجار اطلاعات، شهرت یافت و این آوازه در پرتو جامعیت استثنائی صنعت مخابرات و نقش انکارناپذیر آن در زندگی بشر متمدن امروز، تحقق یافت.
شاید در آن روزگار برخی از کسانی که با ویژگی مخابرات بیگانه بوده، چنین تصور می‌کردند کـــه عصر طلایی ارتباطات همچون هر عصر دیگری سپری خواهد شد و در دهه‌های آغازین قرن بیست و یکم صنعت دیگری جایگزین آن گردیده و به عنوان صنعتی پیشرو، عصر جدیدی را بــــه نام خود رقم خواهد زد.
اما، چنین اتفاقی نه تنها حادث نگردید، بلکه حدوث آن‌را در دهه‌ها و چه بسا قرن‌های آینده نیز بسیار بعید می‌سازد. چراکه، ماهیت فراگیر ارتباطات مخابراتی، توان رقابت هر صنعت دیگری را با خود، به کلی منتفی ساخته است.
شعاری را که اتحادیه به روز جهانی مخابرات در سال جاری اختصاص داده است، “نوآوری دیجیتال برای توسعه پایدار” است که حقیقتا بخش عظیمی از فعالیت‌های بشر در حوزه‌های صنعتی و زندگی روزمره به این شعار و اجرای درست آن مرتبط است.
در زمانه‌ای که توسعه پایدار، غایت زیست مادی بشر در کره خاکی برای استفاده مناسب از منابع محدود کره زمین و نیاز‌های نامحدود در عین حفظ محیط زیست و اکوسیستم است، نوآوری دیجیتال، به راستی تسهیلگر این شعار و توجه واقعی به توسعه پایدار است.
در حوزه همکاری با اتحادیه جهانی مخابرات، ضمن داشتن سابقه مناسب از حضور در اجلاس‌های جهانی اتحادیه، برای همکاری با اتحادیه جهانی مخابرات در حوزه‌های جدید به‌ویژه استانداردسازی فناوری‌های نوظهور و تدوین مولفه‌های حکمرانی در فضای مجازی آمادگی داریم.
در نگاهی کلی به روز جهانی ارتباطات و روز ملی روابط عمومی، می‌توان گفت روز ملی روابط عمومی، نقطه عطفی در توسعه و تحول واحد‌های مرتبط با فعالیت‌های روابط عمومی است و تجلیل و ارج نهادن به ارتباطات و روابط عمومی، دلیلی روشن برای توجه تمام سازمان‌ها به این بخش مهم و نقش‌آفرین است، چرا که روشن‌گری افکارعمومی، مردم‌داری و احترام به حقوق انسان‌ها، برعهده روابط عمومی‌ها قرار دارد.
اینجانب به نمایندگی از تمام اعضای هیئت‌مدیره شرکت مخابرات ایران، روز جهانی ارتباطات را به تمام کارکنان و همکاران شریف و خدوم شرکت مخابرات در اقصی‌نقاط کشور، تبریک و شادباش گفته و هم‌چنین، روز ملی روابط عمومی را به همه فعالان این عرصه به ویژه همکاران فرهیخته در حوزه ارتباطات و روابط عمومی، تهنیت عرض می‌کنم و از خداوند متعال، توفیق و سربلندی روزافزون تمام کارکنان تلاش‌گر شرکت مخابرات ایران را در سراسر کشور خواستارم.

ابراهیم محمودزاده
رئیس هیأت مدیره‌ی شرکت مخابرات ایران

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چرا با وجود خواب کافی، احساس خستگی می‌کنیم؟ چرا با وجود خواب کافی، احساس خستگی می‌کنیم؟
برخی از مردم با وجود ۸ ساعت خوابیدن در روز و ساعات خواب اضافی در تعطیلات از احساس خستگی شکایت دارند. راز این خستگی چیست؟
۵ دلیل درس نخواندن نوجوانان ۵ دلیل درس نخواندن نوجوانان
چرا فرزند نوجوانم درس نمی‌خواند؟ او را تشویق به درس خواندن می‌کنم، اما بیش‌تر وقتش را در بازی‌های کامپیوتری و شبکه‌های اجتماعی می‌گذراند.
بهترین کشور جهان برای پرورش یونیکورن بهترین کشور جهان برای پرورش یونیکورن
یک گزارش بین‌المللی نشان می‌دهد استرالیا به ازای هر دلار سرمایه‌گذاری، یونیکورن‌های بیشتری نسبت به هر کشور دیگری ایجاد می‌کند. برخلاف تصورات معمول، آمریکا در این بخش ضعیف‌تر از رقبا عمل کرده و چین نیز حضور چندان روشنی ندارد.
آقازاده‌ی حجت الاسلام کاظم صدیقی از زندان فرار کردند؟ آقازاده‌ی حجت الاسلام کاظم صدیقی از زندان فرار کردند؟
یکی از شایعات مورد اشاره که سرمایه‌گذاری زیادی برای جا انداختن آن در بین افکار عمومی صورت گرفته و از تریبون‌های مختلف در حال انتشار است شایعه فرار از زندان و یا صدور قرار وثیقه برای فرزند حجت الاسلام کاظم صدیقی است.
تمدید لغو پرواز‌ها تمدید لغو پرواز‌ها
مجید اخوان گفت: از تمامی هم‌میهنان درخواست می‌شود از مراجعه به فرودگاه‌های واقع در شمال، جنوب و غرب کشور از جمله فرودگاه مهرآباد و فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) خودداری کرده و اخبار مربوط به وضعیت پرواز‌ها را صرفاً از طریق منابع رسمی پیگیری کنند.
حمله لباس شخصی‌ها به کافه فوتبالیست معروف! حمله لباس شخصی‌ها به کافه فوتبالیست معروف!
وریا غفوری کاپیتان سابق استقلال که مدتی است کافه خود را راه‌اندازی کرده مدعی شده که لباس شخصی‌ها به یکی از شعبه‌های کافه‌اش در پونک، بلوار سردار جنگل در تهران حمله کرده‌اند.
اختلاف ترامپ و نتانیاهو، عملیات فریب بود اختلاف ترامپ و نتانیاهو، عملیات فریب بود
مدتی کوتاه پیش از تجاوز اسرائیل به خاک ایران، تمامی رسانه‌های اصلی جهان و حتی تحلیل‌گران مشهور، از اختلافات عمیق بین رئیس‌جمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو در مورد ایران سخن می‌گفتند؛ اما حالا رسانه‌های آمریکایی اذعان کرده‌اند که تمامی این خبرها، عملیات «فریب» بوده است.
برگزیده
محاکمه زن و شوهر جنایتکار محاکمه زن و شوهر جنایتکار
زوجی که در جنایت‌هایی مشابه دو راننده مسافرکش را به قتل رسانده‌اند، در دادگاه کیفری استان تهران پای میز محاکمه رفتند.
هر مسلمانی باید به قتل ترامپ اقدام کند هر مسلمانی باید به قتل ترامپ اقدام کند
علیرضا پناهیان استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اظهارات ترامپ و نتانیاهو گفت: مراجع تقلید فرمودند که اگر کسی ولی امر مسلمین، ولی فقیه را تهدید کند، حکم محاربه درباره او صادر می‌کنیم. اگر حکم محاربه درباره کسی صادر شود، هر مسلمانی در هر جای دنیا باید از جان خود بگذرد و به قتل او اقدام کند.
چرا با وجود خواب کافی، احساس خستگی می‌کنیم؟ چرا با وجود خواب کافی، احساس خستگی می‌کنیم؟
برخی از مردم با وجود ۸ ساعت خوابیدن در روز و ساعات خواب اضافی در تعطیلات از احساس خستگی شکایت دارند. راز این خستگی چیست؟
صفحه خبر بالای تصاویر