کد خبر: ۴۲۲۹۱
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۰
دکتر محمودزاده:

تولید داخلی جایگزینی مناسب برای تأمین تجهیزات مخابراتی است

رئیس هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران، در آیین امضای قرارداد‌های خرید تجهیزات بومی اولویت‌دار شبکه ملی اطلاعات و توسعه صادرات درباره دستاورد‌های بومی‌سازی تجهیزات مخابراتی و ارتباطی گفت: دانش فنی کافی برای اینکه در مسیر تولید داخل قرار گیریم وجود دارد لذا باید از شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه تولید و تحقیق درمجموعه کشورباید حمایت و پشتیبانی کنیم.
تولید داخلی جایگزینی مناسب برای تأمین تجهیزات مخابراتی است

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:دکتر ابراهیم محمودزاده، رئیس هیئت مدیره این شرکت، صبح امروز (سه‌شنبه) در مراسم امضای قرارداد خرید تجهیزات شبکه از شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی که با حضور آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری و عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد، با اشاره به تأثیرات تولید داخل در کشور، یادآور شد: کاهش قیمت تمام‌شده، نخستین مزیت در این زمینه است و اگر بنا باشد قیمت تولید داخلی نسبت به نمونه خارجی مطلوب و قابل رقابت نباشد، مؤثر نیست و نمی‌تواند با اهداف تولید داخل، هماهنگ باشد.

وی رعایت حداکثری استاندارد‌های لازم در بخش تجهیزات مخابراتی را یکی از ضروریات امر توسعه و ارائه خدمات عنوان و اضافه کرد: شرکت مخابرات ایران به منظور حمایت از تولیدکنندگان داخلی، ضمن استفاده از تولیدات آنان، تمامی تولیدکنندگان داخلی دانش‌محور را همواره به استفاده از فناوری‌های روز دنیا و افزایش کیفیت تولیدات خود، تشویق و از آن‌ها حمایت می‌کند.

دکتر محمودزاده تصریح کرد: مخابرات، نقشی اساسی در حوزه رونق و رشد تولید دارد و اگر توسعه زیرساخت‌ها و در راستای آن خدمات را داشته باشیم، مطمئناً بسیاری از فعالیت‌های تولیدی و خدماتی ما می‌تواند سریع‌تر، آسان‌تر و بهتر انجام شود.

وی با اشاره به برنامه‌های مخابرات با هدف حمایت و پشتیبانی از تولیدات داخل کشور و شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی، ابراز امیدواری کرد که با همکاری و تعامل با این شرکت‌ها و سرمایه‌گذاری‌های مناسب، از تولیدات داخلی با برند‌های ایرانی حمایت و در این راستا گام‌های مثمر ثمری برداشته شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
موشک PL-۱۵ چین: سلاحی که آسمان را تسخیر می‌کند موشک PL-۱۵ چین: سلاحی که آسمان را تسخیر می‌کند
موشک هوا به هوای PL-۱۵، شاهکار نظامی چین، با برد ۲۰۰ تا ۳۰۰ کیلومتری و فناوری هدایت پیشرفته، به یکی از پیشرفته‌ترین تسلیحات جهان تبدیل شده است. این موشک که از جنگنده‌هایی، چون J-۱۰ و J-۳۵ شلیک می‌شود، با توانایی درگیری فراتر از دید، تهدیدی جدی برای رقبا در آسمان است
قدرت پرنده‌های آهنین ایران، بررسی جنگنده‌های ایران و توانمندی‌هایشان قدرت پرنده‌های آهنین ایران، بررسی جنگنده‌های ایران و توانمندی‌هایشان
نیروی هوایی ایران با ناوگان متنوعی از جنگنده‌های بومی و خارجی، نقش کلیدی در دفاع از آسمان کشور دارد. این مقاله به بررسی مزایا و معایب جنگنده‌های ایران، از اف-14 تام‌کت تا کوثر بومی، می‌پردازد و نگاهی به توانمندی‌ها و چالش‌های جنگنده‌های ایران دارد.
زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟ زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟
به گفته مسئولان، منابع مالی کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ تامین شده است.
چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟ چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟
حتی زیر آتش، زندگی راهی پیدا می‌کند... تنها در ۱۲ روز جنگ علیه ایران، ۳۰۳۰۸ نوزاد به دنیا آمدند.
چرا چاوشی را انتخاب کردند؟! چرا چاوشی را انتخاب کردند؟!
محسن چاوشی بعد از خواندن قطعه علاج و ایستادگی کنار مردم کشورش مورد تهاجم رسانه‌ها و هنرمندان ضد انقلاب قرار گرفته است.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
برگزیده
چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟ چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟
حتی زیر آتش، زندگی راهی پیدا می‌کند... تنها در ۱۲ روز جنگ علیه ایران، ۳۰۳۰۸ نوزاد به دنیا آمدند.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
جزئیات خرید بلیت هواپیما در مسیر‌های داخل و خارجی اعلام شد جزئیات خرید بلیت هواپیما در مسیر‌های داخل و خارجی اعلام شد
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: همزمان با باز شدن کل مسیر‌های هوایی خرید بلیت هواپیما امکان پذیر شده، اما مسافران به ساعت خرید بلیت توجه کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر