کد خبر: ۴۲۲۷۸
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۳

پیام دکتر بهزاد شیری مدیر عامل پست بانک ایران به مناسبت ۲۷ اردیبهشت ماه روز ملی ارتباطات و روابط عمومی

دکتر بهزاد شیری مدیر عامل پست بانک ایران با صدور پیامی، ۲۷ اردیبهشت ماه "روز ملی ارتباطات و روابط عمومی" را به تمامی تلاشگران عرصه‌های سخت افزاری و نرم افزاری این حوزه، استاتید دانشگاه، دانشجویان، خبرنگاران، اصحاب رسانه، مشتریان و ذینفعان بانک و خانواده بزرگ پست بانک ایران تبریک عرض نمود.
پیام دکتر بهزاد شیری مدیر عامل پست بانک ایران به مناسبت ۲۷ اردیبهشت ماه روز ملی ارتباطات و روابط عمومی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از پست بانک ایران :متن پیام دکتر شیری به این شرح است:
نقش و تأثیر ارتباطات و اطلاعات در جهان امروز به عنوان یکی از مؤلفه‌های اساسی برنامه‌های توسعه‌ای کشور‌ها برای نیل به پیشرفت و تعالی هر جامعه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. امروزه بهره‌مندی از فناوری‌های نوین ارتباطی پیش‌شرط دستیابی به رفاه اقتصادی، افزایش مناسبات و مبادلات فرهنگی، کمک به پیشبرد سیاست‌های ملی و فرا ملی، برقراری صلح جهانی، زیست اجتماعی و فرهنگی در جهان کنونی است.
یقین دارم جوامعی که در راستای پیشرفت و آبادانی سعی در ایجاد و تقویت ارتباط هر چه مؤثرتر با سایر کشور‌ها را دارند، چشم‌انداز موفقیت‌های کلان خویش را در پیوند با تعاملات گسترده بین‌المللی، جستجو می‌کنند. مقوله ارتباطات و فناوری اطلاعات در ابعاد زیر ساختی و نرم افزاری صنعت بانکداری را متحول ساخته و پست بانک ایران نیز با الهام از این پدیده عصر حاضر، هدف استراتژیک «بانکداری دیجیتال» را سرلوحه برنامه راهبردی خود قرار داده است.
از اینرو فرا رسیدن ۲۷ اردیبهشت ماه "روز ملی ارتباطات و روابط عمومی" را به تمامی تلاشگران عرصه‌های سخت‌افزاری و نرم افزاری این حوزه، استاتید دانشگاه، دانشجویان، خبرنگاران، اصحاب رسانه، مشتریان و ذینفعان بانک و همکارانم در مجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و شرکت‌ها و سازمان‌های تابعه و بانک تبریک و تهنیت عرض نموده و ایمان دارم مساعی بی‌دریغ در ایجاد و توسعه زیر ساخت‌ها و توانمندی‌های ملی؛ عنصری مهم و بی‌بدیل برای فراهم‌کردن زمینه‌های تکوین و تولید اندیشه‌ها و خلاقیت‌های مؤثر در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات می‌باشد.

برچسب ها: پست بانک ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر