کد خبر: ۴۲۲۶
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۰

نامه وزیر صمت به رهبر انقلاب +متن نامه

وزیر صنعت، معدن و تجارت در نامه‌ای به رهبر انقلاب ضمن تشکر از رهنمود‌های ارزشمند ایشان اعلام کرد که سربازان شما مصمم به رفع کاستی‌های سال‌های اخیر هستند.

به گزارش سرویس اقتصادی مخاطب ۲۴ به نقل از همشهری، وزیر صنعت، معدن و تجارت در نامه‌ای به رهبر انقلاب ضمن تشکر از رهنمود‌های ارزشمند ایشان اعلام کرد که سربازان شما مصمم به رفع کاستی‌های سال‌های اخیر هستند.

 

نامه وزیر صمت به رهبر انقلاب +متن نامه


سیدرضا فاطمی امین در نامه‌ای به رهبر حکیم انقلاب، ضمن قدردانی از رهنمود‌های ارزشمند ایشان، تاکید کرد: بیانات حکیمانه و راهبردی حضرتعالی، سربازان شما را در وزارت صنعت، معدن و تجارت مصمم‌تر کرد تا با عزمی راسخ و اراده‌ای استوار، نسبت به اصلاح روش‌های حکمرانی و ساختار‌های مدیریتی در راستای تحقق تمدن نوین اسلامی اقدام کنند. در متن نامه سید رضا فاطمی‌امین به محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی آمده است: «بسم الله الرحمن الرحیم

محضر مبارک رهبر فرزانه انقلاب اسلامی

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (دام ظله العالی) سلام علیکمخداوند متعال را شاکریم که توفیق دیدار حضرت‌عالی همراه با جمعی از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی فراهم شد؛ هم آن‌هایی که به حق، ایشان را افسران جنگ اقتصادی خواندید.

بیانات حکیمانه و راهبردی حضرت‌عالی، سربازان شما را در وزارت صنعت، معدن و تجارت مصمم‌تر کرد تا با عزمی راسخ و اراده‌ای استوار، نسبت به اصلاح روش‌های حکمرانی و ساختار‌های مدیریتی در راستای تحقق تمدن نوین اسلامی اقدام نموده و ضمن رفع کاستی‌های سال‌های اخیر، حرکت شتابان برای دستیابی به افق ترسیم شده در سند چشم انداز ۱۴۰۴ و تحقق آرمان‌های والای انقلاب اسلامی را دنبال نمایند. از آنجا که در این بیانات، مسئولان را به موضوعاتی مهم به‌ویژه «تهیه سند نقشه‌ی راهبردی صنعتی»، «شرطی‌نکردن برنامه‌های اقتصادی کشور به رفع تحریم‌ها و مسائل خارج از کنترل کشور»، «بهبود فضای کسب‌وکار و آسان سازی دریافت مجوز‌ها با ایجاد پنجره واحد خدمات»، «ثبات قوانین و مقررات»، «دانش بنیان نمودن زنجیره‌ی تولید در کشور»، «مبارزه بی ملاحظه با قاچاق»، «رونق صادرات»، «ارتقای کیفیت محصولات تولیدی کشور به‌ویژه در صنایع خودروسازی»، «کنترل قیمت‌ها»، «مدیریت، هدایت، نظارت و حمایت از تولید»، «توجه به صنایع پایین‌دستی برای ارتقای اشتغال در کشور»، «هدایت منابع بانکی، تسهیلات و نقدینگی در راستای کمک به تأمین سرمایه مورد نیاز بخش تولید با رویکرد اشتغال‌زایی»، «حمایت از شرکت‌های دانش بنیان داخلی برای توسعه فعالیت‌های دانش بنیان به‌ویژه در بنگاه‌ها و صنایع بزرگ»، «بهبود فضای کسب و کار و مانع زدایی»، «اعتماد به جوانان و استفاده بیش از پیش از ظرفیت‌های ایشان» و «شتاب گرفتن تولید، اشتغال و پیشرفت کشور» امر فرمودید، اجرای منویات حضرت‌عالی را بر خود فرض می‌دانیم و این رهنمود‌های ارزشمند را سرلوحه‌ی فعالیت‌ها و برنامه‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار خواهیم داد تا به فضل الهی، بتوانیم به وظایف خود در مسیر پیشرفت و تعالی کشور در گام دوم انقلاب، عمل نماییم.

از خداوند متعال، سلامتی، عزت و دوام توفیقات حضرتعالی را مسئلت می‌نمایم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر