کد خبر: ۴۲۱۶۷
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۰

کمیته استیناف درخواست پرسپولیس را رد کرد

کمیته استیناف آرای خود را درباره پرونده‌های مختلف صادر کرد.
کمیته استیناف درخواست پرسپولیس را رد کرد

مخاطب24:کمیته استیناف فدراسیون فوتبال، آرای صادر شده جدید خود را به شرح زیر اعلام کرد:

* در خصوص استیناف شرکت فرهنگی ورزشی چادرملو اردکان نسبت به رأی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال که به موجب آن حکم به محکومیت آقایان ۱- هادی عدالت خواه مربی تیم چادرملو به یکصد میلیون ریال جریمه نقدی و دو جلسه محرومیت ۲- حسین مسیبی مربی تیم چادر ملو به سیصد میلیون ریال جریمه نقدی و سه جلسه محرومیت ۳- مجتبی نور علی سراوی مدیر رسانه‌ای تیم مذکور به دویست و شصت میلیون ریال جریمه نقدی و سه جلسه محرومیت، همگی به دلیل بدرفتاری نسبت به داور مسابقه در جریان مسابقه فوتبال بین دو تیم چادرملو اردکان و نفت مسجد سلیمان از سری مسابقات لیگ دسته اول کشور با عنایت به مجموع محتویات پرونده و استدلالات مندرج در رای صادره، ایراد و اعتراض موثری که خدشه بر دادنامه معترض عنه وارد نماید بعمل نیامده، مستنداً به ماده ۱۰۶ مقررات انضباطی فدراسیون فوتبال ضمن رد اعتراض دادنامه صادره، عیناً تائید و اعلام می‌گردد. رأی صادره قطعی است. ضمناً در خصوص گزارش مسئول برگزاریس مسابقه به شرح صفحه اول پرونده مبنی بر فحاشی تماشاگران منتسب به تیم چادر ملو اردکان به داور مسابقه توسط کمیته محترم انضباطی اتخاذ تصمیم نگردیده که در این خصوص پرونده به نظر ریاست محترم کمیته انضباطی برسد.

* در خصوص استیناف باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس تهران نسبت به رأی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال که به موجب آن حکم بر محرومیت یک جلسه‌ی آقای دانیال اسماعیلی فر بازیکن تیم پرسپولیس مبنی بر ارتکاب رفتار توهین آمیزدر حین مسابقه دو تیم صنعت نفت آبادان و پرسپولیس و پرداخت مبلغ ۴۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی و همچنین محکومیت باشگاه پرسپولیس به پرداخت ۶۰۰ میلیون ریال به لحاظ تحقق مسئولیت تضامنی با عنایت به مجموع محتویات پرونده و استدلالات مندرج در رای صادره، ایراد و اعتراض موثری که خدشه بر دادنامه معترض عنه وارد نماید بعمل نیامده، مستنداً به ماده ۱۰۶ مقررات انضباطی فدراسیون فوتبال ضمن رد اعتراض دادنامه صادره، عیناً تائید و اعلام می‌گردد. رأی صادره قطعی است.

* در خصوص استیناف باشگاه فرهنگی ورزشی پتروپالایش شازند نسبت به رأی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال که به موجب آن حکم بر محکومیت باشگاه تجدیدنظرخواه به نتیجه سه بر صفر و یکصد میلیون ریال جریمه نقدی در بازی مقابل شهرداری نوشهر بدلیل استفاده از بازیکن غیرمجاز به نام آقای محمد جواد لورایی و همچنین محکومیت بازیکن مذکور به دو جلسه محرومیت و پنجاه میلیون ریال جریمه نقدی صادر شده است با توجه به مندرجات پرونده ملاحظه تحقیقات به عمل آمده و پاسخ واصله از سازمان لیگ و کمیته مسابقات و با عنایت به مجموع محتویات پرونده و استدلالات مندرج در رای صادره، ایراد و اعتراض موثری که خدشه بر دادنامه معترض عنه وارد نماید بعمل نیامده، مستنداً به ماده ۱۰۶ مقررات انضباطی فدراسیون فوتبال ضمن رد اعتراض دادنامه صادره، عیناً تائید و اعلام می‌گردد. رأی صادره قطعی است.

* در خصوص استیناف باشگاه صنعت مس رفسنجان نسبت به رای کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال که به موجب آن حکم به محکومیت آقای رحمان احمدی مربی تیم مس رفسنجان به ۳۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی بدلیل نقض مقررات و اصول کلی رفتاری در جریان مسابقه با تیم پیکان تهران از سری مسابقات لیگ برتر هفته بیست و سوم کشور با عنایت به مجموع محتویات پرونده و استدلالات مندرج در رای صادره، ایراد و اعتراض موثری که خدشه بر دادنامه معترض عنه وارد نماید بعمل نیامده، مستنداً به ماده ۱۰۶ مقررات انضباطی فدراسیون فوتبال ضمن رد اعتراض دادنامه صادره، با تعدیل مبلغ جریمه به دویست میلیون ریال تائید و اعلام می‌گردد. رأی صادره قطعی است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک! دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک!
وودی الن بزرگ امروز ۹۰ ساله شد، فیلمسازی که بیانگر انسان‌ها در عصر مدرن است و بخاطر برنامه نوازندگی جاز به مراسم اسکار و گرفتن اسکار فیلم آنی‌هال نرفت، چون همزمان بود!
صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن
جعفر پناهی فیلمساز مطرح کشور و برنده جایزه نخل طلای کن به دلیل فعالیت تبلیغی علیه نظام بار دیگر به حبس و ممنوعیت خروج از کشور آن هم به صورت غیابی محکوم شده است.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای
گوگل به‌زودی با ادغام جمنای در گوگل مپس، تجربه مسیریابی را متحول خواهد کرد و قابلیت‌های هوش مصنوعی جدیدی را به این اپلیکیشن محبوب اضافه می‌کند.
سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره
مصوبه حذف سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره، یکی از مهم‌ترین بحث‌های کارگروه بنزینی دولت است و ممکن است این مصوبه، باعث افت خریدوفروش خودروهای صفر کیلومتر در بازار شود.
برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟ برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟
دانشمندان در پژوهشی تازه مسیر احتمالی برخورد اجرام بین‌ستاره‌ای با زمین را شناسایی کرده‌اند؛ یافته‌ای که نشان می‌دهد این مهمانان فراخورشیدی بیشتر از نزدیکی استوا عبور می‌کنند و در زمستان شانس بیشتری برای برخورد دارند. با این حال، فعلاً زمین از خطر دور است.
توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم
حمید درخشان پیشکسوت پرسپولیس با حضور در استودیو مخاطب۲۴ در خصوص خاطرات خود از دربی‌های برگزارشده و آمار درخشان خود از دربی صحبت کرد
برگزیده
توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم
حمید درخشان پیشکسوت پرسپولیس با حضور در استودیو مخاطب۲۴ در خصوص خاطرات خود از دربی‌های برگزارشده و آمار درخشان خود از دربی صحبت کرد
گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم
گل دوم المپیاکوس به رئال مادرید توسط مهدی طارمی در دقیقه ۵۱ زده شد
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
صفحه خبر بالای تصاویر