کد خبر: ۴۳۸۷۱
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۲

کمیته اخلاق: نتیجه پرونده فساد به محض قطعی شدن اعلام می‌شود

رئیس کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال گفت: نتیجه مربوط به پرونده باشگاه مس رفسنجان پس از تکمیل تحقیقات اطلاع‌رسانی می‌شود.
کمیته اخلاق: نتیجه پرونده فساد به محض قطعی شدن اعلام می‌شود
مخاطب ۲۴- یونس اسدی مقدم، رئیس کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال در مورد موضوعات مرتبط با پرونده باشگاه مس رفسنجان اظهار کرد: پرونده مربوط به تخلفات فوتبالی این باشگاه وفق قوانین و مقررات فوتبالی در کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران مفتوح به رسیدگی است و در این راستا افراد مرتبط با موضوع در چند جلسه احضار و از آن‌ها تحقیق و بازجویی به عمل آمده است. به محض تکمیل تحقیقات و صدور رای، نتیجه به مردم شریف و اهالی فوتبال اطلاع رسانی خواهد شد.

او افزود: از تمامی اهالی فوتبال و رسانه‌ها تقاضا می‌شود در راستای حراست و حفاظت از حیثیت فوتبال و برخورد قانونی و قاطع با متخلفان چنانچه اسناد و مدارک معتبری را به این مرجع درباره فساد ارائه کنند، ضمن تقدیر و تشکر از گزارش‌دهندگان به صورت قاطع با متخلفان برخورد قانونی انجام می‌شود.

رئیس کمیته اخلاق ادامه داد: افراد حقیقی و حقوقی که در حوزه فوتبال در روز‌های اخیر در فضای مجازی شایعات و گزارش‌های غیر واقع و کذب که باعث تشویش اذهان عمومی می‌شود را منتشر کرده‌اند، از طریق مراجع صالحه تحت پیگرد قرار خواهند گرفت.

بیشتر بخوانید

بیانیه کمیته اخلاق فدراسیون

یکی از ارکان قضایی فدراسیون طبق اساسنامه فدراسیون فوتبال کمیته اخلاق است که بر اساس اساسنامه فدراسیون فوتبال و آیین نامه اخلاق فدراسیون فوتبال و کد‌های اخلاقی فیفا و‌ای اف سی رسیدگی به تخلفات اخلاقی مستنداً به ماده ۳ کمیته اخلاق میتواند اشخاص حقیقی و حقوقی فعال در حوزه فوتبال از جمله مقامات رسمی، بازیکنان و همچنین کارگزاران و واسطه‌های رسمی را در خصوص نقض قوانین اخلاقی و رفتار‌هایی که می‌تواند به تمامیت و اعتبار فوتبال کشور لطمه وارد کند، مورد بازخواست قرار داده و در صورت لزوم، احکام مناسب را صادر کند.

همچنین کلیه افرادی که درحوزه فوتبال فعالیت می‌کنند مستنداً به ماده ۴ آیین نامه اخلاق فدراسیون، ملزم هستند از اهمیت، تکالیف، وظایف و مسئولیت‌های حوزه کاری خود در فدراسیون، باشگاه ها، هیات‌ها، اتحادیه‌ها، آکادمی‌ها، مدارس فوتبال و امر کارگزاری آگاهی داشته و موارد زیر را رعایت کنند:

۱- به تمام قوانین مربوط و همچنین چارچوب قانونی فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران در گستره آن احترام بگذارند.
۲- تعهد خود به مبانی رفتاری و رویکرد‌های اخلاقی را آشکار کنند و به اصول رفتاری در فوتبال کشور احترام بگذارند.
۳- از مقام خود به هیچ طریقی سوءاستفاده نکنند و به ویژه از موقعیت خود برای مقاصد یا هداف خصوصی بهره نگیرند.

ماده ۸ آیین نامه اخلاق فدراسیون فوتبال

۱- افرادی که ملزم به رعایت این مقررات هستند موظف‌اند هرگونه تخلف اخلاقی احتمالی از این مقررات را گزارش کنند که این موضوع فارغ از رعایت اصول رازداری و وفاداری است.
۲- در صورت درخواست کمیته اخلاق، افراد موردنظر باید در روشن کردن حقایق پرونده یا تخلفات احتمالی به طور کلی همکاری نموده و مدارک درخواستی جهت تحقیقات ارائه کنند.

در ضمن کمیته اخلاق وفق مقررات اخلاقی و قوانین فوتبالی از مدارک و مستندات به دست آمده تحقیقات انجام خواهد داد.

برچسب ها: مس رفسنجان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا در نیویورک نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا در نیویورک
عباس عراقچی اعلام کرد مذاکرات ایران و آمریکا در نیویورک زمینه توافق داشت، اما به دلیل زیاده‌خواهی طرف آمریکایی به نتیجه نرسید و گفت‌و‌گو‌ها ادامه دارد.
واکنش وزارت کشور به اظهارات درباره گشت‌های ارشاد واکنش وزارت کشور به اظهارات درباره گشت‌های ارشاد
وزیر کشور اعلام کرد تاکنون گزارش رسمی یا تصمیم مشخصی درباره فعالیت گشت‌های ارشاد دریافت نشده و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مأمور پیگیری موضوع شده است.
آذری جهرمی گزینه احتمالی مدیرعاملی پرسپولیس آذری جهرمی گزینه احتمالی مدیرعاملی پرسپولیس
گزارش‌ها حاکی است محمدجواد آذری جهرمی، وزیر پیشین ارتباطات، به عنوان یکی از گزینه‌های جدی برای تصدی مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس مطرح شده است.
نگرش مثبت ۵۹ درصد آمریکایی‌ها به تشکیل کشور مستقل فلسطین نگرش مثبت ۵۹ درصد آمریکایی‌ها به تشکیل کشور مستقل فلسطین
نتایج یک نظرسنجی جدید نشان می‌دهد ۵۹ درصد از شهروندان آمریکایی از به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین توسط دولت ایالات متحده حمایت می‌کنند.
رئیس جمهور قانون الحاق ایران به کنوانسیون CFT را ابلاغ کرد رئیس جمهور قانون الحاق ایران به کنوانسیون CFT را ابلاغ کرد
رئیس‌جمهور قانون الحاق ایران به کنوانسیون بین‌المللی مقابله با تأمین مالی تروریسم (CFT) را برای اجرا به دستگاه‌های ذی‌ربط از جمله بانک مرکزی و چند وزارتخانه ابلاغ کرد.
پوتین رزمایش هسته‌ای برگزار کرد+ فیلم پوتین رزمایش هسته‌ای برگزار کرد+ فیلم
روسیه امروز رزمایش هسته‌ای راهبردی خود را با حضور و نظارت مستقیم ولادیمیر پوتین برگزار کرد؛ رزمایشی که شامل تمرین پرتاب موشک‌های بالستیک از زمین و دریا بود.
بقا آسیایی استقلال در گرو برد مقابل الوحدات بقا آسیایی استقلال در گرو برد مقابل الوحدات
در ادامه هفته سوم مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا سطح ۲، تیم فوتبال استقلال ایران از ساعت ۱۹:۳۰ به مصاف الوحدات اردن می‌رود.
برگزیده
ذوب آهن و پرسپولیس؛ گودبای پارتی وحید هاشمیان! ذوب آهن و پرسپولیس؛ گودبای پارتی وحید هاشمیان!
دیدار پرسپولیس و ذوب‌آهن در هفته هشتم لیگ برتر، به احتمال زیاد آخرین بازی وحید هاشمیان روی نیمکت سرخ‌پوشان خواهد بود.
کهنه نبردی که هرگز تکراری نمیشود؛ یوونتوس و رئال مادرید کهنه نبردی که هرگز تکراری نمیشود؛ یوونتوس و رئال مادرید
شب دوم از هفته‌ی سوم رقابت‌های دور گروهی لیگ قهرمانان اروپا با بازی ابر قدرت‌ها ادامه دارد، بایرن مونیخ، چلسی و رئال مادرید میزبان خواهند بود
فرار به پایان رسید؟ سربازی یا تراکتور سازی؟ فرار به پایان رسید؟ سربازی یا تراکتور سازی؟
پایان معافیت تحصیلی علیرضا بیرانوند، او را در آستانه جدایی از تراکتور قرار داده است. دروازه‌بان ملی‌پوش باید به‌زودی وضعیت سربازی خود را مشخص کند
صفحه خبر بالای تصاویر