کد خبر: ۴۲۱۳۵
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۷

اگه گفتی اسم مادر تمام بیماری‌ها چیست؟

عضو هیأت مدیره جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران گفت: وقتی استرس در زندگی و اجتماع وجود دارد، باید انتظار بروز و شیوع انواع بیماری‌ها را نیز داشته باشیم.
اگه گفتی اسم مادر تمام بیماری‌ها چیست؟

مخاطب۲۴_ کیوان الچیان، با بیان اینکه باید در زمان مناسب و ممکن اقدام لازم انجام دهیم، افزود: استرس‌های ناشی از سوانح و حوادث نیز موضوع بسیار مهمی است که موجب پیامد‌های ناگوار در کوتاه مدت و بلند مدت می‌شود.

عضو هیأت علمی گروه طب اورژانس دانشگاه علوم پزشکی ایران تصریح کرد: نکته مهمی در مورد استرس باید دانست آن است که بروز انواع استرس، باعث ترشح هورمون‌های مرتبط با استرس خواهد شد تا بدن بتواند به نحوی مناسب با استرس مقابله کند.

الچیان گفت: وقتی استرس و اضطراب‌ها در محیط زندگی زیاد می‌شود موجب ترشح مکرر استرس هورمون‌ها در بدن خواهد شد و سیستم ایمنی بدن نسبت به آن واکنش نشان می‌دهد.

این متخصص طب داخلی افزود: با اُفت عملکرد سیستم ایمنی در اثر استرس‌ها، بدن نسبت به برخی بیماری‌ها، عفونت‌های فرصت طلب و حتی برخی بیماری‌های مغز و اعصاب، توانایی و مقاومت خود را از دست می‌دهد.

وی با بیان اینکه سکته‌های مغزی و قلبی، آلزایمر، خونریزی‌های دستگاه گوارش، روانپریشی و پرخاشگری در اجتماع در پی استرس‌های مکرر رخ می‌دهد، ادامه داد: به دنبال تکرار این استرس‌ها شاهد کاهش ضعف سیستم ایمنی، احتمال بروز عفونت‌ها افزایش یافته و احتمال پاندمی ویروسی نیز افزایش فراوانی پیدا می‌کند.

عضو هیأت مدیره جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران تاکید کرد: هر فرد بنا به موقعیت و توانایی خود در جامعه باید تلاش کند، چون بر همه ما واجب است که استرس‌ها را کاهش دهیم.

وی گفت: یک خبرنگار با تولید خبر‌های مثبت و امید بخش می‌تواند به کاهش استرس‌های اجتماعی کمک کند؛ یک پزشک با درمان درست و امید دادن برای بهبود بیمار می‌تواند در زمینه کنترل استرس موفق باشد.

الچیان افزود:، ولی برخی عوامل در اختیار فرد نیست و به مسائل اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی بستگی دارد.
وظیفه دولت و حکمرانان جامعه، تلاش برای کاهش استرس در جامعه است. بدین ترتیب سطح بهداشت، ایمنی و درمان ارتقا پیدا می‌کند.

الچیان در سخنرانی روز پایانی سی و چهارمین کنگره جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، گفت: همه ما در ایجاد و یا کنترل استرس‌ها نقش داریم؛ وقتی استرس در زندگی و اجتماع وجود دارد، باید انتظار بروز و شیوع انواع بیماری‌ها را نیز داشته باشیم.

در سخنرانی‌های سی و چهارمین کنگره جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران (۲۵ تا ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) طی چهار روز به ابعاد مختلف این موضوع و بیماری‌های مرتبط و انواع شایع امراض داخلی توجه شد.

برچسب ها: استرس
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
حمید علیدوستی درگذشت! حمید علیدوستی درگذشت!
مرحوم علیدوستی مدت‌ها با بیماری سرطان پروستات و استخوان دست و پنجه نرم کرد و در نهایت دقایقی پیش در بیمارستان عرفان نیایش تهران به علت ایست قلبی درگذشت.
معوقات تعرفه پرستاری از ۱ سال به ۶ ماه رسید معوقات تعرفه پرستاری از ۱ سال به ۶ ماه رسید
معاون پرستاری وزارت بهداشت از کاهش میانگین پرداختی معوقات پرستاری خبر داد و گفت: معوقات تعرفه پرستاری از یک سال به ۶ ماه رسیده و تاخیر بیش از ۳ ماه در زمینه پرداخت تعرفه‌ها تخلف بیمه‌هاست.
بیت‌کوین با افزایش ۴۸۱ دلاری مواجه شد! بیت‌کوین با افزایش ۴۸۱ دلاری مواجه شد!
قیمت بیت‌کوین در معاملات امروز یکشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۵ با افزایش ۴۸۱ دلاری نسبت به روز گذشته، به‌طور متوسط به ۷۷ هزار و ۹۱۰ دلار رسید.
فیلم + کادو آرش یوشیدا به حسن یزدانی و کشتی گیران ایران، با ابراز محبت! فیلم + کادو آرش یوشیدا به حسن یزدانی و کشتی گیران ایران، با ابراز محبت!
آرش یوشیدا، کشتی‌گیر ژاپنی، در آستانه رقابت‌های کشتی آزاد قهرمانی جهان ۲۰۲۶ در قزاقستان، هدایایی به ملی‌پوشان ایران اهدا کرد.
ایران از اهداف جدید در درگیری احتمالی خبر داد! ایران از اهداف جدید در درگیری احتمالی خبر داد!
یک مقام امنیتی ارشد ایران با اشاره به احتمال ازسرگیری درگیری‌ها با آمریکا و اسرائیل، هشدار داد که پاسخ تهران در چنین شرایطی تنها به حوزه انرژی یا تنگه هرمز محدود نخواهد ماند و ممکن است زیرساخت‌های هوش مصنوعی در منطقه را نیز دربر بگیرد.
شارژ مجدد حکمت کارت برای بازنشستگان شارژ مجدد حکمت کارت برای بازنشستگان
اقتصادی رکنا، امیر رهبر فعال صندوق نیروهای مسلح از واریز شارژ حکمت آبان ماه بازنشستگان نیروهای مسلح با مبلغ جدید خبر داد.
سوریه در آستانه پیوستن به پیمان مکه! سوریه در آستانه پیوستن به پیمان مکه!
به گفته وزیر امور خارجه سوریه، در حال حاضر مذاکراتی برای بررسی پیوستن دمشق به جمع سه کشور عربستان، ترکیه و پاکستان در چارچوب پیمان مکه در جریان است.
برگزیده
از دوشنبه باران به سراغ تهران می‌آید! از دوشنبه باران به سراغ تهران می‌آید!
اداره هواشناسی استان تهران با اشاره به عبور سامانه بارشی از استان آورده است: از عصر دوشنبه تا چهارشنبه (۱۱ تا ۱۳ آبان) در سطح استان در بعضی ساعت‌ها به‌ویژه در مناطق شمالی و غربی گاهی رگبار باران با احتمال رعد و برق و وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی می‌شود.
اپل با انتشار iOS ۲۷.۳ قابلیت‌های هوش مصنوعی خود را به چین هم انتقال میدهد!
اپل قصد دارد با انتشار نسخه ۲۷.۳ سیستم‌عامل iOS، برخی قابلیت‌های هوش مصنوعی «اپل اینتلیجنس» را برای نخستین‌بار در اختیار کاربران چینی قرار دهد. این قابلیت‌ها ابتدا در نسخه بتای iOS ۲۷.۳ در دسترس قرار می‌گیرند و عرضه نسخه نهایی برای دسامبر برنامه‌ریزی شده است.
پیدا شدن ۱۹۰ سلاح غیرمجاز در استان خوزستان! پیدا شدن ۱۹۰ سلاح غیرمجاز در استان خوزستان!
فرمانده انتظامی استان خوزستان از کشف ۱۹۰ قبضه سلاح غیرمجاز خبر داد و گفت: در این عملیات ۱۳۵ متهم و عامل نگهداری سلاح دستگیر و تحویل مراجع قانونی شدند.