کد خبر: ۴۲۰۷۱
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۲

ورود سازمان بازرسی کل کشور به پاداش‌های غیرمتعارف باشگاه استقلال

در شرایطی که هلدینگ خلیج فارس مایل بود بند‌های عجیب قرارداد بازیکنان استقلال در زمان مدیرعاملی مصطفی آجورلو را پرداخت کند، دستور اکید سازمان بازرسی مانع غیر قابل عبور هلدینگ برای پرداخت این مبالغ است.
ورود سازمان بازرسی کل کشور به پاداش‌های غیرمتعارف باشگاه استقلال

مخاطب24:با رفتن علی خطیر از باشگاه استقلال، آن دسته از بازیکنانی که زمان مدیریت مصطفی آجورلو با استقلال قرارداد بستند و در قرارداد‌های خود، بند‌هایی نظیر رضایت مدیرعامل، حق مسکن و دریافت وام بلاعوض برای تهیه مسکن و آپشن‌های سهل الوصول داشتند و از مذاکره با علی خطیر به پول خود نرسیده بودند، سراغ مدیریت جدید باشگاه رفتند و خواهان دریافت مطالبات قدیمی‌شان شدند.

از این رو فرشید سمیعی ناچار شد گزارش مطالبات بازیکنان از زمان مصطفی آجورلو را برای هلدینگ خلیج فارس بفرستد و از مالکان جدید باشگاه بخواهد راهی برای پرداخت بدهی معوقه پیدا کنند.

گویا مدیران ارشد هلدینگ هم موافقت اولیه خود را اعلام کردند، اما به نظر می‌رسد سازمان بازرسی باز هم روی پرداخت آپشن‌های سهل الوصول زمان مصطفی آجورلو انگشت گذاشته و مانع پرداخت شده است.

اولین بار زمان علی فتح الله زاده، سازمان بازرسی بعد از بررسی قرارداد‌های دوران مدیرعاملی مصطفی آجورلو، در واکنش به استعلام علی فتح الله‌زاده که از کمبود منابع مالی رنج می‌برد، به باشگاه استقلال نامه داد و اعلام کرد پرداخت آپشن‌هایی نظیر وام بلاعوض تهیه مسکن و افزایش ۱۰ درصد قرارداد به شرط رضایت مدیرعامل و حتی رضایت سرمربی جرم محسوب می‌شود و باشگاه حق پرداخت این قبیل آپشن‌ها را ندارد.

بار دیگر وقتی علی خطیر قصد بررسی میزان دقیق مطالبات فصل گذشته بازیکنان استقلال را داشت، سازمان بازرسی با ارسال دوباره پاسخ استعلام فتح الله‌زاده، تاکید کرد مدیریت باشگاه حق پرداخت آپشن‌های قرارداد بازیکنان را ندارد.

حرف سازمان بازرسی این بود که بند رضایت مدیرعامل، رضایت از عملکرد است و عملکرد بازیکن در طول فصل ارزیابی می‌شود و با این حساب آپشن موردنظر باید آخر فصل فعال می‌شد نه این که آجورلو ۴۸ ساعت بعد از عقد قرارداد و قبل از شروع لیگ، نامه‌ای به بازیکنان بدهد و اعلام کند از عملکرد آن‌ها راضی است.

سازمان بازرسی حالا نیز همچنان مخالف پرداخت این مبالغ به بازیکنان است و در حالی که هلدینگ خلیج فارس اعلام کرده مشکلی با پرداخت آپشن‌ها که حدود ۵۰ الی ۸۰ میلیارد می‌شود (۵۰ میلیارد جمع مبالغ بند رضایت مدیرعامل و حدود ۳۰ میلیارد آپشن‌های دیگر نظیر پول بلاعوض برای تهیه مسکن و شروط سهل الوصول) سازمان بازرسی همان‌گونه که زمان سرپرستی علی فتح الله‌زاده و دوره مدیرعاملی علی خطیر پرداخت این مبالغ را جرم تلقی کرد، حالا نیز اجازه پرداخت این آپشن‌های بازیکنان استقلال را به مدیران فعلی باشگاه نمی‌دهد.

برچسب ها: باشگاه استقلال
آخرین اخبار
اخبار داغ
راز ساعت خورشیدی رادکان؛ تنها تقویم سنگی جهان که اول دی سخن میگوید راز ساعت خورشیدی رادکان؛ تنها تقویم سنگی جهان که اول دی سخن میگوید
آیا می دانستید برج رادکان دقیق ترین تقویم سنگی جهان است؟ شاهکار خواجه نصیرالدین طوسی که با مهندسی شگفت انگیز، تنها تقویم سنگی جهان برای تعیین دقیق فصول و آغاز زمستان در اول دی است
عجیب| وقتی حیاتی در پخش زنده شب یلدا آهنگی از ابی می خواند + فیلم عجیب| وقتی حیاتی در پخش زنده شب یلدا آهنگی از ابی می خواند + فیلم
در اتفاقی غیرمنتظره در تلویزیون؛ محمدرضا حیاتی، در برنامه برمودا با اجرای کامران نجف‌زاده، آهنگ «پوست شیر» ابی را می‌خواند!
مهدی قایدی با ۲ گل کار فرهاد مجیدی را تمام کرد! (ویدئو) مهدی قایدی با ۲ گل کار فرهاد مجیدی را تمام کرد! (ویدئو)
النصر با درخشش مهدی قایدی ستاره سابق استقلال توانست برابر میزبانش البطائح که فرهاد مجیدی را روی نیمکت داشت به پیروزی برسد. این بازی با درخشش مهدی قایدی همراه شد و این ستاره ایرانی دو گل برای النصر به ثمر رساند تا این تیم با نتیجه سه بر دو  پیروز این بازی شود
عکس قدیمی از مراسم شب یلدا در ایران عکس قدیمی از مراسم شب یلدا در ایران
قدیمی‌ترین عکس از مراسم شب یلدا در ایران منتشر شده است
با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت
رئیس انجمن موبایل، تبلت و لوازم جانبی با اشاره به افزایش قابل‌توجه هزینه‌های واردات تلفن همراه مسافری، گفت: با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری حدود ۳۰ میلیون تومان افزایش یافته و این موضوع می‌تواند به کاهش جدی ورود گوشی از مسیر مسافری و تشدید رکود بازار منجر شود.
افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟ افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟
رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران می‌گوید: با افزایش قیمت طلا در دو ماه اخیر، تقاضا به سمت خرید طلای آبشده رفته و مردم کمتر مصنوعات طلا خریداری می‌کنند.
امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است
سیدعلی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی، در آیین نواختن زنگ معاملات امروز بورس تهران، با تأکید بر نقش کلیدی بازار سرمایه در اقتصاد کشور، اظهار کرد: امید جدی ما به بازار سرمایه است؛ بازاری که ذاتاً بر شفافیت استوار است و تمام تلاش ما این است که هرجا عدم شفافیتی وجود دارد، به‌تدریج برطرف شود.
برگزیده
تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران
تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران را ببینید
پایان صبر رئال؛ وینیسیوس زیر تیغ انتقاد پایان صبر رئال؛ وینیسیوس زیر تیغ انتقاد
باشگاه رئال مادرید و هوادارانش دیگر تحمل عملکرد پرنوسان وینیسیوس را ندارند و انتقاد‌ها نسبت به این بازیکن شدت گرفته است
نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد
تیم نیوکاسل که تا لحظات پایانی در آستانه کسب سه امتیاز بود، تنها دو دقیقه مانده به پایان مسابقه برابر حریف خود غافلگیر شد و نتیجه برد را از دست داد.
صفحه خبر بالای تصاویر