کد خبر: ۳۰۸۲۱
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۲ - ۲۳:۰۶

تورس: از استقلال پیشنهاد داشتم ولی به این دلیل نرفتم

روبرتو تورس به نرفتن به استقلال در پنجره نقل و انتقالات تابستانی واکنش نشان داد.

به گزارش مخاطب24 به نقل از خبرآنلاین؛ روبرتو تورس ستاره اسپانیایی گل گهر در برنامه شب‌های فوتبالی درخصوص حاشیه‌های نقل و انتقالاتش و نرفتن به استقلال گفت: من تابستان درحال مذاکرات با باشگاه استقلال بودم اما از همان ابتدا گل‌گهر من را می‌خواست و چند روز پیشنهادشان را روی میز گذاشتند و هم شرایط مهیا بود و من به گل گهر رفتم.

تورس: از استقلال پیشنهاد داشتم ولی به این دلیل نرفتم

تورس در خصوص نرفتن به استقلال اضافه کرد: زمان زیادی با استقلال مذاکره می‌کردیم اما استقلال هرگز پیشنهاد جدی به من داده نشد و پیشنهاد گل گهر برای من خوشایند بود و دوست داشتم به یک باشگاه بروم چون فصل درحال شروع شدن بود و بهترین تصمیم را گرفتم.

تورس درخصوص پیشنهاد نکونام گفت: ورودم به فوتبال ایران و فولاد را مدیون نکونام هستم و از وی تشکر می‌کنم و واقعا هیچ گله‌ای از نکونام ندارم و دوست ماست و تصمیم گرفتم تا آیندم را با گل گهر رقم بزنم.

ستاره اسپانیایی درباره حاشیه اختلاف چند هزار دلاری برای نرفتن به استقلال تصریح کرد: واقعا نمی‌فهمم چرا این مسایل باید عمومی شود چون فکر می‌کنم که این مسایل شخصی هستند و موضوع واقعا پول نبود من در طول بازی حرفه‌ای پول را ترجیح ندادم و فکر می‌کردم به صلاحم است که به بازی در گل گهر ادامه بدم.

برچسب ها: باشگاه استقلال
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.
ضد حال فیفا به تیم منصوریان ضد حال فیفا به تیم منصوریان
فیفا تیم الطلبه عراق را از فعالیت در سه پنجره نقل و انتقالاتی محروم کرد.
تغییر نام دنیس اکرت مهاجم جدید تیم ملی به دنیس درگاهی تغییر نام دنیس اکرت مهاجم جدید تیم ملی به دنیس درگاهی
ثبت نام دنیس اکرت در فیفا با نام دنیس درگاهی ثبت شد و حالا این مهاجم دورگه آماده بازی برای تیم ملی ایران است.