کد خبر: ۴۲۰۰۵
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۲

شانس کدام تیم بیشتر است برای قهرمانی در لیگ برتر: استقلال یا پرسپولیس؟

بررسی بازی‌های باقی‌مانده دو تیم نشان می‌دهد اگر استقلال کار سخت‌تری در مقایسه با پرسپولیس نداشته باشد، کار ساده‌تری هم نخواهد داشت.
شانس کدام تیم بیشتر است برای قهرمانی در لیگ برتر: استقلال یا پرسپولیس؟

مخاطب24:رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران در فاصله سه هفته مانده به پایان، به اوج حساسیت خود رسیده است. دلیلش این است که در این بازه زمانی هنوز تکلیف تیم قهرمان و البته تیم‌هایی که قرار است به دسته پایین‌تر سقوط کنند، مشخص نشده است. اختلاف امتیازی اندک تیم‌ها در بالای جدول برای قهرمانی و اتفاقی مشابه در انتهای جدول برای سقوط، باعث شده تا همه‌چیز شبیه به یک علامت‌سؤال شود. فارغ از درنظرگرفتن احتمالات اتفاقی که در انتهای جدول رقم می‌خورد و می‌تواند حسابی سرنوشت چند تیم را درگیر کند، معمایی که در بالای جدول شکل گرفته، همچنان جذاب‌تر به نظر می‌رسد.

در بالای جدول، مشخص شده که قهرمانی به یکی از دو تیم استقلال یا پرسپولیس خواهد رسید. درواقع، اختلاف امتیاز ایجادشده بین تیم‌های رده سوم به بعد با دو تیم بالای جدول، به قدری شده که حتی اگر استقلال و پرسپولیس هر سه بازی باقی‌مانده را ببازند، باز تیم دیگری به آن‌ها نخواهد رسید. جدال برای قهرمانی، ولی بین دو تیم مطرح پایتخت حسابی داغ است و این روز‌ها فقط یک امتیاز آن‌ها را از یکدیگر جدا کرده است. استقلال با ۶۰ و پرسپولیس با ۵۹ امتیاز در رده‌های اول و دوم جدول قرار گرفته‌اند. هر دو تیم هم در هفته بیست‌وهفتم با تمرکز بالا به مصاف رقبا رفتند؛ پرسپولیس موفق شد با دو گل هوادار را شکست دهد و استقلال هم با یک گل از سد فولاد عبور کرد.

به‌این‌ترتیب، رقابت برای رسیدن به عنوان قهرمانی به ماه خرداد کشیده شده که قرار است از اولین روز این ماه، هفته بیست‌وهشتم به‌صورت هم‌زمان برگزار شود. از آنجا که استقلال سرنوشت قهرمانی را در دست دارد، شانس این تیم برای کسب یک عنوان قهرمانی دیگر در لیگ برتر ایران زیاد است. درواقع در بیش از ۷۰۰ حالت ممکن، استقلال ۶۱ درصد شانس قهرمانی در مقایسه با پرسپولیس دارد. این احتمالات همگی نشان می‌دهد شانس یاران نکونام برای رسیدن به قهرمانی بیش از شاگردان اوسمار ویراست، ولی مسئله اینجاست که احتمال، امری حتمی نیست و نمی‌تواند بزرگ‌ترین ویژگی فوتبال را که غیرقابل پیش‌بینی‌بودن است، زیر سؤال ببرد. اتفاقا بررسی بازی‌های باقی‌مانده دو تیم نشان می‌دهد اگر استقلال کار سخت‌تری در مقایسه با پرسپولیس نداشته باشد، کار ساده‌تری هم نخواهد داشت. مثلا در همین هفته بیست‌وهشتم، پرسپولیس باید در ورزشگاه آزادی به مصاف تیم استقلال خوزستان برود؛ تیمی که این روز‌ها بیش از هر زمان دیگری خطر سقوط به دسته پایین‌تر را حس می‌کند. استقلال هم در شرایطی مشابه باید به مصاف نساجی مازندران برود. ولی مسئله اینجاست که پرسپولیس در خانه و استقلال بیرون از خانه بازی می‌کنند.

درست است که هر دو تیم استقلال خوزستان و نساجی برای رهایی از خطر سقوط محکوم به نباختن هستند، اما ناگفته پیداست کار استقلال در هفته بعدی لیگ برتر در مقایسه با پرسپولیس دشوارتر است. ضمن اینکه شبیه به این سناریو دوباره برای استقلال در هفته‌های بعدی هم رخ خواهد داد. ماجرا از این قرار است که اگر روند نزولی پیکان ادامه داشته باشد، آن‌وقت ممکن است در هفته آخر، استقلال باز هم مقابل رقیبی قرار بگیرد که برای فرار از سقوط می‌جنگد. آن روی ماجرا را هم باید دید که بازی دشوار خارج از خانه پرسپولیس است. سرخ‌پوشان باید به مصاف شمس‌آذر بروند که نشان داده راه‌بردن یا متوقف‌کردن تیم‌های بزرگ را بلد است. استقلال خوزستان، شمس‌آذر و مس رفسنجان رقبای بعدی پرسپولیس تا پایان لیگ خواهند بود. در سوی دیگر، نساجی، گل‌گهر و پیکان هم رقبای استقلال خواهند بود. واضح است که از بین این قرعه‌ها، سخت است قرعه ساده‌تر انتخاب شود. هرچه هست، ولی اگر استقلال بازی‌هایش را ببرد، نیازی به، اما و اگر، مثل چیزی که کار پرسپولیس به آن وابسته است، نخواهد داشت.

برچسب ها: لیگ برتر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد! رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد!
رضا رشیدپور در توییتر خود نوشت به من فرمودند که «ممنوع‌الفعالیت» هستی و حتی اجازه‌ی کار در پلتفرم هم به تو نمی‌دهیم.
روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز
روز جهانی مرد فرصتی است برای گفت‌و‌گو درباره فشار‌های پنهان، انتظارات اجتماعی و ضرورت بازتعریف نقش‌های مردانه در جهانی که در حال تغییر است.
داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند
به داریوش ارجمند از هنرمندان خواست در برابر شایعاتی مانند «پیدا شدن جنازه در سد کرج» هوشیار باشند و بر نقش سربازی آنان در دفاع از فرهنگ در دوران آشوب تأکید کرد.
زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها
زهران ممدانی، شهردار جدید نیویورک، با پیشینه مهاجرتی و برنامه‌های عدالت‌محور، مقابله با بحران مسکن و اصلاح مدارس را اولویت خود قرار داده است.
امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان
ترامپ و عربستان در چارچوب توافق راهبردی، بسته بزرگی از تسلیحات شامل جنگنده‌های اف‌۳۵ را تصویب کردند. ولیعهد سعودی وعده سرمایه‌گذاری یک تریلیون دلاری داد.
نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد
در یک نزاع خانوادگی در محله خزانه تهران، آرش ۲۲ ساله با ضربات چاقو مادربزرگ ۶۵ ساله خود را کشت و عمویش را مجروح کرد.
فرزند کاظم صدیقی درگذشت فرزند کاظم صدیقی درگذشت
محمدمهدی صدیقی، فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی، امام جمعه سابق تهران، به دلیل ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.
برگزیده
ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال
لامین یامال، پدیده نوظهور بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، به دلیل آسیب‌دیدگی ناحیه لگن (پوبالژیا) مدتی از فوتبال دور خواهد بود؛ موضوعی که نگرانی‌های زیادی برای هواداران و کادر فنی ایجاد کرده است.
تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد! تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد!
بررسی استایل و ظاهر دیپلماتیک دستیار جدید تیم ملی، به صدر اخبار جنجالی رسید
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
صفحه خبر بالای تصاویر