کد خبر: ۴۱۹۹۵
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۳

حمایت ویژه کاپیتان سابق پرسپولیس از اوسمار

مدافع میانی سابق پرسپولیس می‌گوید با حملات بی محابای مدافعان کناری این تیم شرایط برای گولسیانی و کنعانی زادگان خطرناک می‌شود.
حمایت ویژه کاپیتان سابق پرسپولیس از اوسمار

مخاطب24:رضا نورمحمدی مدافع اسبق پرسپولیس درباره از دست دادن موقعیت‌های گلزنی مقابل هوادار گفت: به هر حال پرسپولیس به دلیل شرایط خاصی که دارد بی‌محابا حمله می‌کند، چون فقط باید سه امتیاز را بگیرد و از جنگ قهرمانی دور نماند. این مسأله باعث می‌شود پرسپولیس به گونه‌ای ریسکی هم بازی کند که متعاقب آن تیم‌های حریف هم گاهی صاحب موقعیت‌های خطرناکی می‌شوند. تیم هوادار هم از زمانی که شجاعی سرمربیگری‌اش را برعهده گرفته واقعاً نتایج خوبی داشته و تبدیل به تیمی هجومی شده است به همین دلیل بعضی اوقات حملات خطرناکی هم روی دروازه پرسپولیس داشتند که کنعانی‌زادگان و گولسیانی را به زحمت می‌انداختند، چون این دو مدافع به نوعی در حملات تیم هوادار تنها بودند.

نورمحمدی در این باره ادامه داد: به نظرم مدافعان کناری ما بی‌محابا حمله می‌کنند و این مسأله موجب می‌شود مهاجمان حریف با مدافعان میانی ما تنها شوند. این مشکل باید به کمک هافبک‌های دفاعی و بازگشت سریع مدافعان کناری در ضدحملات حریفان جبران شود.

او در خصوص تیم استقلال خوزستان حریف آینده پرسپولیس هم گفت: استقلال خوزستان تیم خوبی است که مقابل سپاهان بازی بسیار خوبی ارائه داد و این تیم قدرتمند را متوقف کرد، اما باخت عجیبی مقابل نساجی متحمل شد. استقلال خوزستان با بازیکنان ازبکستانی و چند چهره دیگرش در نیم فصل دوم پوست انداخته و متحول شده به همین دلیل می‌تواند برای پرسپولیس هم خطرناک باشد، چون به دنبال بقا است و چیزی هم برای از دست دادن ندارد. هر چند من معتقدم قهرمانی به هفته آخر کشیده خواهد شد.

نورمحمدی درباره افت اورونوف مقابل هوادار که نتوانست مثل بازی مقابل نساجی بدرخشد، گفت: اورونوف یکی دو موقعیت مقابل هوادار داشت که آرشا شکوری آن‌ها را مهار کرد، اما شاید از نظر روحی کمی پایین آمده است. شاید با تغییر جایش در چند پست متفاوت و سپردن موارد تاکتیکی مختلف بتوان دوباره از او بهترین بازی را گرفت.

مدافع میانی اسبق سرخ‌ها همچنین گفت: سروش یک بازیکن طراح است که غیبتش در پرسپولیس تا حدودی تأثیرگذار بود، چون به هر حال با بازیسازی و شکل بازی اوحملات تیم به خوبی به زمین حریف انتقال پیدا می‌کند و تیم نظم و هارمونی بهتری پیدا می‌کند.

او در پاسخ به این سوال که آیا اوسمار باید حفظ شود یا نه گفت: بعد از اینکه یحیی رفت اوسمار تیم را در اختیار گرفت و البته با جذب چندین بازیکن خوبی که در زمان یحیی نبودند و دستش هم باز بود نتایج خوبی کسب کرد. به همین دلیل از آنجا که اوسمار شناخت صددرصدی دارد باید حفظ شود.

برچسب ها: پرسپولیس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
منشور کوروش نخستین سند مکتوب حقوق بشر شناخته شد منشور کوروش نخستین سند مکتوب حقوق بشر شناخته شد
یونسکو در چهل‌وسومین کنفرانس سمرقند با اجماع کشور‌ها منشور کوروش بزرگ را نخستین سند مکتوب حقوق بشر جهان اعلام کرد؛ تصمیمی که جایگاه ایران را در میراث عدالت و آزادی پررنگ‌تر کرد.
گروسی: تنها مسیر حل پرونده هسته‌ای ایران دیپلماسی است گروسی: تنها مسیر حل پرونده هسته‌ای ایران دیپلماسی است
رافائل گروسی در گفت‌وگویی با فرانس۲۴ با تأکید بر ضرورت ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای با ایران گفت حملات اخیر آمریکا و اسرائیل روند دیپلماسی را مختل کرده و تنها گفت‌و‌گو می‌تواند راه‌حلی پایدار ایجاد کند.
«اردوبهشت» کلید می‌خورد؛ همکاری نخست بهداد و حقیقت‌دوست «اردوبهشت» کلید می‌خورد؛ همکاری نخست بهداد و حقیقت‌دوست
فیلم سینمایی «اردوبهشت» به کارگردانی محمد داودی، با بازی حامد بهداد و شهرام حقیقت‌دوست، از اواخر آبان در تهران مقابل دوربین می‌رود و برای حضور در جشنواره فجر آماده می‌شود.
تأیید نهایی تعرفه پلکانی واردات خودرو در مجلس تأیید نهایی تعرفه پلکانی واردات خودرو در مجلس
مجلس شورای اسلامی مصوبه دولت درباره تعرفه پلکانی واردات خودرو را بدون مغایرت تأیید کرد؛ اقدامی که وزارت صمت آن را گامی برای مهار قیمت‌ها و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان می‌داند.
قائم‌پناه: اولویت مردم معیشت است نه مسائل سیاسی قائم‌پناه: اولویت مردم معیشت است نه مسائل سیاسی
معاون اجرایی رئیس‌جمهوری با تأکید بر اینکه مطالبات اصلی مردم معیشتی است، گفت دولت وظیفه دارد برای تأمین نیاز‌های ابتدایی شهروندان تلاش کند و نگاه مبتنی بر کارآمدی را در مدیریت استان‌ها گسترش دهد.
زاکانی: رونمایی از مجسمه والرین نماد شکست طمع‌ورزان زاکانی: رونمایی از مجسمه والرین نماد شکست طمع‌ورزان
شهردار تهران در مراسم رونمایی از مجسمه «زانو زدن والرین» گفت این نماد تاریخی پیام ایستادگی ایران در برابر طمع‌ورزان و دشمنانی است که در گذشته و امروز در پی ضربه زدن به کشور بوده‌اند.
از اشرف حکیمی تا بازیکنان ایرانی؛ نگاهی به تلخ‌ترین مصدومیت‌های فوتبالی از اشرف حکیمی تا بازیکنان ایرانی؛ نگاهی به تلخ‌ترین مصدومیت‌های فوتبالی
مصدومیت اشرف حکیمی مقابل بایرن مونیخ بهانه‌ای شد تا در مخاطب۲۴ نگاهی به بدترین مصدومیت‌های تاریخ فوتبال ایران و جهان داشته باشیم.
برگزیده
منچستر سیتی۴-۱دورتموند؛ نیش زنبورها، کارگر نبود! منچستر سیتی۴-۱دورتموند؛ نیش زنبورها، کارگر نبود!
منچسترسیتی با درخشش فودن و هالند دورتموند را ۴-۱ شکست داد و نشان داد هنوز قدرت برتر اروپاست. بررسی کامل جزئیات بازی و نمایش تاکتیکی شاگردان گواردیولا.
صابر رفت صابر رفت
خبر تلخ در صبح پائیزی تمام ایران را شوکه کرد و صابر کاظمی برای همیشه پر کشید.
فیورنتینا هم بدون سرمربی شد؛ سایه‌ی سقوط سنگین‌تر از قبل فیورنتینا هم بدون سرمربی شد؛ سایه‌ی سقوط سنگین‌تر از قبل
آغاز فصل برای فیورنتینا فاجعه‌بار بود و حالا با اخراج پیولی، نگرانی از سقوط به سری B جدی‌تر از همیشه است. آیا امیدی به بازگشت وجود دارد؟
صفحه خبر بالای تصاویر