کد خبر: ۴۱۹۸۶
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۲

پدیده فوتبال ایران قید پیوستن به پرسپولیس را زد

بعد از ماه‌ها اخبار و شایعه درباره حضور نیما اندرز در پرسپولیس گفته می‌شود این انتقال به احتمال زیاد منتفی است.
پدیده فوتبال ایران قید پیوستن به پرسپولیس را زد

مخاطب24:نیما اندرز مدافع راست تیم ملی جوانان که پائیز سال گذشته در جام جهانی نوجوانان درخشید و نگاه‌ها را به خود خیره کرد از همان زمان مورد توجه مدیران باشگاه پرسپولیس قرار گرفت.

در عین حال هم در نقل و انتقالات زمستانی هم در روز‌های اخیر شایعاتی مبنی بر پیوستن این بازیکن به پرسپولیس شنیده می‌شد، اما ظاهرا این انتقال منتفی است.

در حاشیه بازی تدارکاتی تیم ملی جوانان مذاکراتی بین مدیران باشگاه پرسپولیس و این بازیکن صوت گرفته، اما ظاهرا اندرز تمایل دارد لژیونر شود و حتی صحبت‌های مقدماتی برای حضورش در یک تیم اسپانیایی شنیده می‌شود.

از طرفی ظاهرا حتی اگر این بازیکن عضو باشگاه کیا لژیونر نشود هم انتقالش به پرسپولیس رقم بالایی می‌طلبد و باشگاه پرسپولیس نمی‌خواهد برای جذب یک بازیکن کمتر از ۱۸ سال هزینه میلیاردی متقبل شود.

جالب اینکه مدافع راست تیم ملی جوانان که با شماره ۲ برای این تیم بازی می‌کند در بازی تدارکاتی روز یکشنبه مقابل پرسولیس از روی ضربه ایستگاهی دروازه سرخ‌ها را باز کرد و اولین گل این بازی را به نام خود زد.

برچسب ها: فوتبال ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
امامعلی حبیبی اسطوره کشتی ایران درگذشت امامعلی حبیبی اسطوره کشتی ایران درگذشت
امامعلی حبیبی فوق ستاره کشتی ایران در سال‌های دور در سن ۹۴ سالگی درگذشت
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
برگزیده
امامعلی حبیبی اسطوره کشتی ایران درگذشت امامعلی حبیبی اسطوره کشتی ایران درگذشت
امامعلی حبیبی فوق ستاره کشتی ایران در سال‌های دور در سن ۹۴ سالگی درگذشت
ورود تیم امید ایران به دبی ورود تیم امید ایران به دبی
تیم امید فوتبال ایران با هدف آماده‌سازی برای رقابت‌های مقدماتی جام ملت‌های آسیا، وارد دبی شد تا اردویی چندروزه را زیر نظر کادر فنی برگزار کند. این اردو فرصتی کلیدی برای هماهنگی بیشتر بازیکنان و ارزیابی تاکتیکی پیش از آغاز رقابت‌های حساس قاره‌ای خواهد بود.
محرومیت فوری سرژ اوریه؛ ممنوعیت کامل از حضور در تمرینات تا اطلاع ثانوی محرومیت فوری سرژ اوریه؛ ممنوعیت کامل از حضور در تمرینات تا اطلاع ثانوی
سرژ اوریه، مدافع سرشناس فوتبال، با تصمیم فوری کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ایران، تا اطلاع ثانوی از حضور در تمامی فعالیت‌های فوتبالی، حتی تمرینات باشگاهی، محروم شد.
صفحه خبر بالای تصاویر