کد خبر: ۴۱۹۸۰
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۸

۴گزینه ریاست کمیسیون امنیت ملی مجلس چه کسانی هستند؟

منوچهر متکی، علاءالدین بروجردی، ابوالفضل ظهره‌وند و حسن قشقاوی اصلی‌ترین گزینه‌ها برای ریاست کمیسیون امنیت ملی مجلس دوازدهم هستند.
۴گزینه ریاست کمیسیون امنیت ملی مجلس چه کسانی هستند؟

مخاطب۲۴-۷ خرداد ماه سال مجلس دوازدهم با ۲۹۰ نماینده منتخب شروع به کار خواهد کرد و طبق قانون در اولین اقدام باید هیئت رئیسه سنی، انتخابات هیئت رئیسه دائم را برای یکسال آتی برگزار کند تا رئیس و دیگر اعضای هیئت رئیسه مجلس انتخاب شود.
بعد از انتخابات هیئت رئیسه، موضوع تشکیل کمیسیون‌های تخصصی مجلس آغاز خواهد شد و نمایندگان حسب اولویتی‌های که از پیش تعیین شده است درباره حضور در کمیسیون‌ها معرفی و در نهایت ۱۳ کمیسیون تخصصی مجلس تشکیل خواهد شد.

در مجلس یازدهم، کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی بیشترین استقبال و کمیسیون فرهنگی کمترین استقبال را داشته است به طوری که در مجلس گذشته، حدود ۱۰۰ نماینده یعنی بیش از یک سوم آنان خواستار حضور در کمیسیون امنیت ملی بودند که بعید نیست مجدداً در مجلس دوازدهم نیز با چنین استقبالی روبرو شویم؛ البته قرار است نمایندگان بر اساس تجربه، تحصیلات، تخصص و فعالیت‌های پیشین برای حضور در کمیسیون لحاظ شود.

به نظر می‌رسد مهمترین موضوع پیش روی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، انتخاب هیئت رئیسه و رئیس آن باشد؛ طبق شنیده‌های خبرنگار تسنیم، منوچهر متکی که سابقه حضور در راس وزارت خارجه را دارد برای ریاست این کمیسیون تمایل دارد و در صورتی که نتواند بر صندلی ریاست مجلس تکیه بزند، اولویت دوم وی، ریاست کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی خواهد بود.

علاوه بر منوچهر متکی، علاءالدین بروجردی دیپلمات اسبق وزارت خارجه که سابقه ریاست چند دوره این کمیسیون را دارد نیز جزو گزینه‌های ریاست کمیسیون امنیت ملی است.

ابوالفضل ظهره‌وند سفیر اسبق ایران در افغانستان و ایتالیا و حسن قشقاوی سفیر سابق ایران در سوئد، قزاقستان و اسپانیا نیز در حال رایزنی برای ریاست کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس دوازدهم هستند.

برچسب ها: مجلس دوازدهم
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
وعده‌های دنیامالی را جدی نگیرید! وعده‌های دنیامالی را جدی نگیرید!
هنوز تاریخ قطعی و دقیق برای آغاز لیگ‌برتر اعلام نشده که چالش تیم‌ها برای برگزاری بازی‌های خانگی‌شان شروع شده است. ورزشگاه آزادی همچنان در حال بازسازی است و وزیر ورزش هم صرفاً به اعلام تاریخی که نزدیک نیست، بسنده می‌کند.
شاید یاران پزشکیان اکنون به مخالفان او تبدیل شده باشند شاید یاران پزشکیان اکنون به مخالفان او تبدیل شده باشند
دو چهره سیاسی اصولگرا از اقدامات تندرو‌ها علیه مسعود پزشکیان انتقاد کردند و آن را کاری نامناسب دانستند.
لامین یامال وارث مسی لامین یامال وارث مسی
لامین یامال با حضور در کنار خوان لاپورتا، رئیس باشگاه بارسلونا، ‏پیراهن شماره ۱۰ بارسا را از او دریافت کرد. ‏
بازیکن لالیگا در تبریز توپ می‌زند بازیکن لالیگا در تبریز توپ می‌زند
مدافع فصل گذشته الاوس به تیم تراکتور پیوست.
دسترسی به اطلاعات حق همه مردم است، نه یک طبقه خاص دسترسی به اطلاعات حق همه مردم است، نه یک طبقه خاص
رئیس جمهور به ماجرای اینترنت طبقاتی واکنش نشان داد و تصریح کرد: دسترسی به اطلاعات آزاد حق همه مردم است، نه یک طبقه خاص. دولت موظف و مصمم است اینترنت آزاد، باکیفیت و فراگیر فراهم کند. مصوبه اخیر شورایعالی فضای مجازی برای حمایت از اقتصاد دیجیتال بود، نه محدودسازی.
بعد از سوپرمن؛ ۹ فیلم بعدی کمپانی DC را بشناسید! بعد از سوپرمن؛ ۹ فیلم بعدی کمپانی DC را بشناسید!
فیلم «سوپرمن» به‌عنوان آغازگر فاز جدید کمپانی DC، با استقبال خوبی از سوی مخاطبان همراه شده و حالا طرفداران مشتاقانه منتظر ادامه ماجرا هستند. از سوپرگرل و بتمن تا واندر وومن و حتی ضدقهرمان‌هایی مثل دث‌استروک و بین، این کمپانی برنامه‌ای بلندپروازانه با ۹ فیلم تاییدشده برای ساخت یک دنیای سینمایی منسجم در پیش دارد.
صدا و سیمای ملی یا شبکه های جبلی و جلیلی و رجبی! صدا و سیمای ملی یا شبکه های جبلی و جلیلی و رجبی!
بخشی از جامعه ما، ازجمله روشنفکران و مردم عادی، می‌دانند که آن‌چه از برخی تلویزیون‌های ماهواره‌ای فارسی‌زبان پخش می‌شود به چه میزان اغراق‌شده و ضدملی است. با این حال استدلال و تحلیل‌های آنها، جدا از عملکرد سوگیرانه‌شان، بعضا بسیار واقع‌گرایانه‌تر از صداوسیماست. به همین دلیل است که این رسانه‌ها توانسته‌اند به افکار عمومی ایران راه پیدا کنند.
برگزیده
ملت و ملی پرتکرارترین کلمات در سخنرانی امروز رهبر ملت و ملی پرتکرارترین کلمات در سخنرانی امروز رهبر
تحلیل متن خبر منتشره از بیانات امروز رهبر معظم انقلاب، از تاکید جدی ایشان روی کلیدواژه‌های مهم حکایت می‌کند.
چرا اسرائیل حامی درروزی‌ها است؟ چرا اسرائیل حامی درروزی‌ها است؟
دروزی‌ها در جنگ‌های ۱۹۶۷، ۱۹۷۳ و در حملات علیه حزب‌الله لبنان در دهه‌های اخیر، در کنار ارتش اسرائیل جنگیده‌اند.
شاید یاران پزشکیان اکنون به مخالفان او تبدیل شده باشند شاید یاران پزشکیان اکنون به مخالفان او تبدیل شده باشند
دو چهره سیاسی اصولگرا از اقدامات تندرو‌ها علیه مسعود پزشکیان انتقاد کردند و آن را کاری نامناسب دانستند.
صفحه خبر بالای تصاویر