کد خبر: ۴۱۷۸۷
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۹
در حاشیه ۲۸ مین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی انجام شد

امضای تفاهم‌نامه بانک صادرات ایران با تاپیکو

​همزمان باچهارمین روز برگزاری ۲۸ مین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی تهران، تفاهم‌نامه توسعه همکاری بانک صادرات ایران با شرکت سرمایه‌گذاری نفت، گاز و پتروشیمی تأمین (تاپیکو) امضا شد.
امضای تفاهم‌نامه بانک صادرات ایران با تاپیکو

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران:این تفاهم‌نامه که به امضای محسن سیفی، مدیرعامل بانک صادرات ایران و بابک افقهی مدیرعامل تاپیکو رسید، توسعه همکاری متقابل برای تأمین مالی و حمایت از کمک به حل برخی دغدغه‌های صنعت نفت از جمله حل مشکل ناترازی گاز و ارتقای شرایط تولید و اشتغال مورد توجه قرار گرفته است.

محسن سیفی در حاشیه امضای این تفاهم‌نامه که با حضور مهدی اقبالی راد، عضو هیئت‌مدیره و سایر مدیران ارشد این بانک صورت گرفت، راهبرد‌های بانک صادرات ایران را برای حمایت از صنعت نفت و صنایع وابسته به این صنعت مورد اشاره قرار داد و افزود: بانک صادرات ایران به پشتوانه بیش از هفت دهه تجربه در زمینه تأمین مالی خرد و کلان اقتصاد کشور، نقش سازنده و مؤثر خود را با استفاده از محصولات و ظرفیت‌های نوین در شعب داخلی و خارجی کشور برای کمک به تحقق اهداف «جهش تولید با مشارکت مردم» به کار خواهد گرفت.

بابک افقهی نیز در آئین امضای این تفاهم‌نامه، بانک صادرات ایران را بانک بزرگ و پیشرو در تأمین مالی بخش تولید عنوان کرد و گفت: برای تحول در حوزه صنعت پتروشیمی نیازمند تأمین مالی و سرمایه‌گذاری گسترده در حوزه بالادستی و پایین‌دستی برای توسعه محصولات در این صنعت هستیم تا تأمین مالی پایداری در زمینه سوخت و خوراک صورت پذیرد.

او حضور بانک صادرات ایران در حمایت از این صنعت را موجب کمک به حل برخی مشکلات از جمله ناترازی موجود در زمینه گاز و توسعه محصولات و تولیدات صنایع پایین‌دستی دانست و تاکید کرد از روش‌های متنوع تأمین مالی بانک صادرات ایران برای پیشبرد روند رو به رشد پیشرفت و تولید و اشتغال استفاده خواهیم کرد.

بر اساس این تفاهم‌نامه توسعه همکاری‌ها و افزایش تعاملات در زمینه‌های مرتبط، ارائه انواع خدمات مالی و بانکی ریالی و ارزی، اعطای انواع تسهیلات ریالی و ارزی و استفاده از ظرفیت ضمانت‌نامه و اعتبارات اسنادی، صدور گواهی سپرده خاص، انتشار انواع اوراق، تأمین سرمایه در گردش واحد‌های تولیدی و استفاده از ظرفیت‌های محصولات نوین بانک مورد توافق قرار گرفت.

همچنین در جریان برگزاری این نمایشگاه مدیرعامل، اعضای هیئت‌مدیره و مدیران ارشد بانک صادرات ایران با مدیران برخی شرکت‌های فعال در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی از جمله هوایار (طراح و سازنده انواع کمپرسور‌های صنعتی)، گروه توسعه صنایع نفت، گاز و پتروشیمی پارس کیهان، ماشین‌سازی اراک، هلدینگ صنایع تجهیزات نفت، پالایشگاه نفت بندرعباس و همچنین هلدینگ فاتح صنعت دیدار و برای توسعه همکاری و کمک به تأمین مالی بخش‌های مختلف تولید در این شرکت‌ها اعلام آمادگی کردند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد
تیم ملی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های کشتی آزاد قهرمان جهان ۲۰۲۵ که در زاگرب کرواسی در حال برگزاری است موفق شد یک روز زودتر، بالاتر از آمریکا به عنوان قهرمانی زودهنگام جهان دست یابد.
متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان در نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب، حمله اخیر رژیم صهیونیستی به دوحه را تروریسم آشکار و نقض اصول دیپلماتیک دانست و خواستار اتحاد و وحدت امت اسلامی شد
دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری
درویش فعال محیط زیست به مناسبت روز بدون خودرو، بیان کرد امیدوارم روزی برسد که حداقل ۱۰ درصد حمل و نقل شهری با دوچرخه انجام شود
جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس
پانزدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران شامگاه شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴در تالار قلم کتابخانه ملی ایران برگزار شد
قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان
پرونده «شیطان لویزان» که با ۹ شاکی و روایت‌های هولناکشان افکار عمومی را شوکه کرده، همچنان در پیچ‌وخم دادگاه‌ها گرفتار است
فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد
با کاهش اعتراضات خیابانی در نپال، قاضی پیشین و چهره برجسته سیاسی، سوشیلا کارکی، به عنوان نخست‌وزیر موقت این کشور منصوب شد.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر