کد خبر: ۴۱۷۶۵
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۲

حفظ تناسب اندام سلامت روان کودکان را تقویت می‌کند

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که فواید آمادگی جسمانی برای کودکان بر سلامت روان آن‌ها نیز تاثیر می‌گذارد.
حفظ تناسب اندام سلامت روان کودکان را تقویت می‌کند

مخاطب۲۴- نتایج یک مطالعه جدید نشان داد که ورزش زیاد ممکن است از علائم افسردگی، اضطراب و اختلال بیش فعالی در کودکان محافظت کند.

به گفته محققان، هر چه بیشتر ورزش کنید، بهتر است: عملکرد بالاتر در فعالیت‌های قلبی عروقی، قدرت و استقامت عضلانی هر کدام با محافظت بیشتر در برابر مشکلات سلامت روان همراه بود.

مطالعه جدید که توسط محققان تایوان انجام شد، داده‌های تست‌های آمادگی جسمانی دانشجویان ملی تایوان را با پایگاه داده تحقیقات بیمه ملی مقایسه کرد. محققان از داده‌های ناشناس برای مقایسه آمادگی جسمانی دانش آموزان با سلامت روان آن‌ها استفاده کردند.

خطر ابتلاء به اختلال سلامت روان در مقابل تناسب اندام قلبی، با مدت زمان یک دانش آموز در دوی ۸۰۰ متر، استقامت عضلانی با تعداد دراز و نشست‌های انجام شده و قدرت عضلانی با پرش ایستاده اندازه گیری شد.

محققان پی بردند عملکرد بالاتر در هر فعالیت با خطر کمتر اختلال سلامت روان مرتبط بود. به عنوان مثال، کاهش ۳۰ ثانیه‌ای در زمان دوی ۸۰۰ متر با کاهش خطر اضطراب، افسردگی و اختلال بیش فعالی در دختران مرتبط بود. در پسران، با اضطراب کمتر و خطر کمتر اختلال بیش فعالی همراه بود.

در همین حال، افزایش پنج دراز و نشست در دقیقه با کاهش اضطراب و خطر اختلال بیش فعالی در پسران و با کاهش خطر افسردگی و اضطراب در دختران مرتبط بود.

محققان در این مطالعه نوشتند: «این یافته‌ها پتانسیل آمادگی قلبی تنفسی و عضلانی را به عنوان عوامل محافظتی در کاهش شروع اختلالات سلامت روان در بین کودکان و نوجوانان نشان می‌دهد.»

کارشناسان عنوان می‌کنند که استفاده زیاد از صفحه نمایش، جایگزین خواب، ورزش و فعالیت‌های شخصی شده است که همگی کلید رشد سالم محسوب می‌شوند.

محققان نتیجه گرفتند: «یافته جدید بر نیاز به تحقیقات بیشتر در مورد برنامه‌های آمادگی جسمانی هدفمند تاکید می‌کند. برنامه‌های ورزشی پتانسیل قابل توجهی به عنوان مداخلات پیشگیرانه اولیه در برابر اختلالات روانی در کودکان و نوجوانان دارند».

برچسب ها: سلامت روان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر