کد خبر: ۴۱۷۱۵
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۹

نسبت کفایت سرمایه بانک توسعه تعاون ۶.۶ درصد است

مدیر عامل بانک توسعه تعاون اعلام داشت بنا به اعلام نظر بانک مرکزی نسبت کفایت سرمایه بانک توسعه تعاون ۶.۶ درصد است.
نسبت کفایت سرمایه بانک توسعه تعاون ۶.۶ درصد است

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛محمد شیخ حسینی مدیر عامل بانک توسعه تعاون طی ارتباط ویدئو کنفرانسی با مدیران و همکاران استانی و در حضور معاونین مدیر عامل و تعدادی از مدیران ستادی بانک اظهار داشت: همکاران کم ادعا، کم توقع و با غیرت بانک توسعه تعاون طی سال ۱۴۰۲ عملکردی درخشان رقم زدند. کارنامه مالی و عملکردی بانک نشان دهنده آن است که آمار و دستاورد‌های حاصل شده در طول ۱۵ سال فعالیت بانک نقطه عطف محسوب می‌شود.
وی افزود: شاخص npl بانک توسعه تعاون در حد ۳.۵ درصد مدیریت شده است که در طول حیات بانک توسعه تعاون بی سابقه و در شبکه بانکی کم نظیر است. سودآوری نشان دهنده و نمودار و برآیند فعالیت‌ها و تلاش نقش آفرینان و بازیگران هر موسسه و بنگاه اقتصادی است، در این شاخص در سال ۱۴۰۱ بانک پس از یک دهه به سوددهی رسید و بانک در ریل سوددهی قرارگرفت و روند در سال ۱۴۰۲ به گونه‌ای بوده است که امید داریم در این دولت بتوانیم زیان انباشته ناشی از سال‌های قبل را جبران کنیم. برنامه‌های جذب منابع به طور کامل محقق شد، رشد ۴۰ درصدی منابع بانک توسعه تعاون طی سال پیشین دو برابر میانگین رشد شبکه بانکی بود و کمتر بانکی این رشد را تجربه کرد. در پرداخت تسهیلات تکلیفی و حمایتی نیز حداکثر تعهدات ایفا شد. در پرداخت مصوبات سفر‌های استانی هیات دولت به لحاظ تعداد رتبه اول و به لحاظ مبلغ رتبه دوم را دارا هستیم. در موضوع درآمد‌های مشاع و غیر مشاع، صدور ضمانت نامه، صدور اعتبار اسنادی نیز قریب به ۲۰۰ درصد برنامه بانک محقق گردید و عملکرد تحولی و جهشی بوده است.
این مقام بانکی تاکید کرد: افزایش سرمایه بانک توسعه تعاون از ۲۸ هزار میلیارد ریال به ۶۲ هزار میلیارد ریال اقدامی ارزنده در دوره اخیر بوده است، بنا بر اعلام بانک مرکزی تثبیت شد که نسبت کفایت سرمایه بانک ۶.۶ درصد است. افزایش این شاخص سهم مهمی در ظرفیت‌ها و ارتقای سطح شاخص‌ها و اعتبار بانک دارد.
شیخ حسینی تصریح نمود: برنامه‌های ویژه‌ای برای تحقق شعار سال داریم، به ویژه آن که رهبر معظم انقلاب طی دیدار اخیر با کارگران، تعاون را مصداق بارز مشارکت مردم دانستند. روش‌های جدید تامین مالی نوین از جمله تامین مالی خرد جمعی، صدور اوراق صکوک و مرابحه، گواهی سپرده خاص، فاکتورینگ، برات الکترونیک، اوراق گام و SCR راهکاری ارزشمند برای حمایت مالی از تعاونگران و تولید کنندگان است. در این حوزه برای ستاد تکلیف گذاشته ایم و استان‌ها نیز پیشگام شوند و با شناسایی مشتریان و هدایت آنان این ابزار را به مشتریان معرفی کنند که البته منافع و مزایای خوبی برای مشتریان و شعب و استان‌ها هم دارد. در حال حاضر بانک توسعه تعاون بیش از ۵۰ درصد حجم تامین مالی خرد جمعی را در شبکه بانکی انجام داده است.
مدیر عامل بانک توسعه تعاون گفت: از مهمترین برنامه‌های کلان مدیریت بانک در این دوره افزایش سهم بازار بانک است. برنامه‌های عملیاتی نیز به گونه‌ای به استان‌ها ابلاغ شده است تا در حجم عملیات بانک به خصوص در ارائه خدمات بانکی و مالی تحول و جهش صورت پذیرد.
وی خاطر نشان کرد: وصول بموقع و جذب منابع ارزان قیمت بسیار مهم است و باید عملکرد واحد‌ها به صورت روزانه توسط روسای شعب، مدیران استان و مدیران واحد‌های ستادی رصد و پیگیری گردد، همکاران با توکل به خدا، شکرگزاری، اراده و اعتماد به نفس، روحیه همکاری و دوستی، رعایت حق الناس، خیرخواهی، نوع دوستی برای یکدیگر و مشتریان در کنار جنبه‌های فنی و مهارتی و تلاش و پیگیری شرایطی را فراهم کنند تا اهداف عملیاتی بانک و جهش در عملکرد در این دوره محقق شود.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.