کد خبر: ۴۱۶۰۱
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۸

الهلال با اقتدار قهرمان لیگ عربستان شد

الهلال در هفته سی و یکم رقابت‌های لیگ عربستان با نتیجه ۴ بر یک الحزم را شکست داد تا مقتدرانه قهرمانی خود را قطعی کند.
الهلال با اقتدار قهرمان لیگ عربستان شد

مخاطب24:الهلال در ادامه هفته سی و یکم رقابت‌های لیگ عربستان در ورزشگاه خانگی خود از الحزم پذیرایی کرد.

آبی پوشان صدرنشین در ادامه پیروزی‌های پیاپی خود توانستند برابر مهمان خود الحزم با نتیجه ۴ بر ۱ به پیروزی برسند تا سه هفته قبل از پایان لیگ قهرمانی خود را قطعی کنند.

میتروویچ در این بازی دبل کرد. ساوویچ و بازیکن حریف دیگر گل‌های الهلال را در این بازی به ثمر رساندند.

الهلال فصل با شکوهی را تجربه کرد به طوریکه در ۳۱ بازی خود ۲۹ پیروزی و تنها دو تساوی را کسب کرد تا مقتدرانه قهرمان شود.

الهلال با این پیروزی ۸۹ امتیازی شد تا با اختلاف ۱۲ امیتازی نسبت به نزدیک‌ترین تعقیب کننده خود به صدرنشینی اش ادامه دهد این در حالی است که تا پایان لیگ تنها ۳ بازی دیگر باقی مانده است.

برچسب ها: الهلال
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم
یک انفجار مهیب در تاسیسات نفتی پتروسدنو در شرق ونزوئلا موجب آتش‌سوزی گسترده شد؛ احتمال سرایت به واحد‌های تولید نفت نیز وجود دارد.
بهای طلای جهانی افزایش یافت بهای طلای جهانی افزایش یافت
قیمت جهانی طلا امروز با رشد ۰.۳ درصدی به ۴۰۹۲ دلار و ۹۸ سنت رسید؛ بازار معاملات آتی آمریکا نیز افزایش ۰.۲ درصدی را تجربه کرد.
ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند
محمدجواد ظریف در مراسم رونمایی از کتاب خاطرات جهانگیری گفت مردم و مدیران سرمایه اصلی ایران هستند و باید همواره قطب‌نمای ما باشند.
عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است
معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد ارتباطات علمی بین‌المللی و استفاده از نخبگان ایرانی خارج از کشور برای رسیدن به اقتدار علمی حیاتی است.
جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است
معاون اول دولت روحانی می‌گوید اقتصاد کشور در وضعیت «نه جنگ و نه صلح» با چالش‌هایی جدی مواجه است و اصلاحات اقتصادی ضروری است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اعلام کرد شورای عالی امنیت ملی به دلیل شرایط حساس، اجرای قانون عفاف و حجاب را برای مدتی به تعویق انداخته است.
ایرانسل طرح «بسته‌های خواندنی» با تخفیف ویژه باغ کتاب راه‌اندازی کرد ایرانسل طرح «بسته‌های خواندنی» با تخفیف ویژه باغ کتاب راه‌اندازی کرد
به مناسبت هفته کتاب، ایرانسل به مشترکان خود با خرید بسته اینترنت، پیامک تخفیف ۲۰ درصدی برای استفاده از خدمات باغ کتاب تهران ارائه می‌دهد.
برگزیده
ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال
لامین یامال، پدیده نوظهور بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، به دلیل آسیب‌دیدگی ناحیه لگن (پوبالژیا) مدتی از فوتبال دور خواهد بود؛ موضوعی که نگرانی‌های زیادی برای هواداران و کادر فنی ایجاد کرده است.
تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد! تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد!
بررسی استایل و ظاهر دیپلماتیک دستیار جدید تیم ملی، به صدر اخبار جنجالی رسید
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
صفحه خبر بالای تصاویر