کد خبر: ۴۱۵۰۹
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۶

جعل آرم سازمان غذا و دارو در فرآورده‌های تقلبی

مدیرکل امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، جعل آرم سازمان در برخی محصولات آرایشی و بهداشتی تقلبی را تایید کرد.
جعل آرم سازمان غذا و دارو در فرآورده‌های تقلبی

مخاطب۲۴- محمود آل بویه، با بیان اینکه تمام تلاش خود را به کار بسته ایم تا زمینه تولید داخل را برای محصولات آرایشی بهداشتی در کشور فراهم کنیم، گفت: باید سرانه بالای مصرف فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی در کشور را به فرصت تبدیل کنیم.

وی افزود: در حال حاضر سرانه مصرف اقلام آرایشی و بهداشتی در خانواده‌های ایرانی بیش از متوسط جهانی است. حال ممکن است برخی این آمار را تهدید تلقی کنند، ولی اگر از آن برای اشتغال زایی استفاده کرده و امکان دسترسی به محصولات سالم را فراهم کنیم این موضوع برای ما یک فرصت و نقطه قوت است و نگرانی از بابت آن نداریم.

همچنین با اشاره به ضرورت منطقی شدن و مصرف درست محصولات آرایشی بهداشتی افزود: باید توجه داشت که سلامت این محصولات از بعد آلاینده‌ها، فلزات سنگین، آلاینده‌های میکروبی و سایر موارد بسیار مهم است؛ چرا که این محصولات مستقیماً با پوست در تماس هستند.

وی تصریح کرد: تلاش می‌کنیم که تولید داخلی این محصولات را افزایش داده و رویکردمان هم افزایش تولید داخلی فرآورده‌های آرایشی بهداشتی است.

آل بویه به موضوع قاچاق در حوزه آرایشی بهداشتی هم پرداخت و آن را عمدتاً در محصولات محافظ‌های پوست، رنگ مو و اقلام آرایشی که بیشتر مصرف پوستی دارند، دانست.

وی با ذکر اینکه در دنیا همواره مجموعه‌های متقلب بسیار جلو هستند و بر همین اساس در کشور ما هم گاهی آرم سازمان را در بخشی از فرآورده‌های تقلبی جعل می‌کنند، تاکید کرد: باید مردم را با مصرف صحیح و منطقی این فرآورده‌ها آشنا کنیم بر همین اساس باید کاری کرد تا مردم از اصالت فرآورده‌ها مطمئن شوند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
طلسم شکنی شاهزاده ایرانی؟ طلسم شکنی شاهزاده ایرانی؟
سه‌شنبه شب و در هفته چهارم لیگ قهرمانان اروپا (UCL) تیم المپیاکوس یونان با ستاره ایرانی خود در برابر پی‌اس‌وی آیندهوون صف آرایی خواهد کرد. طارمی امیدوار است بتواند طلسم گل‌نزدن خود در این رقابت‌ها را بشکند.
رسانه عبری: جاسوسان اسرائیلی اطلاعات حساس به ایران منتقل کردند رسانه عبری: جاسوسان اسرائیلی اطلاعات حساس به ایران منتقل کردند
یک رسانه عبری اعلام کرد ۳۸ اسرائیلی که به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شده‌اند، اطلاعات بسیار حساس را به مقامات ایرانی منتقل کرده‌اند.
سفر مدیر اطلاعات ملی آمریکا به اسرائیل سفر مدیر اطلاعات ملی آمریکا به اسرائیل
مدیر اطلاعات ملی آمریکا به اسرائیل سفر و از مرکز هماهنگی آمریکایی در کریات جات بازدید کرد؛ او از امید و مشارکت چندملیتی برای تثبیت غزه سخن گفت.
بن‌سلمان به آمریکا می‌رود بن‌سلمان به آمریکا می‌رود
ولیعهد سعودی، محمد بن‌سلمان، ۱۸ نوامبر برای دیداری رسمی با دونالد ترامپ به کاخ سفید سفر می‌کند؛ تمرکز دیدار بر توافق ابراهیم و روابط دوجانبه است.
کیم درگذشت کیم درگذشت
«کیم یونگ نام»، رئیس سابق پارلمان کره شمالی و رئیس کشور پیشین این کشور، پس از بیش از ۲۰ سال خدمت، در سن ۹۷ سالگی درگذشت.
رئیس‌جمهور: باید نسبت به ارتقا کیفیت محصولات فناورانه اقدام کنیم رئیس‌جمهور: باید نسبت به ارتقا کیفیت محصولات فناورانه اقدام کنیم
مسعود پزشکیان در بازدید از نمایشگاه فناوری‌های نوین تأکید کرد که محصولات دانش‌بنیان باید با کیفیت بالا تولید، صادر و برای خدمت‌رسانی به مناطق محروم به کار گرفته شوند.
یوتیوب در دانشگاه تهران رفع فیلتر شد یوتیوب در دانشگاه تهران رفع فیلتر شد
دانشگاه تهران اعلام کرد که دسترسی به یوتیوب از طریق اینترنت داخلی این دانشگاه برای دانشجویان رفع فیلتر شده و استفاده آموزشی و پژوهشی تسهیل شد.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر