کد خبر: ۴۳۰۱۷
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۱

محصولات آرایشی و بهداشتی باید عاری از مواد سمی باشند

مدیرکل امور فراورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: اولویت سازمان در صدور پروانه تولید محصولات آرایشی و بهداشتی عاری بودن از مواد مضر و ممنوعه در ترکیبات محصول است.
محصولات آرایشی و بهداشتی باید عاری از مواد سمی باشند

مخاطب ۲۴- محمود آل بویه، با تاکید بر اینکه کیفیت و سلامت محصولات آرایشی و بهداشتی مهمترین شاخصه برای مصرف‌کنندگان فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی است، افزود: سازمان غذا و دارو در سال‌های اخیر در این خصوص تلاش‌های زیادی به منظور کنترل کیفیت آن‌ها طرح ریزی کرده است.

وی ادامه داد: اگرچه وجوه نظارتی اداره کل امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی اصلی‌ترین وظیفه آن است، اما سیاست گذاری برای اتفاقات و رخداد‌های پیش برنده صنعت و حمایت از تولید کنندگان را هم در سر فصل برنامه‌های خود قرار داده است تا در محصولات آرایشی بهداشتی از فرآورده‌های پرمصرف در کشور ما محسوب می‌شوند و به دلیل ارتباط مستقیم این محصولات با سلامت افراد، برخورداری از معیار‌های کیفی در آن‌ها بسیار حائز اهمیت است.

بیشتر بخوانید

مدیرکل امور فراورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با اشاره اینکه سازمان غذا و دارو به‌عنوان متولی سلامت در کشور، نقش مؤثری در حفظ و ارتقای کیفیت و بررسی ایمنی محصولات آرایشی و بهداشتی دارد، افزود: ما در در حوزه آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو همواره بر این مبنا حر کت کرده‌ایم که نخست محصولات آرایشی و بهداشتی عاری از مواد مضر و ممنوعه در ترکیب خود باشند و سپس اینکه پروسه تولید و ساخت این فرآورده‌ها از ضوابط کیفی لازم بهره‌مند باشد و بعدتر بازار مصرف معتبر و مطلوب در مورد آن‌ها وجود داشته باشد تا مصرف‌کنندگان دسترسی مناسبی به محصولات آرایشی و بهداشتی مورد تأیید داشته باشند.

وی با بیان اینکه تمامی دستورالعمل‌ها و آئین‌نامه‌های مصوب در مورد محصولات آرایشی و بهداشتی در سازمان غذا و دارو، بر دور نگه داشتن بازار‌های مصرف از عرضه فرآورده‌های قاچاق، تقلبی و بی‌کیفیت تاکید دارد، گفت: معمولاً به گستردگی حوزه فراورده‌های آرایشی و بهداشتی در کشور توجه نمی‌شود در حالی که علاوه بر مباحث مالی، موضوع سلامت و اشتغال نیز در این حوزه فراگیر و به شدت رو به رشد، مطرح است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، برای حضور در نشست نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای و انجام رایزنی‌های دوجانبه، امروز وارد مسکو شد.
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر