کد خبر: ۴۱۴۷۰
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۶

حوزه انتخابیه تهران جزء برترین‌ها در برگزاری انتخابات کشور

رئیس ستاد انتخابات کشور گفت: با توجه به جمع بندی‌هایی که از حوزه‌های انتخابیه کشور داشتیم، حوزه انتخابیه تهران جزء برترین‌ها ارزیابی شده است.
حوزه انتخابیه تهران جزء برترین‌ها در برگزاری انتخابات کشور

مخاطب۲۴_ سید محمدتقی شاهچراغی در بازدید از اتاق مانیتورینگ ستاد انتخابات شهرستان تهران که با همراهی علیرضا فخاری استاندار تهران و مسئولین هیات نظارت استان صورت پذیرفت، با اشاره به اقدامات خوبی که در انتخابات ۱۱اسفندماه رقم خورد، گفت: با توجه به جمع بندی های صورت گرفته در وزارت کشور، حوزه انتخابیه تهران جزء برترین ها در امر برگزاری انتخابات در کشور ارزیابی شد.

وی در ادامه تاکید کرد: انتظارات لازم برای برگزاری انتخابات در این حوزه انتخابیه به درستی صورت گرفته و ۴راهبرد مورد تاکید مقام معظم رهبری نیز همچون انتخابات ۱۱اسفندماه اجرایی شده است.

رئیس ستاد انتخابات کشور اضافه کرد: با اجرایی شدن امور مربوط به انتخابات و همچنین‌ کارهای خلاقانه بویژه در این حوزه انتخابیه تهران به نظر می رسد از این مسیر به خوبی عبور کردیم، لذا اجرای انتخابات مکانیزه نیز در راستای آسان سازی در رای گیری انجام شده است.

وی ادامه داد: خاصیت ملت ایران حضور به موقع در مسائل و کلیات مربوط به کشور است. در این مرحله هم ان‌شاءالله شاهد حضور پرشور مردم در پای صندوق ها خواهیم بود، مردم اختیار با خودشان است و وظیفه ما فراهم کردن ظرفیت ها و بسترها برای حضور پرشور است‌.

شاهچراغی با اشاره به مکانیزه بودن انتخابات در تهران، این امر را تصمیمی شجاعانه و با درایت از فرمانداری تهران بیان کرد که مورد پذیرش وزارت کشور و شورای محترم نگهبان قرار گرفت و جای تشکر دارد.

معاون سیاسی وزارت کشور خاطر نشان کرد: در این مرحله کل فرآیند انتخابات بصورت تمام الکترونیک اجرا می شود، البته در گذشته نیز مرحله احراز هویت الکترونیکی بود و فقط تعرفه ها بصورت کاغذی ثبت می شد. در این دوره انتخابات حوزه تهران برای اولین بار از دستگاه اخذ رای الکترونیکی استفاده می شود و به طور میانگین برای هر شعبه اخذ رای ۴صندوق پیش بینی شده که تقسیم بندی آن با توجه به اقتضاعات در نظر گرفته شده، با ستاد انتخابات فرمانداری تهران انجام می شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اوسمار در مسیر جاودانگی؟! اوسمار در مسیر جاودانگی؟!
باشگاه پرسپولیس پس از هفته‌ها تنش، بالاخره دست به تغییر روی نیمکت زد و از وحید هاشمیان عبور کرد و هدایت تیم را به اوسمار ویرا سپرد. حالا اوسمار تا دربی باید تیمش را آماده کند تا تجربه شیرین برد در دربی تهران را تکرار کند.
طارمی در تعقیب آقای گل طارمی در تعقیب آقای گل
ایوب ال‌کعبی با ۶ گل صدرنشین جدول گلزنان سوپر لیگ یونان است و مهدی طارمی با ۴ گل در تعقیب او، همچنان تهدیدی جدی در خط حمله المپیاکوس محسوب می‌شود.
صفر تا صد ماجرای سردار آزمون و قاچاق مواد مخدر صفر تا صد ماجرای سردار آزمون و قاچاق مواد مخدر
در روز‌های اخیر شایعه‌ای درباره بازداشت سردار آزمون در ابوظبی منتشر شد؛ اما بررسی‌ها نشان می‌دهد این خبر کاملاً بی‌اساس است و هیچ گزارش رسمی آن را تأیید نمی‌کند.
قهرمانی ایران در کشتی آزاد جهانی ۲۰۱۵ تأیید شد قهرمانی ایران در کشتی آزاد جهانی ۲۰۱۵ تأیید شد
با تأیید رسمی اتحادیه جهانی کشتی و پس از اثبات دوپینگ دو ملی‌پوش روس، تیم ملی کشتی آزاد ایران به‌عنوان قهرمان رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵ لاس‌وگاس معرفی شد.
مرگ مشکوک خواننده معروف مازندرانی مرگ مشکوک خواننده معروف مازندرانی
مرگ صفر گلردی، خواننده محبوب مازندرانی، که سال گذشته در خانه‌اش رخ داد، وارد مرحله تازه‌ای شد. همسر دوم و دختر او به اتهام قتل عمد بازداشت شده‌اند.
افشاگری والیبالیست روس درباره صابر کاظمی افشاگری والیبالیست روس درباره صابر کاظمی
در حالی که هنوز علت دقیق مرگ صابر کاظمی، والیبالیست ایرانی تیم الاهلی قطر مشخص نشده، ویتالی پاپازوف بازیکن روس این تیم با اشاره به جزئیات تازه، از نکات مشکوکی در جریان این حادثه سخن گفت.
جزئیات جدید از طرح کالابرگ آبان‌ماه اعلام شد جزئیات جدید از طرح کالابرگ آبان‌ماه اعلام شد
رئیس سازمان برنامه و بودجه از تغییرات جزئی در اجرای کالابرگ الکترونیکی آبان‌ماه خبر داد و اعلام کرد که دهک‌های مشمول همان هفت دهک قبلی خواهند بود، اما تعداد اقلام مشمول به ۱۱ قلم کاهش می‌یابد.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر