کد خبر: ۴۱۲۸۶
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۷
مهندس سلطانی درسیزدهمین نمایشگاه اینوتکس:

شرکت مخابرات ایران تکیه گاه محکم استارت آپ‌ها و صنایع نوآور است

مدیر عامل شرکت مخابرات ایران با حضور در پنل تخصصی نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴، ضمن تشریح نحوه حمایت این شرکت از زیست بوم فناوری و نوآوری کشور گفت: تمام ظرفیت‌های مجموعه مخابرات در حوزه‌های ثابت و سیار، آماده پشتیبانی همه جانبه از صنایع استارت آپی و دانش بنیان کشور است.
شرکت مخابرات ایران تکیه گاه محکم استارت آپ‌ها و صنایع نوآور است

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:مهندس سلطانی در این نشست با اشاره به رویکرد شرکت مخابرات در چابک سازی و فعالیت همراه اول به عنوان یک اهرم کمک کننده برای صنایع دانش بنیان گفت: اکنون شرکت‌های تلکام در دنیا وظیفه اصلی تامین زیرساخت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای استفاده تمام صنایع مربوط به زیست بوم فناوری را برعهده دارد که شرکت مخابرات در بخش ثابت نیز فعالیت‌های مناسبی را از سه سال پیش آغاز کرده است.

وی افزود: در همین راستا برای اولین بار در نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری شرکت کردیم که در این نمایشگاه همکار و حامی شرکت‌های استارت آپی و فناوری در بخش‌های مختلف هستیم.

مدیر عامل شرکت مخابرات در پاسخ به این سوال که شرکت‌ها نیاز به حمایت مخابرت دارند، اما این حمایت به صورت کامل رخ نمی‌دهد، اظهار داشت: این گونه نیست و به خصوص در این حال حاضر مخابرات هم در حوزه ارتباطات سیار و هم در بخش ثابت خدمات خود را به صورت ساختاری ارائه می‌کند.

وی در توضیح مطلب فوق اظهار داشت: با ایجاد دبیرخانه دائمی انقلاب صنعتی چهارم در استان البرز فعالیت خود را در حوزه اینترنت اشیا به صورت نظام‌مند شروع کرده و توجه به اقتصاد دیجیتال را به عنوان یکی از راهبرد‌های اصلی خود در سال ۱۴۰۲ قراردادیم که به صورت هفتگی با برپایی جلسات هم اندیشی در این حوزه تصمیمات خود را به مرحله اجرا در آورده می‌شود.

مهندس مجید سلطانی همچنین اعلام کرد: در این راستا شرکت‌های اقماری مخابرات و شرکت همراه اول نیز ارتباط خوب و متوازنی با شرکت‌های نوآور و استارت آپی کشور اغاز کردند که نتایج این همکاری‌ها به مرور توجه صاجبنظران حوزه تلکام را به خود معطوف کرده است.

وی در انتهای این پنل ظرفیت عظیم ۳۰ میلیون مشترک تلفن ثابت و ۶ میلیون مشترک دیتا را بهترین پایگاه و محل فعالیت برای مشارکت زیست بوم فناوری کشور در بخش‌های مورد نظر و ارائه سرویس‌های تخصصی برای توسعه حوزه پیشران حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در کشور عنوان کرد.

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.