کد خبر: ۴۱۱۳۸
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۳
سرآمدی صندوق قرض‌الحسنه بانک پارسیان در انجام تکالیف قانونی تسهیلات قرض الحسنه مصوب در قانون بودجه سال ۱۴۰۲

تحقق ۹۸ درصدی تکالیف مقرر در قانون بودجه در پرداخت تسهیلات قرض الحسنه بانک پارسیان در جهت محرومیت‌زدایی و توسعه عدالت اجتماعی

محرومیت‌زدایی، توسعه عدالت اجتماعی و اشتغالزایی، از اهداف اساسی تأسیس صندوق قرض‌الحسنه بر اساس رویکرد‌های بانک پارسیان است که همواره در طول دوران فعالیت این بنگاه پولی و مالی بخش خصوصی در نظام بانکی دنبال می‌شده است.
تحقق ۹۸ درصدی تکالیف مقرر در قانون بودجه در پرداخت تسهیلات قرض الحسنه بانک پارسیان در جهت محرومیت‌زدایی و توسعه عدالت اجتماعی

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک پارسیان؛سنت پسندیده قرض‌الحسنه در اقتصاد اسلامی، به‌عنوان یکی از شیوه‌ها و ابزار‌های مؤثر برای کاهش نابرابری توزیع درآمد در مسیر توسعه اقتصادی و رفع نیاز‌های اجتماعی در جامعه است. این مهم با هدایت جریان پول به سمت طبقات کم‌درآمد و ایجاد زمینه تغییر الگوی تولید، افزایش اشتغال و تأمین نیاز‌های ضروری اقشار آسیب‌پذیر امکان‌پذیر است تا نقشی اساسی را در جهت تثبیت عادلانه درآمد‌ها بین نیازمندان و عدم تمرکز ثروت ایفا نماید.
ارائه خدمات قرض‌الحسنه به فعالان اقتصادی و متقاضیان وام‌های قرض‌الحسنه می‌تواند به‌عنوان یک راهگشا در جهت بهبود فضای کسب‌وکار و شرایط اقتصادی کشور کمک شایانی کند. با اعطای تسهیلات کم سود، عملاً میزان سودآوری، تجهیز و توسعه بنگاه‌های اقتصادی نیز فراهم می‌شود و نظام بانکی به‌عنوان یکی از اهرم‌های توسعه اقتصادی و ایجاد رفاه در جامعه، همواره تلاش کرده است با پرداخت تسهیلات موردنیاز بتواند در بهبود و کمک به نیازمندان کشور نقش‌آفرینی کند.
بانک پارسیان، یکی از بانک‌هایی است که فعالیت‌های معمول اقتصادی و بانکداری خود را بر اساس فعالیت‌های مبتنی بر مسئولیت‌های اجتماعی به انجام می‌رساند. این بانک باهدف گسترش فرهنگ قرض‌الحسنه و احیای درست مبانی اقتصاد اسلامی در نظام بانکداری ایران و همچنین نقش‌آفرینی مؤثرتر در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی خود، اقدام به تأسیس صندوق قرض‌الحسنه کرد.
این صندوق با اهداف خیرخواهانه و با نیت تأمین نقدینگی و رفع نیاز‌های ضروری اقشار آسیب‌پذیر و با سه هدف اساسی؛ توسعه عدالت اجتماعی، محرومیت‌زدایی و حمایت از نیازمندان را به همراه پشتیبانی از تشکل‌های مردم‌نهاد حمایتی در بانک پارسیان راه‌اندازی گردید که در راستای حرکت به‌سوی عملیات بانکداری اسلامی قدم برمی‌دارد.
بانک پارسیان در برنامه‌های تبیینی خود محوریت عمل به مسئولیت‌های اجتماعی را به‌عنوان یک اصل سیاست‌محور در فعالیت‌های خود دنبال می‌کند. در این راستا، با جلب اعتماد و مشارکت نیک اندیشان و خیرین اقتصادی، سعی می‌کند که شرایطی را فراهم کند تا امکان بازتوزیع ثروت در جامعه از طریق انعقاد قرارداد تسهیلات با نرخ بهره اندک به فعالان اقتصادی کم‌توان‌تر فراهم شود.


۸۰ هزار و ۷۱۵ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه پرداختی بانک پارسیان در سال ۱۴۰۲
بانک پارسیان در سال گذشته، به ۷۲، ۱۳۲ نفر از هموطنان بیش از ۸۰ هزار و ۷۱۵ میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه در بخش‌های: ازدواج، فرزند آوری، اشتغال‌زایی، خودرو بنیاد شهید و امور ایثارگری، رفع نیاز‌های ضروری، مسکن و درمان به متقاضیان از طریق صندوق قرض‌الحسنه پارسیان پرداخت کرد.
بر اساس این گزارش، بانک پارسیان در راستای تحکیم بنیان خانواده و تسهیل ازدواج جوانان در سال ۱۴۰۲ مبلغ ۲۷، ۱۶۲ میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه ازدواج را به ۱۳، ۶۱۴ جوان ایرانی پرداخت کرد و توانست فراتر از تکالیف قانونی (جزء ۱ بند (الف) تبصره ۱۶ قانون بودجه) و بیش از بودجه در نظر گرفته در این حوزه عمل کند به طوریکه ۱۰۱ درصد از هدف بودجه تخصیص محقق گردیده است. موضوعی که سبب شد تا پارسیان در زمره بانک‌های برتر در زمینه پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج طی سال ۱۴۰۲ قرار بگیرد.
همچنین این بانک در سال ۱۴۰۲، به‌منظور اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، تعداد ۱۷، ۴۵۲ فقره وام فرزند آوری به مبلغ ۱۰، ۱۷۶ میلیارد ریال از ۱۱، ۰۰۰ میلیارد ریال بودجه تخصیصی (جزء ۲ بند (الف) تبصره ۱۶ قانون بودجه) در این بخش پرداخت کرده است که نشان از تحقق ۹۳ درصدی هدف ابلاغی است.
با توجه به اهمیت اشتغال‌زایی و کاهش نرخ بیکاری در روستا‌ها و مناطق کم برخوردار و ایجاد اشتغال پایدار در بخش روستایی و عشایری، بانک پارسیان درمجموع عملکرد سال گذشته خود بالغ بر ۳۱، ۸۴۳ فقره تسهیلات اشتغال‌زایی به مبلغ ۳۵، ۶۴۶ میلیارد ریال به مشمولان طرح‌های اشتغال‌زایی اجتماع‌محور و هیأت امنای حساب‌های استانی پیشرفت و عدالت از معرفی شدگان بنیاد برکت پرداخت کرده است. این تسهیلات پرداختی در راستای پوشش ابلاغ‌های اجزاء ۳ و ۴ بند (ب) تبصره ۱۸ قانون بودجه و تفاهم نامه منعقده جمعاً به مبلغ ۴۰، ۰۰۰ میلیارد ریال بوده که بیانگر تحقق ۹۰ درصدی اهداف ابلاغی است.
همچنین بانک پارسیان در راستای توسعه عدالت اجتماعی و ارتقای رفاه و امنیت اقتصادی اقشار جامعه و عمل به مسئولیت‌های اجتماعی و در جهت توانمندسازی افراد تحت پوشش کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره)، بالغ‌بر ۳، ۰۰۰ میلیارد ریال به ۲، ۳۲۷ مددجوی کمیته امداد وام قرض‌الحسنه اشتغال در سال ۱۴۰۲ پرداخت کرد که هدف ابلاغی درقانون بودجه (جزء ۴ بند (ب) تبصره ۱۸ قانون بودجه) در این خصوص نیز کاملاً محقق گردید.
همچنین ۸۵۶ فقره تسهیلات خرید خودرو داخلی به مبلغ ۲، ۱۳۸ میلیارد ریال در راستای حمایت از خانواده معزز شهدا و ایثارگران از دیگر اقدامات این بانک در عمل به تسهیلات تکلیفی حوزه مسئولیت‌های اجتماعی بوده است.
تأمین نیاز‌های تسهیلات قرض‌الحسنه ضروری و ویژه، تعمیر/ودیعه مسکن و درمان نیازمندان نیز همواره در دستور کار صندوق قرض‌الحسنه بانک پارسیان بوده است به‌طوری‌که این بانک در سال ۱۴۰۲ بیش از ۶۰۰۰ فقره تسهیلات به مبلغ ۲، ۵۹۳ میلیارد ریال به متقاضیان پرداخت نموده است.
لازم به ذکر است؛ بانک پارسیان با کمک به اقشار آسیب‌پذیر و ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار به‌ویژه در مناطق محروم و روستایی، نقش‌آفرینی مؤثری در راستای توسعه عدالت اجتماعی، ارتقای رفاه و امنیت اقتصادی اقشار جامعه به‌عنوان سه هدف اصلی و محوری در سیاست‌های برنامه‌ای خود داشته است.

برچسب ها: بانک پارسیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عضو تیم مذاکره‌کننده ایران: فضای مذاکرات مثبت است عضو تیم مذاکره‌کننده ایران: فضای مذاکرات مثبت است
یک عضو تیم مذاکره کننده بین ایران و آمریکا، گفت: فضای گفت‌و‌گو‌ها بین ایران و آمریکا مثبت است.
عملیات H-۳، پیچیده‌ترین عملیات هوایی دنیا توسط ایران! عملیات H-۳، پیچیده‌ترین عملیات هوایی دنیا توسط ایران!
عملیات H-۳؛ روایتی از یکی از پیچیده‌ترین عملیات‌های هوایی دنیا که با درایت خلبانان ایرانی، ستون‌فقرات نیروی هوایی عراق را شکست.
آغاز مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا آغاز مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا
صبح امروز شنبه تیم‌های دیپلماتیک ایران و آمریکا به منظور مذاکرات غیرمستقیم با یکدیگر وارد عمان شدند.
اعترافات وحشتناک تجاوز‌های سریالی به زنان! اعترافات وحشتناک تجاوز‌های سریالی به زنان!
​رسیدگی به شکایت‌های سریالی چندین زن در نقاط مختلف پایتخت از نیمه دوم سال ۱۴۰۳ در دستور کار پلیس قرار گرفت. نقطه اشتراک اظهارات خانم‌هایی که شاکی بودند این بود که همگی آنها در سایت دیوار طعمه مرد جوانی شده و پس از اینکه آنها را با فریب به محل قرار کشانده بود، با موتورسیکلت این افراد را بوده و در محل خلوتی از حاشیه شهر آنها را تحت آزار و اذیت جنسی و تجاوز قرار داده بود.
بقایی: گفت‌و‌گو‌ها آزمونی برای طرف مقابل است بقایی: گفت‌و‌گو‌ها آزمونی برای طرف مقابل است
سخنگوی وزارت امور خارجه با تاکید بر این که «امروز یک روز مهم و تعیین کننده است و هدف‌مان تامین منافع ملی ایران است»، گفت: گفت‌و‌گو‌های غیر مستقیم ایران و آمریکا حدود ساعت ۳:۲۰ بعدازظهر به وقت عمان شروع شده است.
چرا نرخ یورو در مرکز مبادله افزایش یافت؟ چرا نرخ یورو در مرکز مبادله افزایش یافت؟
سخنگوی مرکز مبادله ایران اظهار کرد: افزایش ۱۹۰۰ تومانی امروز نرخ حواله یورو در مرکز مبادله ایران نسبت به روز‌های گذشته ناشی از تقویت ۲.۷ درصدی نرخ یورو نسبت به دلار در بازار‌های جهانی بوده است؛ به طوری که نرخ برابری یورو و دلار از ۱.۱۱ به ۱.۱۴ افزایش یافته است.
عزیمت هیئت ایرانی به سمت محل گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم با آمریکا عزیمت هیئت ایرانی به سمت محل گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم با آمریکا
در این ویدئو تصاویری از عزیمت هیئت ایرانی به ریاست سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه، به سمت محل مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا را مشاهده می‌کنید.
برگزیده
چرا نرخ یورو در مرکز مبادله افزایش یافت؟ چرا نرخ یورو در مرکز مبادله افزایش یافت؟
سخنگوی مرکز مبادله ایران اظهار کرد: افزایش ۱۹۰۰ تومانی امروز نرخ حواله یورو در مرکز مبادله ایران نسبت به روز‌های گذشته ناشی از تقویت ۲.۷ درصدی نرخ یورو نسبت به دلار در بازار‌های جهانی بوده است؛ به طوری که نرخ برابری یورو و دلار از ۱.۱۱ به ۱.۱۴ افزایش یافته است.
رقم دقیق متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد رقم دقیق متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد
علی دهقان کیا، رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی تهران جزئیات مربوط به رقم دقیق متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی را تشریح کرد.
سقوط بی سابقه در ثروت ایلان ماسک سقوط بی سابقه در ثروت ایلان ماسک
آخرین داده‌ها نشان می‌دهد که مدیرعامل شرکت‌های تسلا، اسپیس‌ایکس و ایکس (توییتر سابق)، در یک سقوط بی‌سابقه، ۱۲۱ میلیارد دلار از ثروت خود را در سال ۲۰۲۵ از دست داده است.
صفحه خبر بالای تصاویر